40

АнонимеН

преди 1 година

УБИЛИ СА ГИ ПО-НАЙ ЖЕСТОКИТЕ НАЧИНИ ВЪЗМОЖНИ!! НО САМИ СА СИ ВИНОВНИ ЩОМ СА СЕ ПРЕДАЛИ!!! С КОМУНИСТИТЕ СЕ БИЕШ ДО ПОСЛЕДНО АКО ЩЕ И С НОЖ И ЩИТ ОТ МЕТАЛ!

39

Анонимен

преди 1 година

До отиде ООН! Но се съмнявам, те не се интересуват от истината!

38

Анонимен

преди 1 година

Да,ама ООН не иска да разследва случаи в които американците са обвиняемите...те само разследват каквото им наредят...

37

Анонимен

преди 1 година

До месец Пригожин ще бъде ликвидиран. Определена е голяма сума пари за главата му от Азов.

36

Бандитски Ленинград

преди 1 година

Гнусното военно престъпление е извършено от Вагнер, но заповедта е дадена от Путин лично на собственика на Вагнер Пригожин. Кой е Пригожин? Уличен бандит нападал жени с цел обир по тъмните часове в Ленинград. Вършил дребни насилнически услуги на началника на пристанището в Ленинград Путин. Осъден преди 25 години на 10 години за душене на жена на улицата и заплахи с нож с цел обир, излезнал бързо от затвора с посредничеството на приятеля си Путин. Един от най-доверените хора на Путин днес.

35

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е някой да потърси отговорност от наркоманската шайка в Киев. Но това няма да бъде командваното от САЩ ООН. По-вероятно е да го направят самите украинци.

34

Зеления

преди 1 година

Убива Украйна и украинците, както убиваше гражданите си с руско самосъзнание. Всичко е за много пари и зад това има огромни мръсни интереси, включително и на оръжейната индустрия.

33

Анонимен

преди 1 година

Излишно е да ги кани, то е ясно че това е гнусна и мерзка постъпка на Русия лично заповядана от престъпника Путин.

32

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Не е достатъчно! Евреите от политипеският елит на Украина искат да узаконят проституцията,за да пълнели хазата . Но кои са проститутките?Ще Ви кажа кои са. Жените и малолетните момичета на Етническите Руснаци в Украина.Докато евреите на евреина нацист Зеленски емигрират безпрепятственно,то на хората с Руско самосъзнание се пречи. На съзнаващи себе си Руснаци не се издават задгранични паспорти,за да бъдат инкорпорирани в една насилственно в една армия на евейският нацистки украинизъм.

31

ООН

преди 1 година

Залязва.

30

Сата НАТО

преди 1 година

ООН нвма какво да се занимава и да комуникира с терористите от Лугандон. Отговорността е на Москва.

29

Анонимен

преди 1 година

Конья Лавров е поискал спешно разговор с Блинкен... Това беше съобщено още в четвъртък... Явно взе да им става горещо в Украйна...

28

Кирил

преди 1 година

Защо САЩ и ЕС мълчат? Защо ООН и Червен кръст не заминат незабавно на място? Чакат да мине време ,но няма да се размине истината! Оръжието е американско ,изпълнителите също ,пленниците са Азовци няма да има свидетели ,които да разказват ,че са пушечно месо на зеленият наркоман!

27

Анонимен

преди 1 година

Във всеки ХИМАРС има хронология на координатите по които е стреляно и много лесно ще се докаже, че няма изстрели към Еленовка... Това пpocтите русофили едва ли знаят...

26

однако

преди 1 година

Днес в Русия е голям празник - Ден на ВМФ. Провеждат се тържествени ВМФ паради. В БИ огромна колона руска бронетехника навлезе в територията на Сирия, контролирана от Пиндостан. Сега вече разбирате защо Блинкен така горещо молеше за разговор с Лавров.

25

ZZ Top

преди 1 година

Не виждам смисъл да се спори кой е ударил сградата на затвора,американците заявиха че е укр. хаймарс,но по погрешка!

24

Анонимен

преди 1 година

Поредната руска, гнусна операция и инсинуация... Скоро всички руски извepги ще бъдат брутално наказани.

23

Анонимен

преди 1 година

До Мужик 22 АЗ ВЯРВАМ И ОЩЕ МИЛИОНИ КАТО МЕНЕ....

22

Анонимен

преди 1 година

Вчера Азов заплаши руzия с асиметричен отговор на тяхна територия заради убийството на пленниците от Азовстал! Ама " нашите" медии мООлчать!!!

21

US Stealer

преди 1 година

Много ограничен народ се е развъдил в България, и вече пишът ли пишат :) по форумите и правят пророчества какъв ще е изхода от войната..