34

Анонимен

преди 1 година

На фона на ЗАПЛАТАТА на Хампи , от 220 000 хилки ,... верно ще е по-скъпо !

33

Анонимен

преди 1 година

Идеята на инфлацията е да се ограбят тия от частния сектор от все по нагла държавна и брюкселска ясла . Системата не стимулира нещо да се произвежда . Други важен стимул е да се навират парите в имоти за да не ги изяде инфлацията. Аз знаех че ще ни докарат инфлация евроатлантиците с ценностите но не предполагах че ще е толкова голяма само за година . Няма нужните стимули да се произвежда нещо и да се инвестира извън имоти и политическия бизнес заради усвояването на ЕС и раздаването на хранилки.

32

Анонимен

преди 1 година

сега имотите ще станат 2 за 5 лв!

31

ЗАМОТРЕ

преди 1 година

Този е вреден за БГ,както НИнова от БКП-БСП.

30

Анонимен

преди 1 година

Смяна на парите и забогателите ще платят по неизгодния курс за да се намалят напечатаните пари.

29

Таню

преди 1 година

И таз добра, че така утре някой може да си купи и Таня на изплащане, а тя да не е разбрала!

28

Анонимен

преди 1 година

Фалити на банки се задават.

27

Таня

преди 1 година

Време беше. Мъжа ми се налага да паркира чисто новият ни джип до други такива, купени на изплащане. Така човек не може да прецени кой наистина в богат и кой до шията в дългове. Скъпите вещи трябва да са само за богатите.

26

ЖороИлиевПрякоОтАда

преди 1 година

Само като видя снимката му на тоя и ми е ясно какво пише: вдигат се лихвите, вдигат се цените, всичко се вдига, за да може банките да дерат повече.

25

До младежът

преди 1 година

Ако имаш 150 000 лв, но нямаш топки- купи си топки, те поне са истински антиинфлационен хедж, за разлика от хапартамента.

24

Ларавел

преди 1 година

Компанията, в която работя тегли всяка година около $100 млн само да тества идеи. Статистиката им показва, че средно една идея на 4 години стига до реализация, което отнема още стотина милиона. Реално за половин милиард кеш правим нов продукт. Ако лихвите се повишават, ще се налага да продаваме по-скъпо. А това "скъпо" ще го плаща крайният клиент.

23

Анонимен

преди 1 година

Да разбирам ли, че от другата година кешът ще е цар?

22

Анонимен

преди 1 година

Но и ерата на малкото и скъпи пари още не е настъпила... Сега е момента човек да се набута яко с грешни решения.

21

ЧАКАЙТЕ

преди 1 година

Още нищо не сте видяли .Много хора се набутаха в скъпи жилища ,последната информация от тези дни на Европейската банка е че ще вдига лихвите докато инфлацията не падне .Няма таван,няма ограничение на вдигането на ливхите по заемите ,това е посланието на банката ,защото инфлацията е вече много проблемна .Друго ,не вярвайте на лъжите на брокерите,агенциите и всякакви там посредници ,само преди 6 месеца лужеха че лихвите щели да са ниски ,споменете си манипулациите

20

Анонимен

преди 1 година

Хванеш ли се с Уникредит винаги си прецакан

19

Анонимен

преди 1 година

Казват,че тоя бил добър водопроводчик.

18

младежът

преди 1 година

задачка закачка за форум умници:Имаш 150к лева. Нямаш топки или нерви за собствен бизнес и се чудиш какво да ги правиш наличните пари. Да чакаш инфлацията да ги яде но евентуално да спечелиш от срив на икономиката или да ги метнше У имот с ипотечен кредит с риск да изгубиш чрез оскъпяване на обслужването на кредита.

17

Бай Дрън

преди 1 година

Въртят, сучат, все към еврозоната ни тикат изедниците на народа :) И тя като Македония ще стане. Накрая ще вдигнем ръце и ще кажем м...на.та им, мир да има.Не мога да разбера, какво толкова ги влече еврозоната. Малко заграбиха от народа за 30 години, искат още. Появиха се и нови лапачк-кирчовците. И за тях трябва да има да лапат.

16

Фалитбанк ЕАД

преди 1 година

Ерата на банките и банкерите скоро ще приключи, не само заради криптовалутите, а заради лошото управление, корупцията, измамите и злоупотребите в сектора. Операциите по банкирането, могат изцяло да се дигитализират и да се извършват онлайн. Компютрите, за разлика от банкерите, не са изпечени мошеници, не лъжат, не мамят и те взимат незаслужено високи заплати и бонуси.

15

Анонимен

преди 1 година

Ще има яко покачване на наемите! Не може всички да живеят под наем за без пари! Това е моето предвиждане! Да изчакаме!