13

Анонимен

преди 1 година

ОЩЕ СОЛОМОН Е КАЗАЛ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА СЕ СЪЗДАВА ЗА ДА ПАЗИ ИМОТИТЕ И ИМАНЕТО НА БОГАТИТЕ. НС Е ОЛИЦИТВОРЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА. КАКВО ОЧАКВАМЕ ТОГАВА? ТЕ СА ТАМ ЗА СВОИ ЛИЧЕН ИНТЕРЕС И ДА СЪЗДАДАТ ЗАКОН ПАЗЕЩО ТЕХНИТЕ ПАРИ И ИМОТИ И ОСТАВЯЩИ ВРАТИЧКИ ЗА ДА МОГАТ ОЩЕ ДА ЗАБОГАТЕЯТ

12

Анонимен

преди 1 година

ДЕПУТАТИТЕ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ ПОКАЗАХА, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, ЧЕ СА В НС ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА ЛИЧНА ОБЛАГА. НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ РАБОТИ ЗА НАРОДА И С ВСИЧКИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ НАРУШАВАТ КЛЕТВАТА СИ И КОНСТИТУЦИЯТА НА СТРАНАТА. ГЛАВЕН ВИНОВНИК ДНЕС Е РУМЕН РАДЕВ ЗАТОВА, ЧЕ ЗАСТАНА ЗАД КИРИЛ ПЕТКОВ И НА ПРАКТИКА И ТОЙ НАРУШИ КОНСТИТУЦИЯТА И РЕШЕНИЕТО НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД. ББ И ГЕРБ, ЧЕ СА МАФИЯ Е ЯСНО, НО СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ТАЗИ МАФИЯ СА БСП И СДС. ДНЕС МАНДАТЪТ Е В РЪЦЕТЕ НА БСП. КАКВА ИРОНИЯ?

11

Анонимен

преди 1 година

You dont say....

10

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКИТЕ ПАРТИИ ВЪН ОТ НАШИЯ ЖИВОТ !!! ЩОТО ДО СЕГА С ТЯХ ЕДНО ГОЛЯМО - КАКВО ???

9

ББ

преди 1 година

До Анонименмалкото болни сте в ***,да приемеш убийствата на жени и деца...е болест,да ти пишат постовете и да ти плющят минуси и плюсове в сайтовете на пеевски и домузите от руското посолство е...болест,свърши се...кое не разбирате...ще гласуват децата на ограбените,не можете ги купите с 50 лв.,искат да живеят като Свободни хора......имате проблем...с Бог...дпс-гроб-***...с дарения от грабежи и човешки животи...грях са бочко...Избори!!!и Братя...с умовете и сърцата си,несмематрял

8

ББ

преди 1 година

До Анонименкопейкин дори не се е качвал на тротоара,и няма се качи,*** гела...да си мрънка колкото ще...и слепите видяха...пеевски отиде лично да плати и поздрави агитката на *** докарана от гетата с тъпаните и манетата...кого лъжете бре???само 1400 г. оцелява Народа ми..и сме надживели предците ви с ятаганите...*** на ДПС-Гроб и путин!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Какъв евроатлантик е обикновената банкянска тиква. ДС арин беше и такъв си е и сегс.

6

Анонимен

преди 1 година

Само Въраждане! Да живее България!

5

Анонимен

преди 1 година

В цял свят демокрацията като власт произтичаща от хората за хората се замени с бюрокрация:власт за властимащите над хората. Хората забравиха защо бяха срещу фашизма и комунизма, а именно, защото власт над себеподобните е недопустима. Цели палчища бюрократи в цял свят паразитират върху данъкоплатците и ако въпросните данъкоплатци все още не са се осъзнали като сила поради синхронизираното ОПРОСТ АЧВАНЕ от медиите, все повече хора се събуждат за реалността.

4

Ангелина

преди 1 година

"Политиците" госпожо Велева или там ,както Ви наричаше Вашият "благодетел" са също "хора" ,като Вас "експертите " и всички останали.Така ,че малцина са честните ,а лъжците са в изобилие във всички "професии "..Точно Вие да коментирате лицемерието е ВИСША ФОРМА НА ЛИЦЕМЕРИЕ,КОЕТО Е ПО- УНИЗИТЕЛНО ,ОТКОЛКОТО ДА ПРАКТИКУВАТЕ "ДРЕВНА ПРОФЕСИЯ".Тези на "магистралата" имат повече съвест от изявяващите се "анализатори" - платени партийни клакьори по телевизиите,защото те не се крият зад фалш.

3

Ирония

преди 1 година

Благодаря, че ни казахте! Ние не знаехме.

2

Анонимен

преди 1 година

неслучайно за да се възползвате от 25 ст намаление по бензиностанциите ви искат талоните - за да знаят към кого да се обърнат като връщате парите. това е дефакто договор който подписвате, за който се премълча. ако не вярвате че ще ги връщате, зъболекарите ги принудиха да връщат ковид помощите докато не протестираха, което почти не бе отразено от медиите, нито факта че киро умното наруши договора като им спря помощите 2 месеца по-рано, за да храни покраинците

1

Анонимен

преди 1 година

ПП из ду аа тараторо. Ако знаете колко народ ги псува и то тези дето ходеха на протестите. Киро и Кокорчо изплискаха коритото. Ако хванат 3 % щее цяло чудо. Но пък много народ ще гласуват за Възраждане феновете им се множат като гъби след дъжд. Аз не съм гласувал от първите избори когато гласувах за безпартиините но те се оказаха партиици. Теглих им майната и край с гласуването. Но сега ще гласувам за Възраждане дано съм кадемлия.