60

Анонимен

преди 1 година

До 62 До някои коментатори Убитите пленници со обикновени войници пък било и от Азов. Това не са генерали и полковници. Какви такива важни показания могат да дадат, че да се налага на украинците да ги убиват? . . . . . . . . . Да и ти си единствения, който знае какви са били пленниците! Бил ли си там? Със сигурнист не! Всезнайко! От такива страда България!

59

Обстреляни с Хаймърс

преди 1 година

И това не може да се скрие. Укронацистите обстреляха лагера на украински военнопленници с ракети Хаймърс, доставени им от САЩ. А тези СЗО работят чрез връзка с американски сателит. Много добре са знаели, че пленниците са там. Да стреляш по свои военнопленници, това е не само военно престъпление, това е морална деградация.

58

Анонимен

преди 1 година

"издевателствата над хората, намиращи се вътре" хаха добър опит, укропа от тога се има за човек...

57

До някои коментатори

преди 1 година

Убитите пленници со обикновени войници пък било и от Азов. Това не са генерали и полковници. Какви такива важни показания могат да дадат, че да се налага на украинците да ги убиват?

56

ООН

преди 1 година

ООН е съгласно да поеме цялостна мисия по разследване на всички военни престъпления на територията на Украйна без ограничение в достъпа. Русия да даде отговор дали е съгласна инспектори на ООН да влязат да проверяват целия Донбас, Запорожие, Херсонска област и Харковска област и, разбира се, да контролират ставащото при т.нар. "референдуми" :)))

55

Азовци

преди 1 година

Реваха, че от Киев не им доставят оръжия - е доставиха им . Верни със закъснение...

54

Слава

преди 1 година

Медведева!

53

Обективен

преди 1 година

Украинските пленници са давали показания но Зелката е наредил по сталински - нет человека,нет проблема. И им е пратил една американска HIMARS ракета.

52

11

преди 1 година

До Анонимен ---- На някои ора много им се иска Путин да се гътне, ама не се сещат, че тогава ще дойде Медведев, а пък той хич не си поплюва.

51

АЛЛАХ

преди 1 година

Акбар. Урките ще бъдат избити от собствените си управляващи.

50

Анонимен

преди 1 година

Ако някой ми обясни защо Русия ще обстрелва затвор, пълен с Украински военнопленници, които са започнали да дават показания 2 дена преди това, ще му бъда много благодарен.

49

Анонимен

преди 1 година

Хиляди войници от ВСУ се предават в плен всеки месец, защото получават що-годе човешко отношение и спасяват живота си. Позволяват им и свиждания с близки, които са посмели да пътуват до там, разбира се. Пълно е с клипове и доказателства. Това е тактика, за да се стимулират още войници да се предават. И Киев просто трябваше да спре тази масова тенденция, като взриви такова общежитие, за да сплаши своите войски, че не могат да бъдат сигурни за живота си, ако се предават

48

АБВ

преди 1 година

До 63 тя"Русия ги кани , не Украйна !Защо ли ?"Защото си с малко ум! Как да закарат хора да проверяват руските престъпления, когато тази територия е превзета от ***.Толкова си ..па/..п, че отдалече дрънкаш на кухо!

47

тя

преди 1 година

Русия ги кани , не Украйна !Защо ли ?

46

Анонимен

преди 1 година

Като дойдат ООН какво ще открият ? Ще излъскат гулага рашките, ще кажат на затворените украинци да кажат добра дума за тех, иначе лошо им се пише, все познати номерца, а и нали са си самодостатъчни, какво ги интересува мнението на тази според мен безсмислена организация :)))

45

Сата НАТО

преди 1 година

задайте си резонния въпрос - Qui bene?Подсказвам - не са руснаците, защото азовците им трябват живи за свидетели! -----///------ Живи свидетели за какво? За изсмуканите от пръстите обвинения на руските фашисти ли. Тези в Кремъл трябва да бъдат изловени и одрани живи, за останалите ръководители до лейтенант включително - куршум или въже. Между другото, тьпигьозо, изразът е куи боно, а не бене.

44

ЬЬЬ

преди 1 година

Преди 4-5 десетилетия си мислех,че руснаците са наш братски народ, но ето,че този народ даде властта на путин и показа най-после истинското си зверско лице. Такива нации нямат бъдеще в съвременния свят. Бог да ги прости! Амин!

43

ДДТ

преди 1 година

Преди да пишете коментари, задайте си резонния въпрос - Qui bene?Подсказвам - не са руснаците, защото азовците им трябват живи за свидетели!

42

Анонимен

преди 1 година

Путин ще се гътне и русия ще потъне, без вожда ще се нaсерат

41

Ром'с

преди 1 година

А Фашингтон ще разреши ли.... и няма ли да отидат с написан сценарий от щаба на империята!?