11

Анонимен

преди 1 година

Че защо им трябва да се мъчат на този пек Първият дъжд ще блокира автомагистралата. .

10

Анонимен

преди 1 година

Точно АМ Черно море ли? Повечето не знаят къде им е офисът, но пред него всеки ден собствениците на дружеството слизат от скъпите си автомобили (Мерцедес С клас, БМВ М серия и огромни тойото), сега протестират за какво и защо никому от обикновения човечец не му е ясно. Пред фалит били, Ами ако са пред фалит, ще поддържат ли луксозен гараж или ще карат нормални и никсобюджетни автомобили????

9

стоян

преди 1 година

Това са крадливите герберодепесарски фирми.Да ходят в Банкя да искат от Боко Тиквата.На мутрата шкафчетата са пълни.Да им даде.

8

Анонимен

преди 1 година

Излизайте българи да си върнем държавата ЕДНИ божковисти превзеха страната ни стига толкова

7

Един Българин

преди 1 година

До Анонимен 6 Оня от Банкя остави парите в собственото си шкафче. Отиди да ги вземеш и да ги раздадеш на твоите приятели пътностроителите, които правят най-некачествените пътища в света. Като направиха 8км магистрала при Яна, защо на втората година не можеше да се кара с над 100 от дупки,а?! Аман от тарикати. За да се изрине трябва и малко болка особено на виновните!

6

Анонимен

преди 1 година

Само на тоя възел се откраднаха 140 млн

5

Анонимен

преди 1 година

До силно учудЕнаМного си залупена! Последния героизъм на Кирчо бе да спре парите за Русе - Бяла и да ги раздаде на определини общини!!!! И то зад гърба на регионалния министър! Къде са 8 милиарда на година дето онзи от Банкя, Софийско ги крал? Тези вземат заеми пенсии да плащат!!!! 700 милиона лева остави онзи от Банкя за пътища!Къде са? Всяка година по 2 магистрали щели да правят! Моля ви поне поддържайте пътищата без 50см.ями!!! Един километър магистрала повече от година не са построили!!!!

4

vlady

преди 1 година

Да представят исканията си пред протойерей Дирайр Хадавян и архиепископ Датев Акобян.

3

Анонимен

преди 1 година

Нека се строят пътища ,мрънкачите на тротинетки

2

Teo

преди 1 година

Красноречива картинка на българския манталитет. Шефа на АПИ с 600 милиона в банковата сметка, от 720 милиона само 100 са за заплати, а се скача срещу държавата, която иска да спре пробитата лейка, от която такива като тоя плуж3к цоцат. Вместо с багерите да отидат да му сринат къщата и да качат на кофата ламборджинито за 5 милиона лева, те правят сечено на нормалните хора! Ето за това няма да стигнем далеч!

1

Айде и неграмотните

преди 1 година

от Делиормана и те на протест ??? На какъв език им обясниха за какво са ги подкарали като овце из шосетата ? Никакви пари на тези фирми крадци и фантоми, народа няма ползва пъти да пълни чекмеджета, за които няма дори и разследване, заискали още пари ! Хайде сега да видим колко от това стадо овце ще подкрепи крадците ?