183

Михаааал

преди 1 година

Къде си тръгнала ***, с 20 депутати държава да управляваш. Лакомията ти е голяма, ама акъла ти е малко.

182

НИЩО НЕОЧАКВАНО

преди 1 година

Крайната цел на путинистката коалиция в парламента е отново служебна правителство на Радев, напразни надежди за победа в Украйна и нов път към Евразия. Иначе, мечтите на българските комунисти са фантазии, които ги водят към нищото...

181

Щерю

преди 1 година

Проклетата БСП никога повече не трябва да идва на власт - след тях всичко е съсипано...

180

Анонимен

преди 1 година

Питай Г.С. къде ходи да си скубе веждите и ги рисува и ходи и ти там. Правят му ги екстра като на пайнерджия. Боже, опази ни !

179

Случаен минувач

преди 1 година

Корнелио, tъпa гъска си, ама най-добре се качвай на самолета и отивай в Ню Йорк при сина си. Той живее с южнокорейка, ще си имаш внуци корейчета (може и да е родила вече). Ще ти намерят една стаичка да се подслониш. Тука ще стане опасно за тебе - прокуратурата ще те почне, и то още от Техноимпекс. Махай се, докато е време!

178

Този патерица,онзи

преди 1 година

***...Ами вие какво сте бе баджанак?Некадърни негодници,които не могат да предложат нещо истинско,а само див популизъм и болезнени властови амбиции. Хората не ви харесват и не ви вярват,а за колегите си в НС сте пионка,движена от задкулисие.Затова колкото и да ви се искаше,каквито и наколенки да направихте на другите от четворната/тройна/коалиция,хомункулусът,предложен от вас е мъртвороден.На изборите защо да се гласува за вас?Само лъжа,измама и личните амбиции на партайгеносе КН.

177

ПроСоТо

преди 1 година

АЗ СЪМ симпатизант на "Възраждане"!!!...Обаче много,много ме смущава твърдата им декларация,че НЯМА ДА ПРЕГОВАРЯТ с никоя от другите "партии"...Защото знам,че там има много умни люде и на тях им е пределно ясно,че САМОСТОЯТЕЛНО управление НЕ може да реализира никоя партия!...Тогава?..Логиката подсказва,че те,като вземат 20 процента ,ще могат да бламират всякакви опити за правителство..Ей това ме смущава!..Иначе,за всичко останало,имат И моята подкрепа..Но за "Атака 3" и "ИТН 2" НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН!

176

Анонимен

преди 1 година

До 169 Ужас И сега какво? Всеки си го подава тоя мандат като горещ картоф. Никой не поема отговорност. . . . . Чувам от някъде, че може и режим да има. Дори и да има избори, аз не знам за кого да гласувам, тъй като нямам идея кое е най-добро за мен. _______ И 8 лайка актуално към това изказване! Чете, пише, но нищо не разбира пълната дефиниция на функционална неграмотност! Аз знам за кого ще гласувам, защото знам кои, колко са направили за България, защото го пише в одитите им и е официално пот

175

Анонимен

преди 1 година

Избирайте отново ГЕРП, БСП, ПП, ДПС, ДБ или ИТН! Остана една партия, но няма да я пиша коя е, защото трият тука, но за нея ще гласувам със цялото семейство! Да живее България!

174

Анонимен

преди 1 година

Питайте РАБОТОДАТЕЛЯ НА АСЕНЧО!РАДЕВ НАЗНАЧИ ТЕЗИ КАПАЦИТЕТИ!СГАЗИ КОНСТИТУЦИЯТА ЗА ДА ГИ ПРОМОТИРА!ТЕ СЕ ОСР РАХА И ТОЙ МЪЛЧИ! РАДЕВ ДОВЕДЕ ТАЗИ КРАДЛИВА ***!

173

ПроСоТо

преди 1 година

Нека Нинова да не се отчайва!..Има и следващ тираж..За мен КОМБИНАЦИЯТА от ПП-млади и ентусиазирани хора,за съжаление без особен опит в политиката,и "Старата школа"-БСП,която да ги "вкарва в пътя",когато залитнат,е най-добра!..Но много да внимават с "Възраждане" !.."Възрожденците" много разчитат на гнева на хората,но забележете:..-ВСИЧКИТЕ ПРИОРИТЕТИ,които те си поставят,били щяли да ги реализират.."КОГАТО Възраждане УПРАВЛЯВА САМОСТОЯТЕЛНО"!!!...ТОВА Е "ТЕКСТА СЪС СИТНИЯ ШРИФТ",на който не се о

172

Ботокса не прощава

преди 1 година

ГЕРБ, ДПС, и Възраждане не бяха във власта как те съсипаха държавата ? За итн ок ама за другите колкото и да не ги харесва човек не можем да си кривим душата

171

Просто

преди 1 година

Орешарски 2. Не изкара и наполовината!

170

Питам

преди 1 година

НЯКОЙ ВИЖДАЛ ЛИ Е ДИПЛОМАТА НА АСЕНЧО? РАЗСЛЕДВАНЕ В ХАРВАРД ТВЪРДИ, ЧЕ НЯМА ДИПЛОМ НА ТОВА ИМЕ.

169

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Ситтърбух (Техноимпекпсова) е бясна за това,че повече няма да яде от държавната баница .Сигурно е наясно, че наесен ще се установи на полит-Бунището - там,където и е мястото.Амин!

168

ПРОЕКТЪТ БАДЖАНАЦИТЕ

преди 1 година

КАК БАДЖАНАЦИТЕ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИ НА УЧИТЕЛИ- 25 АПРИЛ КОКОР В ЛИЦЕ В ЛИЦЕ ОБЯВЯВА ЧЕ ЩЕ УВЕЛИЧАТ ЗАПЛАТА УЧИТЕЛИ С 125% НАД СРЕДНАТА ЗАПЛАТА РИЗОВА КАЗВА ИЗЧИСЛИХ ЧЕ ТРЯБВА ДА СА 1900ЛВ ТАКИВА ЛИ ЩЕ БЪДАТ- ДА КАЗВА ТОЙ И О ЧУДО- ЗАПЛАТА УЧИТЕЛИ УВЕЛИЧЕНА С 12%. КАКВО ГРОЗНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ УЧИТЕЛИТЕ- А ТЕ СА ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ- МОЛЯ ПОГЛЕДНЕТЕ НАРЕДБА ЗАПЛАТИ УЧИТЕЛИ- ДА ГНИЕТЕ В АДА ГРОЗНИ ИЗМАМНИЦИ

167

ПРОЕКТЪТ БАДЖАНАЦИТЕ

преди 1 година

КАК УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ В ЗАТВОРИТЕ И СЪДЕБНАТА ОХРАНА- ОБЕЩАЛИ ИМ С 300ЛВ, УВЕЛИЧИЛИ ИМ ГИ СЪС 125ЛВ, А ДРУГИТЕ ВИДЕТЕ ЛИ БИЛЕ ЗА ЗДРАВНИ И СОЦИАЛНИ ОСИГУРОВКИ ВСИЧКИ ЗАЕДНО ПРАВЯТ 300ЛВ- МАЛОУНИ НЕГОДНИЦИ- ТАКА РАБОТИ МОДЕЛЪТ РАДЕВ

166

ПРОЕКТЪТ БАДЖАНАЦИТЕ

преди 1 година

СРИНА ДЪРЖАВАТА, ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ОБРАЛА НАРОДА СИ ЧРЕЗ РАЗДАДЕНИ МИЛИАРДИ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ ЗАЕМИ НА НАШИ ХОРА ОТ ДС ОТДЕЛ НА КГБ ОБРА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НАРОДА СИ- ТЕ С МИЛИАРДИ НИЕ С ЖЪЛТИ СТОТИНКИ- ДА ГНИЕТЕ В АДА ДАНО КРЕМЪЛСКИ МАРИОНЕТКИ ОТНЕЛИ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ.

165

ЛЕЙДИ ИВА МИТЕВА

преди 1 година

Уважаеми, Дами и Господа, аз Ви казах, че ще продължа да Ви изчегъртвам така, както направих и днес, а съм била " болонка " , а била съм чалгарска слугиня, но аз съм ЛЕЙДИ ИВА МИТЕВА и ще Ви отмъщавам !!!

164

анонимен

преди 1 година

Колко червени линии начертахте , ха сега не плачете, че излязохте на червено !