59

Анонимен

преди 1 година

Добре я втасаха европгейците, то и руснаците и познайте кой печели, един демент на ви ви надви.

58

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

Така е при Развитият Комунизъм! ПолитБюро на ЦК, т.е. ЕвроКомисията на КПЕС, Комунистическата Партия на ЕС, Централното ли Планиране и Планира...

57

истината

преди 1 година

И какво от това?

56

Анонимен

преди 1 година

Ако България беше построила втора и трета атомна централа както беше по план още преди 20 години сега щяхме да спечелим десетки милиарди от кризата. При тези цени на тока за няколко години избиваме инвестициите. Да не говорим че можеше да се построи и съоръжение за обогатяване на уран и който се пак да се добива от нашите мини. Така ставаме напълно независими. Но като няма акъл и няма топки това е положението. Сега ще плащаме!

55

Анонимен

преди 1 година

Да го дохат френците като се правят на приятели на нискотехнологипна германия.Германците им саботираха цялата атомна индустрия.Защо ли никъде освен в Франция няма проблеми с Аец нито в Корея нито в Китай освен с новите френски реактори нито в Индия нито в Япония нито в Сащ нито в Русия.Франция е тсигански катун васал на германия.

54

Анонимен

преди 1 година

Ще слагаме ли френските знаменца във Фейса?

53

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов Тези събития се дължат на опитите да се мине на ядрено гориво от Уестингхаус вместо руско за каквото са строени реакторите. Ако наистина си мислиш че експертите не могат да сменят гориво, то щеше да има много подобни случаи с други видове реактори.

52

Христо Христов

преди 1 година

До Анонимен/70"Даже ще се харчи повече" - засега цените са само х4. Но на борсата в Амстердам от завчера са х10. Така че никой няма да харчи повече, а ще псува зимата на Урсулата!

51

Всичко

преди 1 година

е сделка между Русия и Запада! Сега световната емиграция ще се пренасочи към Русия!

50

Христо Христов

преди 1 година

До Анонимен/69"Мне, не е все едно и това го казват експерти по ядрена безопасност" - експертите по ядрена безопасност от франция за малко да гръмнат централа в Унгария при рутинна подмяна на горивото. В Чехия пък реакторите аварийно спряха, когато смениха горивото, неочаквано за експертите които цитираш.

49

Анонимен

преди 1 година

Празни дрънканици . Никой няма нито да намали нито да спре тока или отоплението си . Даже ще се харчи повече

48

Анонимен

преди 1 година

Все пак наказват Путин, нали така?

47

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой ще е първи проблема е, че няма да е само Париж и през зимата ЕС ще заприлича на фризер в дискотека.

46

Вече

преди 1 година

се обърках! Руски газ и райски газ, едно и също ли е?

45

Анонимен

преди 1 година

Това са глупости във Франция имат атомни централи и не са показвали никакви знаци че ще се отказват от атомната енергия. Докато в Германия открито казваха че искат да се откажат изцяло от атомната енергия че не била зелена. Освен това във Франция се разработва и нов тип топлоядрен реактор ИТЕР, който няма да е готов скоро но все пак се разработва.

44

До До 53

преди 1 година

Що, на тебе по-малко ли ти плащат!? :)))))))))

43

Космонавт

преди 1 година

Е, поне имат много жълти жилетки - могат да ги горят и да си правят ток ! Или пък вместо да ядат жабите си , по-добре да ги горят и да си правят ток от тях. Изобщо , могат и да си съберат всички гейове и чери "французи" и да ги накарат да въртят вятърните генефатори цяла зима ! Толкова много възможности за франсетата !

42

SWAN

преди 1 година

Маймуните трябва да прегърнат ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА, което означава да приемат в пълнота мизерия и да спрат да раждат деца! Скоро и в ЕС ще забранят абортите :)))))))))))))))

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 69 "Това е все едно да сложиш нафта в резервоара на кола с бензинов двигател." Мне, не е все едно и това го казват експерти по ядрена безопасност, а не "Киро". Или ти разбираш повече по въпроса от тях?

40

Анонимен

преди 1 година

До Слава "И да ви кажа че и ние не сме тясно свързани със Русия" Ти ЛИЧНО как си "свързан с Русия"? Кажи едно нещо, което на лично ниво да те свързва с Русия? Празнуваш Нова година когато те празнуват ли? Говориш един и същи език ли? Ядеш една и съща храна ли? Учил си в Русия? Ползваш руска техника? Кажи.