45

до 26

преди 1 година

за преди не знам, ама са крадеш и плащаш, я на политици, я на мафиоти , я на смесица между двете, а някой и на куките плащат.. РЕКЕТ ми се вика.. много по-добре са нещата викаш ,а?а манталитета се гради от рано преди и в училище се създават ценностите. всички надявам се знаем как се промени обрсаователната система в последните 12 години.Не комунизма проми мозъците на хората, а евроатлантизмапример lgbtq,проблемите с РСМ и тн..всичко е до манталитет, а масово при вас е западен с размити ценности

44

Анонимен

преди 1 година

аман от тия ***, са и БДЖ на печалба.. ами частниците горките не мислят ли за тях, че ще им отиде капитала в държавата :(

43

Анонимен

преди 1 година

До ИвоСамо дето сега не се "хвалят", че под мъдрото ръководство на Еконтий от 60% дял от товарните превози е спаднал на 40%. Че преди него е осигуряван редовно подвижен състав, а сега има закъснеия заради недостиг на такъв. И БДЖ товарни превози върви да си изгуби най-големите клиенти като Арубис и Лукойл. Та лапайте мухи шарани и плещете небивалици за кюлчета, евра и шкафчета. А колко тежки аварии, добре, че са без жертви станаха последните дни!!!!

42

Анонимен

преди 1 година

Само, че едно гадно човече разшифрова от къде идва "печалбата". Не е от оперативна дейност, а ПРИХОДИТЕ са от спечелено дело срещу *** 2020г. Но парите идват сега. И от субсидии. Както и игра с амортизациите. Та не трябва нито ГЕРБ, нито който и да е друг и да прилага такива евтини номера за невежи!!!!!

41

Анонимен

преди 1 година

Ами до сега печалбите отиваха в Чекмеджето.

40

Руко

преди 1 година

Няма го ГЕРБ и гледай кво става. Днес казаха че и НЕК е на печалба. Правете си сметка каква кражба е било последните 10 години.

39

Анонимен

преди 1 година

Нормално като дойде истински бизнесмен знае какво прави

38

toti

преди 1 година

До 5г ако ГЕРБ не са на власт ще станем Швейцария на Балканите !!1

37

dsdasdas

преди 1 година

До Приватизирай!13 милиона е печалбата, бай ***...а не оборотът.....И освен това, към 13 прибави и 30 милиона загуба......50 милиона/годинка крадени от БЕДЕЖЕ. На скъпия ток и нафта....смятай....

36

Приватизирай!

преди 1 година

До ЛелеЕ на 13 милиона оборот КОЛКО ПА ТОЛКОВА КРАДЕНЕ ще да е било? Цялта печалба е 6 апартамента в София..

35

Леле

преди 1 година

Смятайте какво крадене е било по времето на предходните. Това не се е случвало години. Дори ББР е на печалба след милиони загуба https://banker.bg/finansov-dnevnik/read/bbr-e-s-operativna-pechalba-ot-195-mln-lv-prez-purvoto-trimesechie

34

Случайност!

преди 1 година

Токът е скъп, нафтата също, ама най-ни е скъп БОЧКО

33

Анонимен

преди 1 година

Когато новината е БДЖ на загуба, всеки вярва, когато Борисов не е на власт и новината е БДЖ е на печалба, никой не вярва. Народ олиго*френи трудно се управлява.

32

Анонимен

преди 1 година

Кой вярва на такива платени и подвеждащи статии като тази. Всичко е разруха и загуба след като комунистите от ПП и БКП управляваха само 6 месеца.

31

Анонимен

преди 1 година

ПП за 6 месеца: Фирмите на ДПС на сухо; БДЖ на печалба; Лукойл плаща данък; Нови източници на газ; Обезглавена руска агентура... ГЕРБ за 12 години: ЕДИН ГОЛЯМ ***

30

Иво

преди 1 година

Много елементарна статия. Бдж товарни е на супер печалба от години. Направиха ги 2 в 1

29

Смятай

преди 1 година

Тая миризлива, гнусна мафия ГРОБ за какво крадене и безхаберие става въпрос. Хора, събудвте се. На изборите Октомври да изметем ГЕРП и ДПС от достъпа до държавни ресурси, а след това и да напълним затворите с тая паЗмина, защото на тях там им е мястото. Масово гласуване през Октомври!

28

Анонимен

преди 1 година

Да купуват композиции, преди да са откраднали релсите!

27

Анонимен

преди 1 година

Преди години имаше репортаж за това как служители в бдж източват гориво в туби. Това го правят на ниските позиции а я си представете на високите позиции какви са кражбите.Цяло чудо и че са излезли от дружеството на печалба.

26

бре

преди 1 година

До Анонимен "Народа беше друг" да и точно оново комунистическо управление направи народа какъвто е сега. По комунизма хората почна с голяма шуробадженащина, краднене, далавери и вскички сме равни *** само че някой по равни. При тази система като един има 2 друг 6 и накрая всички по равно така накрая отличника става средняк.