129

Катын

преди 1 година

До ретро статия -Ако крадци ти влезнат в апартамента даже и да си опитал да се подсигуриш...

128

НАТИСКА НА КРЕМЪЛ...

преди 1 година

...САМО ЕДИНСТВЕНО ДОКАЗВА ...ЧЕ НА АГРЕСОРА И УБИЕЦА-- РУСИЯ , НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА ЗА ЕДНИ НОРМАЛНИ ТЪРГОВСКИ ОТНОШЕНИЯ!---ЗА РУСИЯ ---ГОРИВАТА СА ОРЪЖИЕ И СРЕДСТВО ЗА БЕЗКРАЕН РЕКЕТ ---КОЙТО ТРЯБВА БЪРЗО И ЕФИКАСНО ДА БЪДЕ ЕЛИМИНИРАН!---ТЕХНОЛОГИЧНО ---СВЕТА Е ПОДГОТВЕН ЗА ПОДОБНО СПИРАНЕ НА ВЪГЛЕВОДОРОДНОТО ГОРИВО -----ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ТО ДА БЪДЕ ЗАМЕНЕНО !!!

127

А,СТИГА ПАК С ТАЯ .-

преди 1 година

.....ГАЗОВА ДЪВКА БЕ.....ПРОМИШЛЕННОСТА НИ ПОЛЗВА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 6% ГАЗ , ОСТАНАЛОТО Е НА ТОК В СТРАНАТА!... ДОКАТО ТУРЦИЯ И РУМЪНИЯ ДОБИВАТ ГАЗ И ИМА ВНОС ОТ АЗЕРБАЙДЖАН ----БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА БЪДЕ В ГАЗОВ ДЕФИЦИТ!---Е, АЙДЕ СТИГА С ТИЯ "ТРАУРНИ ПРИКАЗКИ" ЗА РУСКАТА ГАЗ ----"ТРАУРА" Е ЗА ВАС , ЗАЩОТО РУСКАТА ХРАНИЛКА ВИ СВЪРШИ.....ХА,ХА,ХАААА!

126

Не е точно така

преди 1 година

До Ще плащат в рубли....Дали в рубли,или в евра и долари парите ПОСТЪПВАТ ПРИ КОНТРАГЕНТА.Не са някъде,където да могат да ги запорират.Освен всичко друго Русия има нужда и от евра и от долари.Колкото и да им се иска международната разплащателна система все още е обвързана с долара.Не е с рублата,нито с юана,нито с индийската рупия,или Южноафриканския ранд.И както казваше героя на Гришата Вачков в "Мъжки времена"...."Едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто да го направиш"!

125

ПРАКТИК

преди 1 година

Важното е Българите да използват Брауновия Газ открит от Илия Вълков (известен в цял свят като Yull Brown ). Прави се от вода и в България напоследък се внедрява в производството. Не само като енергиен източник, но и за бързо евтино обезвреждане на радиоактивни отпадъци.

124

Да,нещата отиват

преди 1 година

Към жестока конфронтация.И тук вече въпросът е жизненоважен и принципен.Могат ли Европейските държави да живеят и произвеждат под такъв диктат,или ще намерят сили да отхвърлят такава икономическа и по-скоро политическа зависимост макар и на висока цена.И аз съм уверен,че ще изберат второто и Русия сама избира да се изолира и дискредитира пред Европа.Този пазар,така изгоден и платежоспособен за нея,тя сама си го затваря!твърде глупаво!

123

Бай Ганьо

преди 1 година

Русофилите в България няма да спрат да плюят във всички посоки затова Кремъл им плаща ! Важното е Българите да използват Брауновия Газ открит от Илия Вълков (известен в цял свят като Yull Brown ). Прави се от вода и в България напоследък се внедрява в производството. Не само като енергиен източник, но и за бързо евтино обезвреждане на радиоактивни отпадъци.

122

Анонимен

преди 1 година

Очевидно гинеколожката, която Германия и ЕНП поставиха начело на ЕК, и нейните заместици,дългогодишните еврочиновници Борел и Тимерманс не могат да разберат, че играта е: върнете ни 320-те млрд.$,които са си наши и не се опитвайте да действате като страни колонизатори, каквито бяхте да средата на миналия век и нещата ще бъдат ОК. Иначе САЩ ще ви смачка във войната си срещу Китай и Русия и вие ще станете първата жертва на Байдън.Следващата ще бъде НАТО, а последващата - или САЩ, или Китай + Рус.

121

ретро статия

преди 1 година

"България говори за газова незамисимост, но подсигурила ли я е?"

120

как е със санкциите?

преди 1 година

работят ли или още ще се натискаме? :):):)

119

Анонимен

преди 1 година

да бе оказва натиск , не бе , европа се гръмна в крака при това самасега е топло , ама идва зима тогава ще е студено честито евролибера3ти

118

селчо

преди 1 година

През 2СВ ,руснаците шума са яли и не са клекнали, та сега ли на тия меки китки,ще го направят

117

Ще плащат в рубли

преди 1 година

До Не е далновидно: "Да затриваш най-платежоспособния си пазар"? Да бъдеш платежоспособен и да си плащаш сметките се оказва, че не е едно и също. В западни банки са блокирани руски активи за 300 милиарда евро (най-голямата кражба в световен мащаб). И нищо не им пречи да блокират нови постъпления. Да плащат по старата схема за Русия е все едно да се съгласи да доставя газ безплатно. И то на кого: на авторите на санкции. Няма да го бъде. Който иска руски газ вече ще плаща в рубли.

116

Какъв дефолт?

преди 1 година

До Анонимен 128: Това с т.н. "дефолт" е също една голяма г'лупост на авторите на санкции. Какво значи "дефолт"? Това, че тези, които са купили руски облигации не могат да си получат парите. А защо не могат да ги получат? Русия има достатъчно пари за да им плати, но западните банки отказват да приемат трансферите от руската централна банка. Уникален случай в международната банкова практика. ....................... Колкото до това, дали ЕС ще спечели нещо в дългосрочен план, никак не е сигурно.

115

смех

преди 1 година

Много малка част от газа се използва за отопление всъщност.Дори повечето се използва за климатиците именно в Испания и Португалия но още по якото е реномето на Русия а бе солйо Русия е най-големият по запаси източник на газ в Света и трети производител на петрол пак в Света.Казано по друг начин нямат заместител

114

Анонимен

преди 1 година

В дългосрочен план ЕУ ще спечели. Ако трябва тази зима ТЕЦ-вете няма да са на газ, а на въглища но европа няма да замръзне. (Софиския е проектиран за въглища)Испания, Португалия, Италия, Гърция могат да изкарат и без отопление.Но ПРЕСТИЖА на руснаците ... замина на кино. За първи път от 100 години са в Дефолт.Лошото е така както гледам това им бяха силичките на руснаците.Остава да взривят атомна бомба (предполагам над черно море).

113

хе хе хе

преди 1 година

Според българските професори 44млн украйна вече 30 млн събира хора за настъпление а русия не може да събере хора нищо че е 150 млн.

112

Augusto Pinochet

преди 1 година

НЯМА ВЕЧЕ ПРИРОДЕН ГАЗ ЗА БЕЗПАРИ!!!! И ЛЪЖЕТЕ НЕ ДОКАТО ТРАЕ ВОЙНАТА А ЗА ВИНАГИ, КРАЙ НА ЕДНОПОЛЯРНИЯ СВЯТ. ДА ПОЗДРАВИМ ОБЕДНЯВАЩИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ С ПЕСЕНТА: "ТАНЦУВАЙ РУСИЯ, ПЛАЧИ ЕВРОПА"

111

Анонимен

преди 1 година

В крайна сметка от откриването на огъня човека няма алтернатива на горивата

110

Не е далновидно

преди 1 година

Да затриваш най-платежоспособния си пазар!.Европейците не пасат трева,както си мисли другаря Медведев и в крайна сметка след една,или две студени зими Европа ще си намери алтернатива и друго средство за енергия.Кой в дългосрочен аспект ще бъде потърпевш?Помислете и си отговорете сами.Русия загуби едно много важно нещо.То се нарича ДОВЕРИЕ и без него много трудно ще успее даже да съществува в сегашния си вид!