40

Един Българин

преди 1 година

За теб може проблемът с ветото да е приключил, но за нас не е. Ако не се държат европейски - супат духата! Иначе и ние имаме интерес от европейска перспектива на втората българска държава колкото и да не вярва че е такава.

39

Бай Дрън

преди 1 година

Българин, прав си, право е на всеки да се самоопредели, но историята показва, че който владее дадена територия, "самоопределя"и населението там. А ако не илска да се самоопределя, прав му пътя. Примери-Тракия, Северна Добруджа, Западни покрайнини... Македония с нищо не е по-различна. Сръбската власт от сто години "самоопределя"населението там, но това не означава, че историята на това население и територия не е била друга.

38

Бай Дрън

преди 1 година

Е че ние сме с вето за Шенген откак свят светува, пардон, откак ЕС светува. Какъв е проблемът да има вето от България, не разбирам. По тая логика тогава трябва да се вдигне и ветото за Шенген. Нали уж бяхме отличници там, а ни спряха и от години не съм чул някой нещо да споменава за Шенген. Май за последно Борисов нещо мънкаше докато бе на власт.

37

Бай Тошо

преди 1 година

Ала, бала, Португала...

36

Марко

преди 1 година

После да не се окаже, че Вашку да Гама е македонец, те тогава ще видите кон боб яде ли

35

Миряна

преди 1 година

Португалец ще ми говори за нашата история. Португалците не знаеха до скоро къде е България ,а този ще изисква от нас.Да прочете историята ни и ще разбереш какви са македонците. Да си гледат португалците Латинска Америка. Колонизатори ,още се имат за такива.

34

Гошо

преди 1 година

До Анонимен38...Да ама португалците произхождат от Македония и то от Прилеп

33

бай Даньо

преди 1 година

бай Кравиньо ще останеш много изненадан когато мънкидонците не изпълнят нищо ...

32

Анонимен

преди 1 година

Магелан не е португалец, а бразилец и няма нищо общо с Португалия. Васко да Гама е от село Рупча, а не е португалец. Нека Португалия да подпише, че е Магелан не е португалец и тогава и ние ще подпишем, че Гоце Делчев не е българин.

31

Morski

преди 1 година

До Българин 34-Ти си много зле и с историята, и географията, че май и с филологията! Австралия, Австрия, Швейцария, и още цели поне два континента държави говорят на език несъвпадащ с името на държавата и даден им от друга!

30

Morski

преди 1 година

Гомеш, ти на България ли си не какъв или на Португалия, че не разбрах? Ами като сме тръгнали така да вземем да преоткрием бразилския език?

29

АнонимеН

преди 1 година

ПРИКЛЮЧЕН Е ЗАРАДИ АНТИБЪЛГАРСКИТЕ ПАРТИИ ПП, ДБ, ДПС И ГРАБ

28

Българин

преди 1 година

Маргинализирани неуки и податливи на манипулации хора в България и Северна Македония се зъбят един на друг,под ехидния поглед на Путин. РСМ следва да разбере,че измислени факти и прикриване на истината не са цивилизован избор. А България да признае,че сгреши с ветото и с тезата,че признава държавата,но не и езика. Та нима може да има държава ,без език на който да говори населението? Тезата,че македонците са неосъзнати българи е смешна,защото право на всеки е да се самоопредели.

27

България над всичко

преди 1 година

през оная работа ни е за мнението на Португалия

26

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера колко трябва да си нагъл, да дойдеш от другия край на Европа. Абсолютно да ти е непозната тематиката и да раздаваш авторитетно мнение и да даваш заповеди какво, как и що трябва да се направи. Няма по-нагли от западняците.

25

Анонимен

преди 1 година

Че тя С.Македония сама се препъва като куц кон. Докато не се изчистят от рашистки образувания като ВМРО-ДПМНЕ, ще им е много трудно да дръпнат напред. Ние 33 години вече опитваме да движим напред, ама всички североизточници блатници дърпат ли дърпат назад в калта и помията...

24

Анонимен

преди 1 година

За какво вето та вето се изредиха да се изговорят за пореден път в защита на таз С.Македония наречена и от туй,че тъй по нечия уговорка от някакъв договор,но не наш с тях,не наш с други заради нея решила да се яви кандидат за прием са й наложили по някакви причини вето и то не ние,а от 12-те от централните с постоянните членове и останало туй вето та вето да се помни,че още на нас преписано постоянно за да си избършат ръцете по въпроса за ветата понеже още ония калят,а среща за ветата още нямало

23

Анонимен

преди 1 година

Рече България да поиска нещо в ЕС, да защити някакъв свой интерес и фондерлайените полудяха! И ходят сега подло да подкукоросват макетата, вместо да ги респектират! От куневицата още ни излезе името на йесмени не могат да повярват, че искаме нещо важно за нас!

22

Сосидж

преди 1 година

Е в Скопие няма да каже, че не зависи от него. Иначе аз съм да влизат. То естествено ще се случат нещата и ще изгубят връзка със сърбоманите, които няма да влезнат никога.

21

Анонимен

преди 1 година

Този очевидно предполага, че РСМ ще изпълни всичко предвидено в нашия договор за да няма пак българско вето! Оптимист!