99

dp

преди 1 година

на баба им трънката! Гърците от години пътуват с лична карта до Турция!

98

Талибан ерджолан

преди 1 година

На турчин вяра да нямаш,турчин вяра няма ! Аз затуй ги мачкам ежедневно , убий 2-3 хиляди, вкарай 2-3 милиона в затвора, дръж ги полугладни да ти е мирна главата ! Стадото си иска стригането и тоягата!

97

наблюдаващотдалеч

преди 1 година

След р00ско-турската вайна, Турция е единственият ни съсед, който не ни е нападал

96

Турция

преди 1 година

Е империя! Факт! Това обаче са го постигнали благодарение на кадърни управници и задружен народ! Има какво да научим от тях , а за да има мир и добросъседство между двете ни държави, трябва да се сложи край на омразата! Аз от българските турци лоша дума за нас българите не съм чул. Време е да гледаме напред! Само чрез разбирателство и образование имаме бъдеще. Дано и политиците ни го проумеят.

95

Добро решение

преди 1 година

Ходил съм къде ли не по света.Но Истанбул е единственото място извън БГ където се чувствам като у дома. Аз съм ЗА. , относно премахването на визите за турски граждани с цел туризъм.Границите са отживелица от миналото.

94

Циганин

преди 1 година

След 500 години турско присъствие и превъзпитание на "славянските траки" е напълно логично да сме като братя и сестри с турчурлар.

93

Стоян

преди 1 година

С комшиите не ттябва да има визи. Това е добре за всички.

92

Чичо

преди 1 година

Хош гелдим и внимавай да не си изпуснеш сапуна в банята.

91

Анонимен

преди 1 година

Според мен това е поредната стъпка на Турция за членство в ЕС.Няма да е лошо да са в ЕС, така Бг ЕС границата ще стане вътрешна.

90

Shark

преди 1 година

До Добруджанец Стига с тази османска империя. Тя е минало. Докога ще живеем в това минало. Да, трябва да помним, да почитаме и уважаваме миналото си и героите си от това време, но това не значи, че трябва вечно да живеем в омраза. Ходили ли сте в Турция, имате ли идея как добре се отнасят с нас, колко са вежливи и гостоприемни. И като им влезнеш в магазина са любезни, на много места и български знаят. А тук като влезнеш в някои магазини все едно си натрапник. Цени и качество няма да коментирам

89

Похвално

преди 1 година

Турция е най големия приятел на България от съседите ни Кемал Ататюрк го е казал че който е против България е против Турция

88

Who Cares

преди 1 година

До Така е ..Дреме му на ердо за Винету! Вервайте, кой още не ви е оправил? И турски ще лапате!

87

Who Cares

преди 1 година

До Анонимен И аз така си мислех около 10 ноември. Но, като тръгнаха БГ тарикатите на гурбет да изкупуват всякакви турски джинси и пасмантерия при това преоценени, разбрах че на стадото и 500 години са му малко за да разбере как само си го набутва. Пък вие ми разправяйте за народ, патриотизъм, и т.н. купувай българско...Целия соц лагер инжектира турския просперитет и продължава да го прави. На руснаците турците станаха аркадаши... После били сме ги предали?!

86

Очевидно дърт

преди 1 година

Изобщо не ми дреме за религиозни, политически и т.н. различия. Един килограм бяло саламурено сирене от Турция си го купих за 10 лева от турски магазин в Русе. Ама то ме върна в детството ми от 80-те! За 10 лева! Не ми е лоша пенсията, купувам си висок клас български сирена. 18, 22 лева. Ама нищо общо нямат с ония балкански сирена които правихме. Сега ги прави Турцията.

85

Анонимен

преди 1 година

Моста го направиха южнокорейците, и то не за 3 години.И сега 15 години ще му берат таксите.Чак след това става турска собственост.Не че сделката е лоша, напротив.

84

Анонимен

преди 1 година

За 3г. направиха моста на Чанаккале с дължина почти 5км в морето. Цената му е 3 млрд. $ в България за 30 г. една умряла магистрала не могат да направят.

83

Глад манго, глад

преди 1 година

Ние азиатската напаст не искаме ограда с "комшията" , но той нещо не ще, що ли тъй ?.!.

82

Поморийски курморан

преди 1 година

Хубаво е да ходиш в държава, в която не те гледат с омраза и имат уважение към Българина.

81

Анонимен

преди 1 година

В България почнаха да отварят турски магазини само с турска стока, на половин цена от супермаркета. Ходят пазарят, препродават тука, алъш вериша е голяма работа, ако и Русия го разбираше това нещо. Без търговия си никой, сам да си произвеждаш всичко е една малуумна мечта.

80

Анонимен

преди 1 година

Ако имаше чалъм да се махнат и безумбите КПП та с хрантутници рекетиращи всеки влизащ и взимащи половината от стоките им стокообменът щеше да уради всички рекорди но не би,Онова п-ръсе във власта на име Нинова *** яко цял мандат и напълни касите на престъпниците с реке и контрабанда на цигари и оръжие.