372

Анонимен

преди 1 година

Това вече се изтърка. На кого му пука за маските. Който иска носи, който не желае не носи. В София от седмици са въведени маските в градския транспорт. В наземните тр. средства почти не се носят, в метрото се носят под 50%, макар че там има постоянно полиция, която не прави никакви проблеми. Вероятно заради цената на тока в превозните средства масово не се пуска климатика, вкл. и метрото. Ковида като основание за гласуване приключи.

371

За един пробит долар

преди 1 година

Агент вмолдърт

370

До 380/василев

преди 1 година

Е и? Никой не може да ме задължи.

369

Нали

преди 1 година

Имате семейства Костадинов....затова призоваваш народът да не се ваксинира , а депутатите на *** тайничко се ваксинираха....защото имали семейства. А ние ....нас кучета ни яли....

368

Анонимен

преди 1 година

Tоя е руска ***

367

Анонимен

преди 1 година

Който не носи маска е национален предател. По това ще ги познаете.

366

Анонимен

преди 1 година

Ковид има и кой знае какво ни чака през зимата. А ако дойде на власт Костадинов Ще бъдем втора Северна Корея-пак ще има заболели и починали от Ковид,но няма да се говори за тях.Костадинов ще бъде българският Ким Чен Ун!Е,добре хора Ким Чен Ун ли искате да ни докарате на власт?????

365

Анонимен

преди 1 година

Българите си харесват някакви недоразвити из сиганските квартали.. и да ги правят свои фюрери. Първо беше Костов, после Сидеров, Кирчо (пловдивския катунар), сега ще е Костадин от Максуда.

364

*****

преди 1 година

Предстои магарешки грип ..... Голям ще го ядем ! Ваксина имало но се биела с вибратоор ...!!!!

363

Albi

преди 1 година

За какво е целият този цирк. На 40 градуса да уморят хората. Дори да беше вярно всичко, дори да предпазват, с една маска цялата пандемия да изкараш, няма как да те спаси. Който се е осрал толкова- да носи, на мене не ми пречи, но да ги сменят на 2 часа..Иначе е една глупотерапия. Зомбираните трябва да го знаят, не да повтарят наизуст. А в жегата май ще си лапат микробите само.

362

Анонимен

преди 1 година

Навих се. Ще гласувам. Като гледам, Костадинов е най- в час. И говори нещата такива, каквито са. Пък дано спечели.

361

Анонимен

преди 1 година

Има останали милиони ваксини с изтекъл срок на годност.Затова е цялата дандания - да поръчат нови такива за милиарди на гърба на обикновените хора и да дупчат де кой сварят, за да ги "усвоят".Това с маските е само новото/старо начало.

360

Анонимен

преди 1 година

Да се забрани на украинци да пишат в български форум срещу български политик. Не стига, че ги издържаме с пари, които можехме да дадем ба децата си, а и трябва да им чета бозите, написани неграмотно с полски акцент !!

359

Анонимен

преди 1 година

Има останали милиони ваксини с изтекъл срок на годност.Затова е и цялата дандания - да поръчат нови такива за милиарди на гърба на обикновените хора и да дупчат де кой сварят, за да ги "усвоят". Това с маските е само новото/старо начало.

358

Анонимен

преди 1 година

Маските и ваксините срещу ковид са само предлог за него (спомням си протеста му срещу зелените сертификати през пролетта)за ТРУПАНЕ НА РЕЙТИНГ пред обществото и сега прави това преди изборите . В същото време се оказа, че повечето от неговата партия са ваксинирани, както и самият лидер....Аз също съм против задължителното ваксиниране и носене на маски лятото, но не искам точно човекът на Путин в България да ми го казва... щото съм и против войната в Украйна и не искам Русия да ни реди политиците

357

Анонимен

преди 1 година

Явно са превели още рубли на Копейки, та е решил да симулира дейност.

356

Безсмъртен = ваксина

преди 1 година

Ваксинираните не трябва да носят маски! Все едно Маклауд да носи противогаз !!!?

355

!!!

преди 1 година

За какво са ви маски, нали сте с по 300 ваксини ?!?!?

354

123

преди 1 година

Единствения адекватен политик!!!

353

Анонимен

преди 1 година

Възраждане, това е атаката на Кремъл да завоюва България отново, без война.....