98

Д-р Бънчев Бг АГ

преди 1 година

Хайде кажи какви са ти ходовете в шестия месец , че още три месеца и ще стане време за раждане , ако не родиш преждевременно ?!

97

Толкин

преди 1 година

Давай Зеленски ти си Надеждата на Земята, Нашият Фродо, който му е писано да унищожи пръстена на Властта и Алчността. Гандалф е Нашия Байдън

96

Анонимен

преди 1 година

До Бум Русия е нанесла удар по казарма и склад с чужди наемници и оръжие от запад в гр.Затоке Одеска област.Няма оцелели............... Убитите трябва да са по-малко от 30. щото Зеленски каза, че убиват до 30 украински войници на ден.

95

Анонимен

преди 1 година

Мачкай, Вова, западната гнилоч!

94

Анонимен

преди 1 година

До HeinrichHimmler------------Англия организира войната на Украйна и Русия......... убити американци комай няма........а ти цитрам по памет дуии на Сергей Лавров:"правилно постъпихме. като екзекутирахме пленените АНГЛИЧАНИ защото се водят наемници а не англичани според международното право"

93

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 1 година

Зреленски определено може да постигне категорична победа, ако изпрати на фронта 1-2 милиона голички украинки с по един заряд тротил на всички работни места по телата им. Така ще взриви загорелите руски войничета. А него лично го очаква следващата голяма роля - на "Булката" в чеченски сериал.

92

Анонимен

преди 1 година

Американските военнопленници не трябва да се разменят -- само екзекуция, ютюб и да им се радват зад океана.

91

Анонимен

преди 1 година

Жена му също трябва да бъде екзекутирана, деца ако има тоже. Иначе от операцията голяма полза няма.

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 93 - Пращал Путин затворници да се бият, изобщо не е новатор. Зельото още кое време изкара неговите от затворите и им даде оръжие.

89

Анонимен

преди 1 година

Пълна зачистка на украйна, а после и в България, тука е пълно с ходещи демократични покойници. Попикани и osrani отвсякъде.

88

Анонимен

преди 1 година

В хага няма никакъв съд, в брюксел са се объркали горките. Там си скубят косите.

87

Анонимен

преди 1 година

Никакви тежки оръжия не могат да помогнат. От изпратените една част са унищожени, отделно амунициите също са унищожени. Оцелелите гаубици нямат с какво да стрелят. Русия има голям арсенал от най-различни оръжия, които са много по-страшни от американските гаубици. Намерили кого да плашат.

86

Анонимен

преди 1 година

До: номер 102 (HeineichHimmler) Има и друг ход: Владимир Путин има зашита капсула с "Новичок" в ревера на якето си. Може да вземе да я сдъвче, да не го хванат и изправят пред съда в Хага в клетка! Може за по-сигурно да се гръмне в главата с личния си пистолет! Като твоя фюрер в бункера зад Рьйхсканцеларията в Берлин!!!

85

Анонимен

преди 1 година

Територията на украйна трябва да бъде смалена колкото литва, а клоунът трябва да бъде екзекутиран със запис и видеото качено в ютюб.

84

HeinrichHimmler

преди 1 година

Светът ще си отдъхне, когато някой най-накрая покаже на американците, че не могат да се бъркат в политиките на чужди държави, още повече на други континенти! Айде сиктир!

83

HeinrichHimmler

преди 1 година

Има няколко хода - свръхдоза кокаин, руснаците да го гепят и да го направят на тия от околовръстното или неговите да го ликвидират, задето има вземане с американците

82

93

преди 1 година

Пишеш за делата на Зеленски с 4 месечно закъснение.

81

Анонимен

преди 1 година

Извънземните ще одрежат главата на Зеленски със резачка и ще я забият на кол за назидание на останалите !

80

Анонимен

преди 1 година

Екстрасенс от 90-те: Извънземните ще кацнат в Украйна и ще спрат войната.

79

Ето ги успехите им

преди 1 година

Общо от началото на специалната военна операция са унищожени от руснаците: - 260 самолета, 144 хеликоптера, 1605 безпилотни летателни апарата, 357 зенитно-ракетни комплекса, 4156 танка и други бойни бронирани машини, 763 бойни машини за залпов огън, 3196 полеви артилерийски оръдия и минохвъргачки и 4457 специални военни машини.Успехите на укронацистите са убити мирни украинци и руснаци, разрушени училища, болници и заводи.