35

8888

преди 6 месеца

Те гражданите винаги и от всичко, което се прави , каквото и да е то са възмутени

34

Радо

преди 6 месеца

За качествен ремонт и истинска реставрация трябват поне 50-60 милиона , за тия 11 и това е много !

33

Бойчо Огнянов

преди 6 месеца

От 100 години България се управлява от крадци и айдуци! Имало течове на 20 места от покрива, но не тече от стените, ама нали трябва да се фактурират СМР за 11 млн., защо да не се изкърти хубавата фасада, много важно, ще сложат изолация, после окачена фасада и всичко ще е точно.

32

до до 32

преди 6 месеца

"""""Да ги бутат грозни панелки""""" ------- Абе да ги "бутнат", ама де шъ живее 60% от населението на Бг???

31

рН

преди 6 месеца

То, театри колко щеш, може дори и нов да построят, Актьори - Йок!!!!, това е проблема!!!!А, театър без актьори и публика е просто Сграда!

30

до 32

преди 6 месеца

да ги бутат грозни панелки

29

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименУтре като почнат да бутат сградите от твоето време си спомни за приказките.

28

до плочкаджията

преди 6 месеца

Края на 80-те БДЖ се движи със 100км/ч. а TGV със над 300км.ч. Магистрали имаме 250км. Хората са обрамчили целите си държави. Средната скорост на великите ни разпадащи се трамвай е 12км/ч Хората имат безшумни трамвай със средна 30км/ч, имат Метро. и т.н Да имаме АЕЦ но на фона на не соц държавите сме изостанали. Москвич или Мерцедес????

27

Анонимен

преди 6 месеца

Къв е па толко проблема? Аз не съм възмутен. Някви искат фасадата да изглежда като през 70те и да лъха на носталгия по комунистическата архитектура. Нищо хубаво няма тук. Бутайте всичко и построете нещо хубаво.

26

Фаянсаджията

преди 6 месеца

Западни ***, не може да боядисате това, което се построи през соца.Още 30 години ще карате с лошия комунистически АЕЦ, лошите комуинстически мостове, лошите комунистически язовири, тунели, вецове, тецове, тръбопроводи.

25

До до 24

преди 6 месеца

Не ме разбираш какво говоря. Ако искаш соц пример, вземи НДК. Все едно да топлоизолираме камъка по неговата фасада. Или да топлоизолираме фасадата на Японския, а тя е мраморна. Независимо кога е строена, сградата си има достоинства.

24

Аз промяната

преди 6 месеца

17 ФИРМАТА ТРЯБВА ДА Е ТВОЯ ЛИ ИЛИ НА ТВОЙ БЛИЗЪК И.И НА *** ЛИ 17 ТИ КАТО СИ МНОГО КАЧЕСТВЕН И ПИШЕШ ПОСТОЯННО ИЗМИСЛИЦИ ВЪРВИ С ТВОЯТА ФИРМА И ПОКАЖИ КАЧЕСТВО БЕЗ ПАРИ НАЛИ ТАКА АМАН ОТ РАЗБИРАЧИ ЖЪЛТОПАВЕТНИЦИ ДЕТО ВСИЧКО И Е НАГОТО И САМО ТЪРСЯТ КУСУРИ МРАЗЕЩИ ХОРА ТУК САМО

23

Анонимен

преди 6 месеца

Нова Чалготека ли ще правите? Едно ферари с цвят червен, едно за теб едно за мен! Слава на царство Чалгария и Чалготека София!

22

до 24

преди 6 месеца

а такива като тебе много обичат да сравняват несравними неща. Лувъра с театър София, или Митеран с бай Тошо хахаха. Взимай една Лада с иновативен мек волан, и обясни как Мерцедеса вече не е като едно време..

21

До Анонимен 23

преди 6 месеца

Глупости. На такива като теб ако оставят и Лувъра ще го облечеш във фибран. Каменни фасади се топлоизолират отвътре.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Тази енергоемка сграда строена без никакви стандарти няма как да се модернизира без да се изкърти. Като се оправи ще стане една модерна сграда енергоефективна с добра вентилация акустика и без обичайните мирис на мухъл и застояло. Пък и не е архитекурно чудо, хубава архитектура има преди 44г.

19

тт

преди 6 месеца

Докато в Столична Община на власт са хора, които се кефят на Ивана и сръбско - няма как да очакваме да се грижат за културните паметници. За тях важно е да правят пари, за да ги пръскат за чалга живот.

18

Варненски гларус

преди 6 месеца

Еее, Пловдив по заслужава да е културна столица.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Помните ли онзи културния кмет на София Тодор Чобанов - протежето на ГЕРБ, което направи София бедна откъм културна страна. Срина културата на София. Затова избраха Пловдив за културна столица, а не София! Фъндъчката да я няма също! Направо София в една голяма строителна *** площадка

16

герб са гладни

преди 6 месеца

на гербавите им останаха само общините да могат да грабят и съсипват всичко с нагласени поръчки. Фасадата на театъра нямаше нужда от ремонт, партийната касичка и чекмеджето на Боко имаха нужда от този ремонт.