9

Анонимен

преди 1 година

Газовата тръба, минава покрай оградата. Когато реших, да се включа по програма, казаха че трябва да им дам котела на дърва и въглища. Добре, че не се съгласих, защото сега щях да правя икономии със здравето си!

8

Анонимен

преди 1 година

До 2 Анонимен . . . Петков ли,който управлява от 7 месеца или тези,които Ви управляват 30 години.Всички приближени на ГЕРБ,ДПС и БСП са поне милионери.Лидера на Възраждане от панелен апартамент . . . . . . . . на майка си и баща си излезе в къща на кредит и кара 10 годишен форд! За неграмотни *** като теб неможещи да четат или да помнят, той е виновен, който не е бил и минута на власт! Влез в сайта на Възраждане и виж за какво са изразходвали парите, защото са одитирани и е официално пот

7

666

преди 1 година

То правителство няма повече от година......

6

Прод промяната

преди 1 година

Какво за костадинов - коце е пич ще гласувам за него заедно с семейството ми - видях боко видях киро стига ми толкова

5

факт

преди 1 година

е ние от близо две години правителство нямаме а имахме едни костюмчета дето запълваха постовете и си сключваха некакви зделки в ущърб на държавата .

4

Анонимен

преди 1 година

Ей злобари въртите сучете все в Костадинов да се огледате. Що не кажете нещо за Костов, за Йордан Цонев, за Боко вече казаха той е чист като сълза от ЕС. Другите няма да ги изброявам. Кола за 40 хиляди, баси крупната сума за кола взета на лизинг.

3

Состин

преди 1 година

Е важното е че Киро лъжата ще прави парти в петък в министерски, кво му пука за неквинеизпълними неща.

2

Анонимен

преди 1 година

България е типичен пример на азиатска държава, горе ли си - мозеш да крадеш без контрол, това става във всички държави в Азия, задължително всяко правителство е корумпирано. Ние си мислим, че сме в Европа, но управляващите /които и да са те/ , знаят добре къде сме. Затова сме бедни, от окрадените държавни пари от нас, буквално нашите пари отиват в техните джобове, това е "манталитет", ние нямаме думата.

1

Бено

преди 1 година

По-добре е правителството да не работи, че само поразии ще нанесе.Не трябва да сключват никакви договори и да вземат решения