15

Анонимен

преди 1 година

БСП требва да се реформира в модерна европейска лява партия ! Нинчето си е от старата съветска школовка, не знам дали ги е променила, но знам, че е станала диктатор в партията :))

14

Анонимен

преди 1 година

До Василев - БАШ! Бил си на топ-а в класа си, поговтял си се за изпити, посели си учил си 7 години, а поизпитите си минал рез невъобразим стрес, дето само военни и подобни, може да кажат, еч са били по-стресирани, стаж за без пари, после специиализация и 10 години, след като си пунсал документи за кандидатстудентските изпити, може би ще вземеш някой лев. А след още 3-4 години, може би ще почеш да взимаш повече ... ама не. Пепа магазинерка, дето има 9-ти клас, искала същите пари, за 6 часа работа

13

Ха ха

преди 1 година

Затова бсп ще е при каракачанов да си правят компания

12

Анонимен

преди 1 година

Да бе идеалогически врагове, врагове сте за пред хората иначе заедно крадете.

11

Анонимен

преди 1 година

Я, пък този!! Били създали бсп да води хиляди?! Ама хората не искат вашето водене бе. На какъв език да ви се каже?

10

Бесни Сте Песове

преди 1 година

Тоест да гласуваме сега за К.... После вие ще си измислите за кого сме гласували! Гениална идея другарю! Или да махнем изборите и направо ти да решаваш вече не е ли по-добре!

9

Анонимен

преди 1 година

Който свестен партньор се е "прегърнал " с БСП, е получавал нож в гърба - точно както стана в колаборацията с ПП - постоянен саботаж на действията на премиера. Защото БСП са се прегърнали ЗАВИНАГИ с Русия . Аз така и не разбрах коя е водещата фигура в тази коалиция- К. Петков или Нинова, защото Корнелия ПОСТОЯННО се държеше с Петков като класна от соца, която назидава, мъмри и изключва провинил се ученик , а той е премиерът на България.....нямам думи.

8

Так

преди 1 година

Втора стъпка леко да се наведете и ще е прекрасно, ама те пък враговете с едни меки китки. С две думи не се притеснявай няма да Ви се получи!

7

Анонимен

преди 1 година

А не хванахте ли ковид, бягайте на тест

6

Анонимен

преди 1 година

Хайде тогава, да се прегърнете с вашите идеологически приятели - Възраждане, та да се свършва. Когато си демоде, си демоде и до там.Безполезни изкопаеми.

5

Асан

преди 1 година

Съчма ли съм гюле ли съм :)))

4

Анонимен

преди 1 година

Не след изборите на момента трябва да я пратите в Крушовица при Катъро. Крушовица ви завлече в пропаста и ако я оставите да ви води народа си оттегля доверието от вас. Вие не ходители долу в низините да чуете как ви псуват феновете ви Само в подбрани ли среди ходите където ви боготворят. След изборите ще разберете истината ама вече ще сте останали 10 човека в най добрият случай

3

Анонимен

преди 1 година

кирчу си подели с крушовица 9 млрд за 9 дена и пам не им стигат кражбите

2

Анонимен

преди 1 година

ако не сте демократи сте фашисти

1

Анонимен

преди 1 година

Вашата идеология е фашистката. Къде са ви различията?!?