Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вицепремиерът по ефективно управление в оставка Калина Константинова изрази увереност, че "Продължаваме Промяната" ще спечелят предсрочните парламентарни избори.

"Предвид факта колко бързо стартира всичко миналото лято, колко неподготвени бяхме, неопитни в това, което ни предстои, кампания не бяхме правили. И на мускул, ентусиазъм и любов към каузата успяхме да спечелим изборите. Сега сме доста обиколки напред”, подчерта тя пред Нова тв.

На въпрос дали ПП ще се яви на вота самостоятелно, или с „Демократична България”, Константинова отговори уклончиво.

"Такова категорично решение не е взето. Реалността е, че ние сме коалиционни партньори, които вече трети пореден път в рамките на седем месеца са препотвърдили своята обща програма и визия", заяви Константинова.

Коментари Напиши коментар

186

към к.195

преди 9 месеца

Излъга с цената на доставения от САЩ газ. Гърция не го разтовари, а Турция купи товара на танкерите на ниска цена и ни достави турски газ на висока цена. И тук Киро затрая.Като премиер в оставка говори за сделка с 7 газови танкери, но на каква цена и къде ще бъдат разтоварени не се знае. Не осигуриха с мин.Николов газ за зимата. В последния момент с Нинова показаха мускули на президента, макар че се беше оакал до шията. Урсула на ЕК го игнорираше, а с доклада за възстановяване до никъде.

185

Анонимен

преди 9 месеца

По-аматьорско,непрофесионално управление на държавата от това не е имало! Двамата харвардци се оказаха пълни аматьори в административното управление на държавата, а Киро разкри де що има лоши страни на характера си. Излъга като начало, че е български, а не канадски гражданин и злепостави патрона си Радев.Без да си осигури тил отказа руския евтин газ и сега трети месец плащаме последното повишение на цената на газа 180%. Киро мълчи.Излъга нагло,че не продаваме оръжие на Украйна чрез Полша./слд

184

Анонимен

преди 9 месеца

до ха-ха -; -Калинке , малинке гебрерастка , не се изсулвяй по терлички , и пеленачетата знаят , че освен от ГЕрП , други калинки няма , защото вече сте НАРИЦАТЕЛНИ ( и отровни) !