50

Моля моля ....

преди 1 година

До допотопни оръжияИмат много остарели снаряди и им е по-лесно да ги изстрелят със старите оръдия вместо да ги утилизират.

49

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО ами вземи си поколението и в украйна да ги защитавате щом те боли за укропите още от първият истрел ще искаш руски паспорт

48

Анонимен

преди 1 година

Днес продължава руският обстрел и срещу гражданска инфраструктура в североизточния град Харков и околностите му. Според губернатора на Харковската област Олег Синегубов призори руснаците "умишлено" са обстрелвали болници, училища и кинотеатри, ами защо си оставяте оръдията на тези места зада вините русия чеги обстрелва

47

допотопни оръжия

преди 1 година

С допотопните си оръжия от времето на Брежнев, русите само жилищни блокове целят!Но Himars им разказа играта!

46

руски мародери

преди 1 година

Нищо свято няма за руските терористи! жени деца....

45

Анонимен

преди 1 година

"А истината е че в тези жилищни райони се крият затворници с оръжие." - Е къде в Одеса са ги пратили? Ако са освободили затворници, пратили са ги на фронта да ***. Не са толкова глупави обаче да им дадат оръжие на хора без принципи. Май само Русия прави такива неща.

44

Анонимен

преди 1 година

Много руски шпиони има в Украйна. Издават координати по какво да се стреля.

43

Анонимен

преди 1 година

Пишат кавото им наредят а не истината. А истината е че в тези жилищни райони се крият затворници с оръжие. Преди два часа руснаците плениха 50 човека от тези въоръжени затворници. Наркомана изкара затворниците от затворите и ги въоръжи. Защото никой нормален човек няма да отиде да се бие за един кло ун и да ум ре 25 годишен.

42

Анонимен

преди 1 година

Мали на русия и бяха свършили ракетите още март месец ? Бой докато всички урки не поскат руски паспорти!

41

Сата НАТО

преди 1 година

Мало имници, стоите и гледате как азиатските варвари разрушават европейския бастион Украйна! За кога чакате?!

40

Анонимен

преди 1 година

Най-голямото зло е империализмът и капитализмът.

39

Анонимен

преди 1 година

Украинците защо палят нивите на хората за да няма хляб за тях. Ах гиди злобни маскари. Още в края на миналата година и в началото на тая година мечката колко пъти каза на зеления да седне да преговаря. Неговия високо мерен отговор беше че влизането в Нато му било приоритет. Западните страни защо налагат санкции които също са незаконни и неморални. Укрите поискайте мир !!!

38

Анонимен

преди 1 година

Стрелят от Черно и Каспийско море с ракети. Затова трябва авиация да сваля и гони Белите лебеди.

37

Анонимен

преди 1 година

До дядо йоцо гледаПреди 60 години завод на Булгаррено в Пловдив не съществувал, кълвач.

36

Анонимен

преди 1 година

И земята е руска и народа е руски. Така наречените украинци са узурпатори но ако бяха се държали възпитано нямаше да се стигне до война. Обаче те доведоха дедовата унука и почнаха дослука. Всяка мярка беше мината и чашата преля мечката излезе от бърлогата. ...

35

Анонимен

преди 1 година

До АнонименДа, само дето отдавна има видеа заснети от мирните граждани как УкроФашистки вертолети им палят нивите. На УкроФашиста урсулският слуга не му дреме за обикновеният човек, техните бомби и *** са винаги демократични -да, нали? Слава Русия, смърт на зеленски-слугата на САЩ!

34

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До Анонимен----Преди 60 години правех нормални автомоили в Пловдив, казваха се Булгаррено, но руснаците завидяха и ни спряха.

33

Анонимен

преди 1 година

Путин ще го направи новия Съветски съюз като нищо, той Запада затова го е страх. Защо по дяволите дърпахте мечката от бърлогата. Имаше мир и любов за един Крим оревахте орталъците.

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 "Украинците сами си палят не само нивите" Руските терористи и техните слуги си мислят, че лъжите им минават.

31

БАНко

преди 1 година

И ОТНОВО НЯМА УБИТИ !!! СТРАННА Е ТАЗИ ВОЙНА !!! ЗАЩО ПУТИН ГИ ПАЗИ ТОЛКОВА ??? ОБЯСНИМО 7О % СА РУСИ 25 % ПОЛЯЦИ !!!