15

Михаааал

преди 1 година

ГЕРБ не са в управление от 15 месеца. Или на кривия му пречи вълната?

14

ами

преди 1 година

на тия от ПП все им е виновен някои, и то винаги е ГЕРБ, абе като сте некадърни да управлявате айде първо се научете и след това заемайте отговорни постове, много приказки, голямо самочуствие и накрая едно голямо нищо

13

Анонимен

преди 1 година

Естествено че ПП не са виновни. Какво са направили те за пътния бранш? Ами голямо нищо. Закриха го. Колко километра пътища са изградени (не ремонтирани) през техния мандат? Лесен отговор - 0 км.

12

Анонимен

преди 1 година

Само във Възраждане е надеждата. Другите ги видяхме. Гърбавите пълнят шкафчета с пачки и кюлчета Пп за 9 дена откраднаха 9 милиарда. Абе изобщо си избирате от трите най дългото.

11

Анонимен

преди 1 година

Тия са "фани единия - риттни другия"... Нахендрихме се от трън та на глог.... Есента за кой ще гласувам просто нямам идея.... Може би за сефте няма да гласувам... Ироничното е, че винаги съм спорил с приятели, които не гласуват, а накрая и станах от тия дето им дойде до гуша.

10

Анонимен

преди 1 година

КАКВО УНИЖЕНИЕ? ПЪТИЩАР Е ПРЕДВИДЛИВ ЧОВЕК, КОЙТО ВЗИМА ПРЕДПЛАТА ЗА БЪДЕЩА НЕСВЪРШЕНА РАБОТА,СТРОИ КОЗИ ПЪТЕЧКИ И СЛЕД ТОВА ИСКА УВЕЛИЧЕНИЕ НА СУМИТЕ ПО ДОГОВОРА ЗА БЪДЕЩАТА НЕСВЪРШЕНА РАБОТА!!! ТОВА НЕ Е УНИЖЕНИЕ,А БЛАГОДЕНСТВИЕ!!!

9

Зоя

преди 1 година

Кироооо я кажи ГЕРП ли са ти виновни,че си търчи-лъжи и се черпиш с кристали а?

8

Анонимен

преди 1 година

Да оставим на страна, че ПП не построиха и един километър път, вместо това отклониха 2 милрд. от парите за магистралите в незнайно каква посока. Плюс това обвиниха ГЕРБ, че крадяли (по тяхното управление) чували с пари. За това Рашков не представи никакви доказателства, а само голи фишеци. ПП са токсични както е крайно токсичен Фуражката.

7

кой

преди 1 година

Кой им направи плакатчетата, видно е, че не са спонтанно написани, хахах

6

Рапончо

преди 1 година

Отвсякъде се сипят обвинения, размахват се папки, документи, обиди , свидетели се кълнат, психясали политици и политички се тръшкат , че има кражби, далавери, корупция , а главният прокурор Гешев си бърка в носа и им гледа сеира ! Суверенът - също ! Е, заслужаваме си хала, скоро и националната катастрофа ! Сигурно е !

5

Кънчо

преди 1 година

ест, че герб са ви виновни на вас...вие само това знаете и повтаряте. Все едно да си купя кола на старо, да ме спре полицията, да направи проверка и да установи, че нямам пожарогасител и жилетка, а аз да им кажа..амиии предишния собственик не си е купил.. Не може да имаш цялата власт в една държава, всички институции да са ти на подчинение и да се оправдаваш с предишните управляващи,дето от 1.5 год ги няма и не зависи нищо..Безхаберни,неадекватни,незнаещи и неможещи..това са за мен ПП

4

Анонимен

преди 1 година

Много обръчи от фирми са имали Гърбавите бе. Каква работа са вършили. По времето на бай Тошо магистрала Тракия я направихме две бригади от по 20 човека механузация. Общо 40 човека. А тия Гърбавите са наели цела армия лежачи. Иначе няма как да оправдаят милиардите кражби.

3

Асан

преди 1 година

Бийте са не са карайте :)))

2

Анонимен

преди 1 година

Двете страни на монетата се обвиняват кой е крал повече.

1

Анонимен

преди 1 година

На времето имаше една държавна фирма пътни строежи на която и викаха пътни грабежи цялото котило сега е в частния бизнес с асфалт