15

До Анонимен 16

преди 6 месеца

Ми, не.

14

гербава работа

преди 6 месеца

фирма на герб ще смени мрамора със стириопор , а Фънди и Боко ще приберат комисионни.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Тая соц история има архитектурна стойност колкото и бидон за зеле. Само изкуфeли соц кадри може да и се радват.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Просто искат да облагодетелстват пак някой роднина с тия милиони и са решили да отчитат дейност, но са предобрили в случая.

11

:( :( :(

преди 6 месеца

Неграмотна ми-сирке ***, *** да прочетеш малко граматика, току-виж нещо влязло в кухата ти глава. .........ламперия и пластичния гипсов таван са изкъртени. ПластичниЯ..............Дано поне пишеш глупостите си само като хоби, а не срещу заплащане.

10

архитект

преди 6 месеца

Наистина е срамота. Тази каменна облицовка е невъзстановима. Редена е като мозайка и растера и не могат да го повторят. Освен това е в добро състояние. Трябваше да подходят реставрационно и да я укрепят, вместо да я махнат и да слагат други материали. С частични разкривания и инжектиране, щяха да я спасят. Според мен, щеше и да е по-евтино.

9

Анонимен

преди 6 месеца

добре, че учителката няма да е кмет тогава, тази даскалица как си повярва, че може да управлява град като София, направи го най-мизерната, презастроена столица

8

Анонимен

преди 6 месеца

Моята бригада построи тази сграда. Но като гледам от предишният и вид нее останало нищо. Бай Йонко който прави всички орнаменти отдавна се пресели в отвъдното. В днешно време няма такъв който да може да ги възстанови. Всички са с две леви ръце. Ще видите какъв ремонт ще направят на жълтите павета ще станат същите като на бул. Дондуков на дунавски вълни. Няма ги старите майстори отидоха си останаха чираците които нестават за нищо.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Можеше да се почисти фасадата и да се изшкури и лакира ламперията, но как тогава щяха да оправдаят завличането на 11 милиона лева.

6

Анонимен

преди 6 месеца

11 милиона лева само за една сграда - театър???? А сутринта даваха майка от детското отделение на варненската болница да покажат какъв коп тор е вътре и ми зе рия... не сме си оправили здравните заведения, ама ще ремонтираме театри... абсурдно е.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Още 1 "дело" на герберастките скакалци.

4

Майстор Тричко

преди 6 месеца

И сега какво? Ако искат нова баш дъбова ламперия, колко дървета ще бъдат изсечени? Ще се направи с нещо по-съвременно, така ще бъде и по-фенси. Някои хора да се намират все на работа да недоволстват срещу това или онова. Ако не се ремонтираше, пак щеше да има недоволни, но с основание!

3

Анонимен

преди 6 месеца

театър в шопия е все едно харвард да открия филиал в село Крушовица

2

Анонимен

преди 6 месеца

кой ходи на театър като има торенти?

1

Анонимен

преди 6 месеца

Минавам оттам всеки ден , как фасадата ще бъде запазена, когато е изкъртена и се виждат тухлите. То и на снимките го има видно.