58

Анонимен

преди 1 година

Украйна попиля Русия за нула време ..Разнебити башибозушката сбирщина ,наречена руска армия Военнопрестъпникът -терорист # 1 в света Путин го чака въжето..Никакъв друг ход няма ...

57

Анонимен

преди 1 година

Ходовете му са хаотични и показват отчаяние

56

Шутът Василев

преди 1 година

Е на линия с нови смешки и номера.

55

Анонимен

преди 1 година

Американците искаха само преврат и няколко военни бази, но Русия ги прецака сега ще трябва да плащат за цялата Украйна по 9 милиарда на месец за да съществува Украйна или да признаят загубата си!

54

51

преди 1 година

Сините а.. й..д..уци ви направиха най-бедната страна.Нали окупацията била от 1878година. Това са 143 години. 33 от тях промяна, пръдляна.

53

Анонимен

преди 1 година

Петата колона -българските русосилистици, ги чака съд и затвор , за държавна измяна ....

52

Анонимен

преди 1 година

Украйна е американски протекторат осигуряващ постоянни военни действия за Русия. тази перманентна война е съвършено неинтересна за Русия защото води до дестабилизация на вътрешнополитическия климат. За разлика от американците, които понасят само икономически загуби, Русия понася и човешки загуби. Украйна като протекторат на САЩ е опасна за Русия, затова единственият изход е балканизация на Украйна и взимане под контрол на ЦЯЛАТА територия на Украйна и включване на новите образувания в орбитата на ОДКБ.

51

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще загуби цялата територия.

50

ход на историята

преди 1 година

бавно и методично измислената държава украйна изчезва от картата, ще мине враме и всичко там ще бъде руска земя, както е било преди векове!

49

Армията на

преди 1 година

Зеленски, разбирай нато, преминава на предварително подготвени, резервни позиции ежедневно. В момента стрелят по някакъв ТЕЦ? Този ТЕЦ не е ли украински? Не е комунистите го построиха и сега украинците се декомунизират.

48

Анонимен

преди 1 година

Лавров: "Географические задачи спецоперации изменились, в том числе из-за поставок Киеву HIMARS, теперь речь идт не только о ДНР и ЛНР".

47

Анонимен

преди 1 година

Има две опции да избяга в САЩ или в Лондон..Има имоти и в двете държави..

46

Анонимен

преди 1 година

С разгрома на руската първобитна армия от украинските войски, България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО, след 77години руски гнет и ХИБРИДНАТА война ,която направи страната ни най - бедната в Европа !!!!За първи път от десетилетия България е свободна от руския престъпен режим в Кремъл !!!

45

Анонимен

преди 1 година

Полк. Диман Георгиев - военен експерт: Русия губи войната, ще търси примирие, а Украйна е в контранастъпление. Кремъл ще се опитват да активизират действията на "петата колона" и агентите за влияние и пропаганда. Русия губи войната и е наясно с това. Поради тази причина, през последните дни, се опитва да преговаря, като заедно с това се стреми да контролира заграбените територии. Путин и генералите му загубиха войната още в първите дни.

44

Анонимен

преди 1 година

"Но в същото време Зеленски и неговите лейтенанти се стремят да изобразят пейзаж, в който техните въоръжени сили вече са готови да спечелят надмощие.".Ахааа ясно!Ще изобразяват пейзажи.Ще става художник Зелето.

43

Анонимен

преди 1 година

За руските терористи настъпва ад на земята - САЩ дават на Украйна още 30 HIMARS.

42

Грийн™

преди 1 година

Пълна капитулация за да няма повече жертви. Когато обаче и да стане ще бъде прекалено късно. дрогата не прощава. Просто да подпише с Кремъл поне 75% от територията, останалите 25% никакъв НАТО и ес и да предозира същата вечер. Каквото зависи от него да го направи, да спре доставките и да обяви къде са складирани за да бъдат ударени и обезвредени.

41

Анонимен

преди 1 година

Лиз Тръс: След всеки руски обстрел ще предоставяме още повече военна помощ на Украйна! Русия трябва да загуби тази война!

40

Анонимен

преди 1 година

Миналата седмица, Олена ходи да оглежда нова вилав САЩ, за новият им живот след войната като избягат!

39

Анонимен

преди 1 година

Комунистическият дикаторът Путин не иска да признае, че търпи огромни загуби. Диктаторският режим на Владимир Путин няма намерение да обявява обща мобилизация в Русия въпреки огромните загуби. Кремъл не може да признае, че планът за превземане на Украйна се е провалил.