40

По същество

преди 1 година

О, бях го забравил тоя.. Добре се е бил покрил. Сигурно е вършел бая работа, не е имал време за медии и какво ли не...

39

загуба

преди 1 година

Този човек наистина работи най-упорито. Благодарение и на него след голямата хакерска атака върху пощите ,те заработиха, както и върху други агенции. Малко говореше и повече работеше. Загуба на талантлив човек. Е, ще се освободи мястото пак за Томислав Дончев да похарчи нови 1,5 милиарда ...за ново електронно управление, командвано от един бутон- червения, на Боса от Банкя.

38

Мен

преди 1 година

Технически най-компетентния в областта си министър бива оплюван от редовни посетители на хоремага...

37

Пенсионер

преди 1 година

Объркаха народа с тази електроника.И избори като хората не можем да проведем.

36

Най-обикновен блогър

преди 1 година

Нищо особено не е направил този онлайн безделник и блогър избран за министър. Спечелил парички и се уредил вече с бъдеща висока пенсийка щото е бил работил като министър. Повече от това няма какво да се каже за него.

35

Българин

преди 1 година

Като гледам на какъв хал е държавата и как сме се устремили към национална катастрофа, ясно разбирам , че и този лапач е помогнал за оскотяването на народа ни ! Какво е свършил като олиото е 6 лв. , бензина 4 лв. , сиренето 25 лв. кашкавала - 35 лв.............?????? Само се е нагушил !!! С милиони !!! Да го ***.т бедните ! - това ни пожела Кокорчо.

34

Анонимен

преди 1 година

Абе вие може много да го храните, ама за няколко месеца направи повече за електронното управление от ГЕРБ за 12 години, като за целта ГЕРБ изхарчиха 2 милиарда лева, без да свършат нищо.

33

Анонимен

преди 1 година

Браво на човека, свърши доста работа за разлика от други преди него.

32

az

преди 1 година

До АнонименБългарски пощи не се управлявва от държавата. Отделно съм работил с тях на IT ниво и там всички са на ниво амеба. Не на последно място те помощ не искат никога. БГ пощи е на тоя хал само заради работещите вътре хора - ***

31

Акъл

преди 1 година

Този има повече акъл от целият гербав електорат взет заедно. Барабар с Боко

30

Беше

преди 1 година

Този беше най-добрият министър в това правителство

29

Анонимен

преди 1 година

29 Хората му са ровили в Софтуера на машинния вот.

28

Анонимен

преди 1 година

И какво е направил,че не разбрах?????

27

Grog

преди 1 година

За какво се отчита като не е направил нищо.

26

Анонимен

преди 1 година

След като се видя, че канадецО и кокорестия не направиха нищо полезно за България как да се очаква, че тоя е свършил нещо свястно.

25

GaGa

преди 1 година

ИТ специалит, който продал на Държавната Администрация един софтуер - който никой не ползва...Е как се продава на такъв клиент и колко се печели - всички се досещаме. Поредният успял за себе си, но не и за БГ слагач.

24

никой

преди 1 година

Божанов и Денков май са единствените бели лястовици в този кабинет за съжаление. Всичко друго беше тотален провал. Браво на тези двамата за желанието и усилията. Другите по бързо трябва да бъдат забравени и ако може никога повече да не се връщат ако може.

23

1234

преди 1 година

Междувременно назначи няколко калинки, като в последните си дни като министър им направи конкурси, на които те бяха единствени кандидати, и така им бетонира позицийките- да си имат заплатка дори и той да не е вече на власт. Справка - длъжности като главен секретар, директор...Като ги бива толкова защо не се пробват на свободния пазар, а на манипулирани конкурсчета за държавна длъжност? Ама то, те май само така са работили досега ...

22

Анонимен

преди 1 година

АйТи специалистите видяха н управлението на тарикатите с дипломи, възможност да богатият още повече, без да плащат адекватни данъци.

21

Анонимен

преди 1 година

Пряк участник в манипулиране на машинния вот.