79

бай Даньо

преди 1 година

До Хабиб _ Няма да е голяма трагедия ако Бургас го "прилапат" . Те майно-шопите не мразят нищо повече на тоя свят от бургаски батки , лайnоморие и "селяни от Бургас" та ще се отърват ... Да живее Варненската Народна Република и Бургаски Османски Вилает!

78

бай Даньо

преди 1 година

България трябва да помисли за започване на процес на хармонизиране на законодателството с турското да не претърпи "народа" голям шок когато трябва да приеме шериата някой ден ...

77

Анонимен

преди 1 година

Хитри са турците, ако България не дай си боже един ден влезе в Шенген Турция ще влезе автоматично с това споразумение.

76

Хабиб

преди 1 година

Просто ни догововориха територията в замяна на пускането на швеция и другата там в нато , беше ясно още тогава, всичко се навързва перфектно, Бургас ще бъде прилапан , понеже вече вадят газ от черноморието и ще продължат да ни помагат съвместно да го вадим , по същият начин и ще ни охраняват като партньори в нато, има и партии обнови европа, целият балкански полуостров е с политици с името Османи, учете турски с една дума

75

Анонимен

преди 1 година

Пара трябва да влиза в Турция това е истината, да не мислите че на Ердоган му пука за нас.

74

Добруджанец

преди 1 година

Лицемерни са сегашните турци. Много ромейска кръв тече във вените им. То не бяха османски роми, румелийски турци и други подобни напомнящи за Османската империя.

73

Така е ..

преди 1 година

Сега разбрахте ли защо Барисов държеше много на добрите отношения с Ердоган и го наричаше братко Ердогане ?Може да плювате по Борисов , но водеше добра външна политика. Природен талант държавник.

72

Питам

преди 1 година

До Анонимен 66 Под турско владичество сме били 500 г. , а под съветско само 45г. На кои сме по скъпи !

71

Я па я..!

преди 1 година

И каква стана тя ? Турците са наши братя , а не руснаците.Външното ни министерство да отговори реципрочно.

70

бай Тъпчо

преди 1 година

Чудят се наште фитки, как тъй на нас първо разрешили... Ами на кого да разрешат на първо място ако не на комшиите бе? Ами нали една ограда ни дели и една врата само? Що за чудене пада в тия канцеларии на интернетните вестници, че нещо хубаво е станало, та сега ще търсят някакви тайни интереси и пъклени планове... Фитка до фитка седят на въртящите столове, бъркат си в носът, и току нещо изровят та да го напишат...

69

Анонимен

преди 1 година

Аз бих плащал здравни усигоровки в Турция ако имах избор, там медицината е в топ 10 в Света.

68

Един Българин

преди 1 година

Не можем да махнем визите за турците и Ердо го знае. Ние се стремим към Шенген няма как с такива едностранни десйтвия. Другият проблем е слабата турска лира и покупателна способност на турците. Няма смисъл да идват бедни и масови туристи за нас, но за Турция е далавера да идваме ние т.к. не броим лирите чак толкова и им носим твърда валута. Колкото и инфлация да има няма да е като тяхната. Това е мярка за подкрепа на лирата и хората в Одрин и Лозенград, а не улеснение за българите.

67

Обективно

преди 1 година

Ердоган - и хитър и умен!!! Това е от полза на турската икономика, но и от наша полза - на гражданите на БГ! Взаимно изгодно е! Браво!

66

Анонимен

преди 1 година

Ета така се присъединяват територии през 21 век. Не с война, а с дипломация. Рашките да се учат от андолците как се претопява нация и се връщат стари изперски територии.

65

Анонимен

преди 1 година

Докато на власт е Ердоган Турция НЕ Е приятел на България! Ердоган се изживява като султан и иска да възстановява Османската империя, т.е. гледа на България като на вилает.

64

Анонимен

преди 1 година

По добре е да ни дадът направо турски лични карти аз бих си взел!но и така пак е все едно че ни признават за техен вилает което е добре!най накрая ще станем пак едно!

63

Анонимен

преди 1 година

След безпрецедентното обедняване и нищета на руснаците българите станаха най-надеждния туристически контингент за Турция.

62

Анонимен

преди 1 година

Ердоган пипа като Путин , последователно и сигурно !Не се ли сещате какво следва след личните карти ?

61

Анонимен

преди 1 година

"Как така държавен глава се опитва да извлече от всяка криза?" си задават нашите *** въпроса и си блъскат главите цял ден в стената.

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен---Бисеров по-скоро е за министър , на ''ПРАВОСЪДИЕТО'' , Пеевски -външен министър , а ''Магнитски'' в затвора !