39

Анонимен

преди 1 година

имам чувството, че Гуйло плащаше на зелените да протестират срещу ядрената, закриха се много ядрени реактори, вкл. и 4 наши, два от които можеха да работят още, но Кънева явно е стимулирана за решението си и сега Гуйло изнасилва газово Европа

38

Анонимен

преди 1 година

къде са сега умниците, които спряха ядрената енергия, за да минат на руски газ централите им?!? намерете ги и ги съдете с цялата строгост на закона. Но никой не му се занимава сега. Е затова има такива проблеми. Защото на никой не му се занимава, когато трябва да се занимава!!!

37

Анонимен

преди 1 година

До Избирател Забрави и тоталната липса на граждански свободи тогава, но тва ся са подробности ...

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 "Сега разбрахте ли защо трябваше да бъде построена АЕЦ Белене?" Не трябваше, защото се обсъждаше да бъде построена със руски реактори, което щеше да ни остави изложени на абсолютно същия проблем, който в момента имаме.

35

Бай Хай

преди 1 година

На тъмно е по-романтично но некъпани немкини вече е прекалено(в Хановер спряха топлата вода)

34

Анонимен

преди 1 година

Сега разбрахте ли защо трябваше да бъде построена АЕЦ Белене? И не само Белене ами и още една по голяма централа на Черно море трябва да се построи.

33

Анонимен

преди 1 година

Преди няколко години един самолет излитащ от Русия с 6 френски директора на газа и енергетиката се заби до пистата и всички загинаха.

32

Анонимен

преди 1 година

До до do 41аз не мисля, аз ти написах реални факти. Масова дебилизация и обезчовечване.

31

до do 41

преди 1 година

и ти си "мислиш", че човечеството не може да напредне ли!? или друго "мислиш"?

30

Единни

преди 1 година

Яли сме дървото на рашките-ватенки, сега гризем на янките-кравари. Няма ли веднъж наше да си е дървото. За малки не сме големи, ама чак пък толкоз да сме малки, не сме.... Просто ни подбиват непрекъснато самочувствието и ни разделят, та лесно да ни владеят....

29

Анонимен

преди 1 година

Германия специално може да пусне 2 АЕЦ-а в доста кратки срокове, но защо се дърпат незнам............ защото властимащите са пионки на едни други властимащи, по-големи от тях.

28

Анонимен

преди 1 година

Кво ви дреме, важното е, че ще са независими от джуджето

27

Анонимен

преди 1 година

do 41 Къде искаш да напреднеш? Населението масово дебилизира и се обезчовечва - за какъв напредък иде реч?

26

Анонимен

преди 1 година

точно пък това да се случи с Франция е малко вероятно, те са с най-висок дял ядрена енергетика, отделно доставят газ предимно от северна африка, сега в момента има напрежение на пазара, заради големия интерес от Италия и Германия, които доста неблагоразумно затвориха атомните си централи и ги замениха основно с газови, което си беше малоумие, Германия специално може да пусне 2 АЕЦ-а в доста кратки срокове, но защо се дърпат незнам

25

...

преди 1 година

Като цяло напредъка на човешката раса е свързан с употребата на атомната енергия в началото и после водородния синтез! Докато разчитаме на изкопаеми горива то ние просто не можем да напреднем по нататък от това което сме сега! Лошото е, че всеки напредък си има цена! така е природата!

24

Не се научиха че

преди 1 година

Комунизъма винаги свършва по един и същ начин! С масови фалити, с криза, с дефицити на основни стоки, с режим на тока и скъпи горива. А при зеления комунизъм е още по зле! Защото след него освен всичко друго и мозъците на хората са увредени до такава степен че трудно могат да се оправят.

23

Анонимен

преди 1 година

Тази статия е предназначена за франсетата,да се шашкат и живеят страх.

22

Анонимен

преди 1 година

Колко трбв да си полиран ши ба няк евеогвец за да продължаваш да траеш простотиите и наглостта на ес клатибюрници и алчни политмаймуни?!? На еврогеецът така мунсе пада, д го стрижат до кръв и докто диша, след туй в чувала и в големи трап де ги зариват с булдозерите

21

Lina

преди 1 година

И как е, победихме ли путин с групово студуване и некъпане?

20

Бай Хай

преди 1 година

Да оплакват на тези подписали парижкото споразумение!