186

към к.195

преди 1 година

Излъга с цената на доставения от САЩ газ. Гърция не го разтовари, а Турция купи товара на танкерите на ниска цена и ни достави турски газ на висока цена. И тук Киро затрая.Като премиер в оставка говори за сделка с 7 газови танкери, но на каква цена и къде ще бъдат разтоварени не се знае. Не осигуриха с мин.Николов газ за зимата. В последния момент с Нинова показаха мускули на президента, макар че се беше оакал до шията. Урсула на ЕК го игнорираше, а с доклада за възстановяване до никъде.

185

Анонимен

преди 1 година

По-аматьорско,непрофесионално управление на държавата от това не е имало! Двамата харвардци се оказаха пълни аматьори в административното управление на държавата, а Киро разкри де що има лоши страни на характера си. Излъга като начало, че е български, а не канадски гражданин и злепостави патрона си Радев.Без да си осигури тил отказа руския евтин газ и сега трети месец плащаме последното повишение на цената на газа 180%. Киро мълчи.Излъга нагло,че не продаваме оръжие на Украйна чрез Полша./слд

184

Анонимен

преди 1 година

до ха-ха -; -Калинке , малинке гебрерастка , не се изсулвяй по терлички , и пеленачетата знаят , че освен от ГЕрП , други калинки няма , защото вече сте НАРИЦАТЕЛНИ ( и отровни) !

183

Анонимен

преди 1 година

Константинова е хубав човек.

182

ха ха

преди 1 година

Ка калинка, ка калинка мая, хей!

181

Анонимен

преди 1 година

Нима й е разрешено да каже друго?!

180

Анонимен

преди 1 година

Хахахахаха

179

Анонимен

преди 1 година

пп май са на принципа, като повториш една лъжа 100 пъти, тя става истина. проблема е че сме в 21 век и тоя номер не минава. ще спечелят изборите, ама друг път

178

Xaxa

преди 1 година

Аз лично не познавам никой, който би гласувал за тази copocoидна шайка, напротив всеки би искал да види наглите муцуни на ПростоПодлогата и Пухчо обесени на някой клон, както разбира се и на "войводата"-чал.гар, Нинова, Хр. Иванов и резервните партньори от Герб и ДПС.

177

Анонимен

преди 1 година

Итн и Възраждане няма да са в следващия парламент.

176

Анонимен

преди 1 година

Поне 130 депутата са необходими Постижимо е .Но трябва висока избирателна активност.

175

Анонимен

преди 1 година

Калина Костадинова Уикипедия През 2014 2017 година е съветник по въпросите на административната реформа на Румяна Бъчварова, вицепремиер в правителството на Бойко Борисов.[2]Работи в Америка за България като Програмен директор на благоприятна за бизнеса среда от януари 2017 г. юли 2019 г за 2 години и 7 месеца.

174

Ангелина

преди 1 година

Разбира се ,че ПП ще спечели изборите и то с много по- добър резултат от предходните избори!Много често се получава така :"Когато искаш да избодеш очите на някой ,му изписваш веждите"!!!ГЕРБ и компания ,след месец ноември 2022 г. за всички Вас - престъпни твари ,ще започне истинската радикална промяна,заедно с Вашите придворни лакеи ,сред политико- икономическите кръгове и в институциите....!

173

Даскала

преди 1 година

ПП се провали с трясък с проамериканската си политика на обслужване чужди интереси ,под предлог че бягат от руска зависимост!Забравиха обаче за българския интерес!

172

Анонимен

преди 1 година

До 161 Миналото лято? . . . . .Проявихте се като полуграмотна шайка службогонци с престижни дипломи. . . . . . службогонци ДА, но престижни дипломи НЕ! Това са двегодишни курсове с потвърждение, че са ги завършили - успешно или не оценка няма, пише участвал! Въобще не са регистрирани в alumni регистъра на висшето заведение, което е нормално, ако си следвал там или имаш някаква особена заслуга към висшето заведение! Аз вече се хващам, че забравям какво означава(ше) ПП и това е добре!

171

Анонимен

преди 1 година

Тая па коя е

170

Анонимен

преди 1 година

необходимо е тест за наркотици

169

анономен

преди 1 година

Убеден съм че няма да се видим повече!!!!!!!!

168

Анонимен

преди 1 година

Толкоз беше вашето властване , време ни е за Възраждане!

167

Е... И...??

преди 1 година

КВО ПРАВИМ, КАТО СПЕЧЕЛИМ.... ГЪЛТАМЕ ПИЦА НА КОРЕМ..??.. НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ