38

SS

преди 1 година

Казват ( така слушам) ,че скоро няма да има нито Украйна нито ЕС !

37

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е най-големия държавник и мъжкар на нашето време

36

Зеленски

преди 1 година

Да бъде почетен гражданин на София. С бялото е на ти, а баня взима на всеки две седмици.

35

Б

преди 1 година

Как така не знаете как свършва новия американски филм Часът на HIMARS! със Зеленски в главната роля?? Американските филми винаги завършват с победа и happy end! В финалната сцена, Зеленски и войници забиват знамето на САЩ върху президентството в Киев и викат: Победа! В заден план звучи Amazing Grace!

34

байчо

преди 1 година

Гледам тролчетата са се активизирали, яко дават минуси. Хора, намерете си работа, по-добре млатете чайки

33

Сценарият

преди 1 година

Се разпространява безплатно сред европеистика страхлив разнополов свят.Зеленски гледа към запада в позиция нисък старт, жена му вече провери недвижимостите им в САЩ и все още чака поръчаните диаманти от Русия.

32

Анонимен

преди 1 година

Зеленски се оказа истински мъжкар за разлика от бункерния пcиxoпат в Кремъл...

31

Петров

преди 1 година

До 33 смах на тия. Що не крепиш като *** Христова мЪдурите на Зеленски и за без това друго не ставаш.

30

Анонимен

преди 1 година

Евроге.йския съюз не трябваше да влиза в тая гражданска руска война подклаждана от САЩ . Сега последствията за ЕС ще са същите като за загубилите ПСВ и ВСВ . Тежки и ще доведат до разпад на ЕС. А за ударите в Одеса руснаците казаха че са ударили само готвените за десант съдове но не и търговските . Това са претенциите на САЩ ааа на Украйна а не истината.

29

Анонимен

преди 1 година

Зеленчук сигурно не шофира на по-малко от грам бело.

28

Анонимен

преди 1 година

До 31 бъгнатия... Що не идеш там на място да помагаш, вместо да дрънкаш като празни мЪдури..

27

Петров

преди 1 година

Запада спря кранчето на всякакви свои лакеи в Африка и Азия защото не може да насмогне с оръжие за главния си лакей - Украйна. Африканските им слуги нададоха вой до Бога, кой ще им плаща пурите сега, питат те господаря Макрон?

26

Анонимен

преди 1 година

Пласкача на минуси е един, и не воже да удържи фронта на двете статии за Орена и Зеле Деленски с които ни заливат! Трябва да се плаща за повече пропаганда, един не стига!

25

Българин

преди 1 година

Слава, г-н Президент. Българския народ подкрепя братския Украински народ! Дръжте се братушки, ще удържите набезите на руските фашисти! Бог да ви пази!

24

Па съм я бе

преди 1 година

Абе тоя зеленски да не участва в някоя друга война,бе.Щото аз виждам как Украйна изчезва от картата,пък той говори за някакви победи, атаки.да не играе някаква компютърна игра и да се е вживял в очилата?

23

байчо

преди 1 година

Айде да приключвате вече, че ми писнахте

22

Анонимен

преди 1 година

Кремълският пcиxoпат и глyпак сам успя с тази безсмислена война да превъоръжи Украйна с всевъзможни западни оръжия. Сега ще си сърба cyпaта.

21

Анонимен

преди 1 година

Първата новина от напудрената статийка е, че вече никой не говори за победа на Украйна. Втората е, че всички, най-вече Украйна, се страхуват от продължителна война. Третата новина ще дойде скоро, след поредното поражение на ВСУ.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Хехе някой е на работа да пляка плюсове и минуси. Приятна работа да ти пожелая. Ако и да не е много смислена." Е те безделниците взимат и по някоя жълта стотинка за тая работа да има за кафенце и цигарки :)

19

Петров

преди 1 година

За всеки убит украинец, Америка плаща с оръжие, а за всеки унищожен украински град - двойно. Зеленски е готов да изчегърта Украйна като си измисля някакви "успехи" само и само да получава кървави "помощи" във валута и да съсипе онова което е останало икономически от ЕС по заповед на американците и техните пудели англичаните.