107

Анонимен

преди 1 година

Всеки човек когато се са събуди в Сухата река казва Русия. Да вие тесно на менаджмента с развитие.

106

Анонимен

преди 1 година

Поредният шедьовър на евроreuckama антируска пропаганда ! "Вероятно се стремят ..." , "може би намаляват опитите ..." и други такива високоточни , солидни и необорими джендърски аргументи , както обикновено , изсмукани от пръстите . Дайте втора салфетка , че тази вече я намокрих от сълзи на умиление от такива сърцераздирателни истории ...

105

Solar Power

преди 1 година

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българскитеколонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)---- Това *** да го разкараш ! Руски продажници.

104

Solar Power

преди 1 година

До Solar Power:"О, руси, о, братя славянски,защо сте вий тука? Защо стедошли на полята балканскинемили, неканени гости?Желали би вас възхитенида срещнем со сълзи и с китки...Но идете вий настървени,на грозни зовете ни битки!"(Иван Вазов, из "На руските воини", 1916 г.)

103

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: Баш пък за *** ?! Най-ку рвенската партия . *** :) Ако искаш нещо добро за БЪЛГАРИЯ то със сигурност трябва да е нещо далеко от русия !!! Точно така както са мислили БОТЕВ и ЛЕВСКИ ! Най-истинските българи. Претендираш за такъв а не знаеш какво са мислили БОТЕВ,ЛЕВСКИ,Захари Стоянов и изобщо всички ВЕЛИКИ НАШИ ГЕРОИ за русия ! Прочети и ела пак ! Далеко от русия !

102

ХА,ХА.."БИЛ ТАМ

преди 1 година

РУСКИЯ КОМУНИЗЪМ И БОЛШЕВИЗЪМ ---НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА БЕЗ "ВРАГОВЕ" И ТОВА Е ОСНОВНИЯ МОТИВ ЗА ВСИЧКИ ВОЙНИ НА РУСИЯ ...В КОСОВО , СЪРБИЯ , СИРИЯ , АФГАНИСТАН , УКРАЙНА И .....КЪДЕТО СЕ СЕТИТЕ ----ЗАЩОТО "КОМУНИЗМА И СОЦИАЛИЗМА"---- Е ЗАГИВАЩА РЕЛИГИЯ ЗА МОШЕНИЦИТЕ , НЕГОДНИЦИТЕ , МЪРЗЕЛИВЦИТЕ И ИЗПОЛЗВАЧИ И ВОЙНОЛЮБЦИ!....ОМРАЗАТА ГИ ДУШИ----КАТО КОВИД-19 !!!!!!!

101

СМЕХ...

преди 1 година

ТО ПА , КЪДЕ СЕ УЧИ СЕГА У ВОЙНАТА ......ОСВЕН У ДОМА...??!

100

Анонимен

преди 1 година

това проблем ли ни Е ???

99

Бай Дрън

преди 1 година

Да де, все едно България да си върне Струмица и да учи децата на македонския цар Самуил. Как да стане? Каквото и желание човек да има, няма как да стане.

98

Сменя

преди 1 година

Един украински евреин с някакъв горемыка (***). И Сталин смени Блюхер, но видяхме какво стана...

97

НАП

преди 1 година

Вовата трябва да играе с атома, иначр още месеци ще се мотае по някакви села. 20-30 ядрени Циркона и работата ще потръгне!

96

иво

преди 1 година

то според вашата псевдо медия,каквото и да прави русия не става...ама вие може да си наврете нещо ,,,там където модерните ви евро ценности позволяват,палавници

95

Анонимен

преди 1 година

Ще е от голяма полза на тия военни анализатори и журналисти да отидат да свършат малко селска работа, барем научат нещо действително полезно. Като например, че да се плеви е бавна и тегава работа. Укропа не подава нос от дупката си, руснаците трябва да настъпват бавно, идентифицират всяка урска дупка, и да я бомбят, и така до следващата. Укропа е надупчил навсякъде, пълно с тунели, на групички по 3-4 чакалят. Бавят русия максимално, но накрая гарантирано губят... умници...

94

Анонимен

преди 1 година

Гледам едно урки се е развихрило акъл на българи да дава. Я си бягай в Украйна бе ***, на фронта. Тук сме българи и ще гласуваме за Възраждане. Ще ви изметем от България, ще изчистим държавата от плъхове.

93

Анонимен

преди 1 година

Тук е написа и една истина: На 28 юли Президентът Путин подписа указ за назначаване на генерал-полковник Виктор Горемьiкин на длъжността заместник-министър на отбраната и началник на Главното военно-политическо управление на Руската Федерация.

92

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за Възраждане. Благодарение на глупавия тррол, който ми отвори очите.

91

И аз бил там

преди 1 година

Накратко: Бил там е руски агент! Лъже ви и окото му не мига! Никога не е бил в Киев за разлика от мен! Хайде лека нощ, лягам си че утре съм на работа! Слава Украине! Героем слава!

90

И аз бил там

преди 1 година

До: Бил там Като си бил там ще ми обясниш ли за статуята на Родина Мать подробности, а? А къде е плажа на Днепър ще ми разясниш ли а? А ВДНХ къде беше? А кооперативния пазар? А Червения университет на името на... айде стига съм ти подсказвал, щом си "бил там" на чие име е кръстен Червения университет в Киев?!Бил си, ама в сънищата!

89

И аз бил там

преди 1 година

До: Бил там Като си бил там къде точно си бил бе, що мълчиш а? В Киев, по Хрещатик разхождал ли си се? Какво има там знаеш ли?!Нагло ви лъжат българи, а вие вярвате на руски партенки!

88

Бил там

преди 1 година

До И аз бил там - Не те ли е срам, хем си от редакцията... Съзнателно сеене на гнусни лъжи и манипулиране на плюсчетата... В името на какво?? За всичко се плаща един ден. Това място удари дъното