35

шопендар

преди 1 година

че това тяхното идеология ли е,ТИЯ СА СБИРЩИНА СЪБРАНА ОТ КОЛ И ВЪЖЕ, КОЯТО ПОДЛОЖИ НА НЕВИЖДАН ГРАБЕЖ СТРАНАТА И НАРОДА,ПОСТАВЕНА НА ВЛАСТ ОТ ЧУЖДИ СИЛИ,ЗА ДА ЗАЩИТАВА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ,И СПРЯ РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ С 45+30 ГОДИНИ

34

Анонимен

преди 1 година

Добрев и Бойко имат еднаква идеология - изповядват идеите на плутокрацията и клептокрацията.

33

Анонимен

преди 1 година

Нека има конкуренция между ляво и дясно в коалиция. Плурализъм на мненията вътре в коалицията. Добрев се прегръща с Бейков, Гергов. Бизнесмен в политиката и приятел на ГЕРБ.

32

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Кирчо...милионерчето,си е точно на мястото,защото БСП-то се...прегърнало с неговите...приятели -милионерите. Защо тогава роптай,или го прави двулично,за пред хората,което е най...вероятно. Кирчо,много ти е плосък партийния беграунд,или ти си на...попския принцип -не ме гледай какво...правя,ами ме слушай какво те...баламосвам.

31

Анонимен

преди 1 година

Десницата участва в ляво управление. Кирил Добрев е капиталист в БСП. Той прави същото.

30

Тенгри кан

преди 1 година

БСП към днешна и бъдеща дата, нема никакъв шанс да бъде социалистическа;))) Защо? По една много проста причина: юдейският капитал не произвежда социализъм вече;))), а само първичен капитализъм на натрупване на злато, защото кладенеца на Яга го напрайхми дънен, а не - бездънен;))) Когато е бездънен, свръхпроизводството на злато, може да възпроизведе социализъм и дори мечтаният комунизъм - секиму според нуждите, работа според кефа в ***;))), но нещата малко се пообъркаха, мили мои;)))

29

ф

преди 1 година

Даже и за патерица не ставете. Проваляте всички. Когото и да сте подкрепили все у дерето.

28

Анонимен

преди 1 година

Успех!

27

Преда Тел

преди 1 година

Кажи му че е от БСП и не го обиждай повече!

26

Анонимен

преди 1 година

Че откажете се от властта бе? Що се прегръщате с враговете си? Ами много просто, всички сте един дол дренки. В България за да направиш големи пари без да си свършил нещо трябва да си активно в политиката и да се мъчиш да печелиш избори. Примерите са твърде много. Но така държава не прокопсва. Явно ни трябва пак някой отвън да ни оправи ама то и външните толкоз ги бива. И те биха дошли само ако има кьораво. Задънена улица.

25

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Кирчо,хайде стига ни...баламосва с някаква...идеология и някакви...врагове,това да не ти е 9-ти септември 44-та година. Тока можем само да делим на такива,които безогледно крадат,като ГЕРБ и...приятели и такива,които оставят нещо и за хората от народа. Ти май си от първата категория,нищо че си надянал...маската на...червен. Идеологически...врагове,тоя изби рибата и сам се разконспирира колко му е...плитък акъла.

24

Анонимен

преди 1 година

Врагове са си! Едните имат идеята, че държатвата, финансите и хората им принадлежат. Другите имат същата идея.

23

Анонимен

преди 1 година

Октомври - избори, Ноември излизаме от ЕС и НАТО Декимври - започва разследване на престъпната приватизация.

22

Анонимен

преди 1 година

И тоя живее още в комунизма.В цяла Европа се правят коалиции между ляво и дясно в интерес на народа,само тука се джавкаме за щяло и нещяло и се правим на кой е по-по-най.

21

кака корни

преди 1 година

аааааа, добрев , не така , не така ! ляво , дясно , средно , какво значение има , на мен ми се управлява !

20

Анонимен

преди 1 година

Хе-хе били идеалогически врагове, много ми е интересно бабите как им викат на червените милионери другарю или господарю.

19

Анонимен

преди 1 година

А добър ден. Партия на номенклатура криеща се зад социалистически идеи и мило и драго дава, за да е във власта извън всякакви базови социалистически принципи. Накрая ще си останат само елит и кандидат елит. Но електорат няма да има.

18

ДЯДОТО ОТ БУЗЛУДЖА

преди 1 година

браво добрев защо никои не говори за това как се прегърнаха комунисти от бсп и фашисти от дб но те всички са ученици на костов нинова трябва да я игонят на село и повече да не се доближава до политиката

17

Анонимен

преди 1 година

До 21На мен ми изглежда на колхозничка Нинчето, но не съм наясно с нещата в БКП, щом казваш :)

16

Анонимен

преди 1 година

Нинова има топки!Този-не.