57

теменужник

преди 1 година

,,седни си на възела,,-стига балалайкване

56

ББ

преди 1 година

публикувай пътната карта г-жо!гешев няма е вечен...бочко и той...парите не са...чест,достойнство,уважение...и това ще мине,справка Човешката История!къде скрихте лиляна санираща ни за милиарди,а менда осигуряваща грабежи за милиарди с тука ими тука нема на божков?ще гласуваме за ПП...масово...ще ви изнедадаме,бъдете сигурна,колкото и да им вменявате...ефекта ще е обратен!!!

55

Нуше

преди 1 година

Само ти Десито от Дулово останахте верни на на боко.много жени избягаха, Фидосова,Цачева,и т.н.скоро ще го изоставите и вие.явно вече не става за криватна гимнастика.

54

Анонимен

преди 1 година

Теменужке Гербава ти къде скри пътната карта вие от Герб не само лъжете можете и крадете нагло въобще не съдете по себе си и за Петков

53

Анонимен

преди 1 година

Тази вече е започнала предизборната кампания и предизборната кампания на ГЕРБ се състои в хвърляне на максимален брой компромати, клевети и лъжи по адрес на ПП в публичното пространство. Защото това е единственото, което те правят най-добре! Освен да крадат като за последно държавата.

52

Вие пък

преди 1 година

Вие пък кировците много разбирате от всичко. Тоя бил за затвора тоя щял да търка нара. На приказки сте номер 1. Като дойде време за действие аресувахте баце за пет минути и после като наакани до края на политическото си съществуване... студент първи курс по право би се справил по добре от вас

51

Кико

преди 1 година

Нищо ново, на тате се е метнал

50

56-и

преди 1 година

Прав си, ама Баце от СИК, от чешкия затвор, където е лежал за кражби на коли и от магистралите, където е размахвал бухалки като бандит от класа, поне нещо го играеше "ербап" "каратист", докато Сакатото учиндолско нищожество е повече от трагедия - жив труп, чиято воняща уста от време на време се отваря с помощта на машинка, навивана от *** Тошко Хаджията и Балбана Джебчията! Баце го даваше по "фасонлия", но и двамата са еднакво прости и нагли!

49

Зарков

преди 1 година

Киро е лъжец, какъвто никога не е бил на чело на България

48

Долу шайката ГЕРБ

преди 1 година

По голям лъжец от Баце е само Слави

47

АНОНИМЕН

преди 1 година

Е, само ГЕРБ ли е виновен? Скоро ще цъвнат и други кирливи ризи! Доста са!

46

До Направо съм шоки

преди 1 година

Не се шокирай. Започна предизборната борба. И щом ГЕРБ туриха едно компрометирано лице отпред, за да защитава незащитимото, а именно че подари на чужда държава милиарди наши пари(т.е. с пари ни извърши национално предателство и отвори пътя на путиновата война), явно са я закъсали, или разчитат на късата памет на хората. Скрийте я поне тази, ако искате да покажете, че поне малко от малко разбирате грешките си(които са си престъпления!). Слагайте си отпред ТД, Биков и Чолаков, поне не са пряко в

45

ПроСоТо

преди 1 година

К. Петков:-"ГЕРП ИЗЛЪГА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ"!...А сега де!.."ПРИСМЯЛ СА Хърбел на Щърбел"?!..Ептян ни сащисаха тия !..Последно кой лъже:-Кирилчо,или гробарите?../знам,знам,викате:-"Ами и двата субекта" лъжат като за световно"/....Е?!?!

44

Анонимен

преди 1 година

Теменужке, теменужке, скъпа мпя деужке, пулничка си и не знаеш, че на политтруп ухаеш.

43

Направо съм шокиран

преди 1 година

Тука виждам че всички кировци са последна инстанция във всичко. Те определят кой проект е рекетьорски те казват кой е корумпиран те са едновременни съд прокуратура и мвр. Като сте толкова велики защо на две магарета слама н÷ може да разделите а страната докарахте до проверка тояга?

42

Da

преди 1 година

Такива провали като Радев и Киро Истината не сме имали в нашата история. Тия засенчиха дори и недуразумението Виденов.

41

До До 39

преди 1 година

Браво, бе! Гербаджиите вече ръкопляскате на рекетьорските си проекти. Няма значение, че цяла България плаща рекетьорските ви игри, с цел пълнене на чекмеджета и лично обогатяване.

40

пътна карта

преди 1 година

Тази лъжкиня първо да покаже скритата пътна карта. Какви ли ги е договорила и ни е направила вечни роби на Газпром, затова я крие. Тази специално е за съд! Пропука 3 милиарда наши пари- за една година. Построи турската тръба с наши пари, за да се захранват Сърбия и Унгария, а ние- един Х*Й! И има лице да търси чужда вина?Абе то , че от ГЕРБ са нагли, ама т'ва същество е ненадминато по увъртания, лъжи и наглост!

39

Анонимен

преди 1 година

И Кирил Петков излъга и кРадев лъже!!! Долни ***.

38

асенчу

преди 1 година

кирчу не лъже само лена , обича я :) па може и нея да лъже .