182

К Зарков

преди 2 години

Довиждане !! ДОвиждане !!!

181

Samson

преди 2 години

Ах, ти змия ехидна как успя от 2016 година,за един пет годишен мандат, да съсипеш партиясъс 130 годишна история.Президентът, министър-председателя, шефа на "Кинтекс",дори корумпираните ни родни медии представиха неоспорими доказателства че си продавала оръжие на Украйна, но ти продължаваш най-безцеремонно да отричаш !?Направи се и на балама, когато твоитe колеги ***, прeдадоха българите в Северна Македония.Дори сега когато канадската *** Кирчо представи за изгонване 70 руски депутати, пак се правиш на "ударена" за да запазиш топлото си министерско място.Разбери,

180

SWAN

преди 2 години

Ей тия измамници с цветята от снимката ще ви оправят :)))))))))))))

179

МОДЕЛА РАДЕВ ОБРА БГ

преди 2 години

МИН ЗАПЛАТА 710ЛВ- РАБОТНИК С 5 Г СТАЖ- ПОЛУЧАВА ЧИСТИ 578ЛВ- СЛЕД КАТО МИНЕ ЗА МЕСЕЦ ПРЕЗ МАГАЗИНИТЕ ЗА ХРАНИ- 220ЛВ ИЗХВРЪКВАТ ЯКО ДИМ ЗАЩОТО ИНФЛАЦИЯ ХРАНИ Е 35/40%- И ТОВА Е ПОВОД ЗА ХВАЛБИ, ТОВА ПРАВИ РАБОТЕЩИТЕ МЛАДИ СТАБИЛНИ И ТЕ НЯМА ДА ЗАМИНАТ В ЕВРОПА- ПОЗОР

178

мдаа

преди 2 години

Ако съдим по банковите ви сметки и имотни декларации трябва да ви избираме пожизнено!

177

стар комунист

преди 2 години

Този боккклууук защо още го търпите в Партията?Тя ще я заличи и затрие окончателно! Но съм сигурен че никой от нас привържениците на лявата идея няма да гласува за разни други гладни уж леви палячовци! С тези колониални гъзомийници България умира!

176

Курделия

преди 2 години

Аз като водач на партията ако спечелим изборите и оглавим правителство тържественно обещавам на всички наши последователи и симпатизанти гласували за мене Да сменя цялото си горно и долно чене с желязо-керамично така че като захапя стръвно държавния мазен кокал грам мръвка да не остане по него . Амин !!!

175

Анонимен

преди 2 години

За Бивввволицата, Мррррравояда, Просто Кирро и Ассан Педдера само съд и затвор, разсипаха държавата тези некадърници!

174

Анонимен

преди 2 години

Добро утро, другарко Нинова! Спахте ли изобщо? Плановете, които кроите цяла нощ - закопават България.

173

Анонимен

преди 2 години

Дамм, ще има дела... срещу К*рнелия и нейната клика.

172

шопендар

преди 2 години

ако ви съдехме по делата.от тук до белене трябва висите по дърветата

171

Анонимен

преди 2 години

Браво на Нинова Единствено тя е достойна за министър председател

170

ПроСоТо

преди 2 години

Госпожа Нинова е добър човек.

169

БКП

преди 2 години

Комунисти ,комсомолци,пионери винаги във труд и бой.Който не скача е ЧЕРВЕН

168

С БСП напред

преди 2 години

Изглежда щастлива,и няма как да не е след износа на оръжие от България за Украйна през Полша.Комисионните са много милиони.Отделно цистерните с гориво пак в тази посока.

167

Анонимен

преди 2 години

Тази жена съвсем е изперкала. Речта й на Бузлуджа е толкова несвързана и истерчна. Само тя си вярва в това к казва.

166

Анонимен

преди 2 години

Тръгвай при Рафи за голдман сакс

165

6лв ОЛИО,30 КАШКАВАЛ

преди 2 години

Разсипахте го тоя народ

164

От Вселената

преди 2 години

Стабилни са? 500 години Ибрици - но българските селяни останаха живи. След 1944г КомунСССРето присвои земята на Българите, натика ги да работят в ТКЗСето, тия дет не си даваха земята ги нарекоха Кулаци и ги пратиха в Концлагерите, окрадоха Златните Пендари от гърдите на Съпругите - Банката на всеки Род, от Родове сме правили и Градове да има Божествен Български Народ и на Балканите България да тържествува. Сега основата на народа - селяните ги НЯМА, има Комунисти станали ужким Капиталисти!

163

Анонимен

преди 2 години

Трябва голяма доза дебелоочие и цинизъм, да твърдиш, че си участвал в успешно правителство. Не овладяха галопиращата инфлация, предизвикаха енергийна криза с всички последици от това. Разхищаваха с лека ръка милиарди, които ще изплащат деца и внуци.