163

Анонимен..

преди 1 година

Цял ден роня крокодилски сълзи за разтурената седенка. Ами сега кой ще ни пуска по пързалката ?

162

Ужас

преди 1 година

И сега какво? Всеки си го подава тоя мандат като горещ картоф. Никой не поема отговорност. Какво ще стане зимата ако все още нямаме правителство? Нали ще дойде УЖ нова вълна Ковид, инфлацията расте, с газа не е ясно какво става. Чувам от някъде, че може и режим да има. Дори и да има избори, аз не знам за кого да гласувам, тъй като нямам идея кое е най-добро за мен. Въобще ние обикновените хора ще го издуАме най-много, колкото и да се карате в коментарите.

161

истина

преди 1 година

БСП начело с Нинова за трети път за година катастрофира. Само да не си помислите че Нинова ще подаде оставка като лидер на БСП. Дума да не става. Нинова без власт е нула, затова със зъби и нокти ще драпа да е лидер на отиващата си престъпна партия БСП.

160

Анонимен

преди 1 година

Последен валс , сбогом любимя

159

топката

преди 1 година

яко си прехвърлят топката. все друг е виновен. абе и четирите партии коит бяхте управляващи сте виновни .... Мам....цат ви дЪ

158

Анонимен

преди 1 година

*** - ПРЕДЛОЖЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ЩЕ ИМА КВОРУМ ИЛИ НЕ, ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАНО ИЛИ НЕ. АКО СТАНЕ - СТАНЕ, А АКО НЕ ЩЕ Е НАПЪЛНО ЯСНО КОИ СА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ, ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ДЪРЛЯНИЯТА В ПАРЛАМЕНТА, А ЗА АКТ - СЪЗНАТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ "TO BE OR NOT TO BE" НА ОПОНЕНТИТЕ ОТ ГЕРБ-СДС, ДПС, ВЪЗРАЖДАНЕ, ИТН !!!

157

Перко

преди 1 година

И са какво се мота цяла седмица. Едва ли се е надявала някой даже да и прочете програмата. При Кирчо не видяхме нещо по програма да се прави

156

Анонимен

преди 1 година

а не можахте ли днес да го върнете? отврат.

155

Ха-ха

преди 1 година

То не бяха визии за България, управленски програми, политики. Много сложно се опитва да обясни страстта си към кокъла

154

До Перде Кириз

преди 1 година

"Нинова ми мяза на засукана съдържателка на публична къща" ---- Официалното Прозвище на съдържателките на подобни "домове" е - "Мадам"! Затова я наричам така! -)))))

153

хан Крум

преди 1 година

Каква е тази срамна работа???? Парламента да не разгледа програмата на БСП-то. Къде се намират тия ...? Хайде де! Корнела ще ходи да тропа с краче пред "пленума". А и на всичкото отгоре тъкмо да приемем за член на изпълнителното бюро Асен Бездипломен.

152

По същество

преди 1 година

Скоро ще изхвърлим всички американски и турски партии от парламента.

151

ATLANTA

преди 1 година

Защо ми триете публикациите против Нинова? С нея ли сте ?

150

Анонимен

преди 1 година

Гербаджийски ***, парите свършват.

149

Kопейка

преди 1 година

73, Ваксраждане, ГЕРБ, ИТН и ДПС са все Доганови патерици.

148

паф

преди 1 година

какво да казвам? те в нейната партия не я искат, тя държава тръгнала да оправя....отивай на части уроци при бойко как се управлява 12 год.

147

Северозападняк

преди 1 година

А откраднатото .... !? Откраднатото кой ще връща ???

146

Перде Кириз

преди 1 година

Нинова ми мяза на засукана съдържателка на публична къща някъде из амстердамския Ред Лайт Дистрикт, недалеч от Дам Скуеър дето кръмнаха у тиквата Картофа.

145

рН

преди 1 година

Забавянето на формирането на експертен кабинет/правителство също води до хаос в управлението на държавата Мадам Н., беше очевАдно, че този парламент е напълно недееспособен. Но неистовата ви жажда да сте в пряката Власт на всяка цена, ще се отрази доста негативно на БСП при резултатите от предстоящите изборите!

144

Спомням си

преди 1 година

Мъка, ... мъка ! Комунистическа мъка ! Шумкарите и техните производни се опитаха да ни пробутат пак поредната лъжа - "програмата им за благоденствие на България", която били измислили чак сега !? Само да си спомним, че това са хората довели страната ни ТРИ пъти до катастрофа в най-новата ни история (разбирай в последните 30 години). А за преди това даже не искам и да си спомням ! Никой не ви иска комунистически отреп*ки ! Марш от управлението на държавата на лъжците, крадците и лицемерите !!!