54

до 69

преди 1 година

По-скоро в България има по-функционално неграмотни хора от целия ЕС, взети заедно.

53

до 69

преди 1 година

Тоест, искаш да кажеш, че някой, който влага свободни средства във фондове и акции, е богат?! Странно мислене. Ако беше богат, дали щеше да инвестира в чужди компании? Средната класа хора влагаме на много места и не виждам кое те учудва. У нас е малко извратено мисленето какво е богат човек. За мен богат човек е такъв, който пие всеки ден вино за 3000$ бутилката, а не обикновен програмист с 9-12-15000лв. заплата, например.

52

Анонимен

преди 1 година

В бг сайтове има по богати хора от Мъск и Безос които имат само акции на борсата но не и кеш . В бг сайтове всичко е кеш и 40 бона са джобни и може джоба ти да е в банката. Като излезеш по улиците виждаш хора да ровят в кофите :)))

51

до 67

преди 1 година

Защото доходността на свободния паричен ресурс при всички случаи е по-висока от лихвата на кредитите с доста. Накратко казано. А и защото не мога да извадя ей така стотици хиляди за имот, например. По-удобно ми е да взема кредит. Готови пари не давам за нищо никога.

50

Корекция

преди 1 година

До Анонимен 65 За какво ползваш кредити, когато имаш 80 % свободен паричен ресурс наличен, като си приспаднал всички разходи и плащания?

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6 За какво ползваш кредити, когато имаш 80 % свободен паричен ресурс наличен, като си приспаднал всички разходи и плащания?

48

Анонимен

преди 1 година

Кризи винаги е имало и винаги ще има. Затова хората мислят за бъдещето и инвестират в кариерата си, която кариера им носи солидни доходи. Аз не съм спокоен, ако за базовите си нужди като храна, кредити, вноски за автомобили, сметки давам над 20% от приходите си. Останалото се инвестира някъде из фондове, акции, криптовалути, бизнеси. Малка сума не повече от 40к се държи в банка за спешни нужди от днес за утре.

47

Космонавт

преди 1 година

До Коцето Коцев Защото не е арменец, този е евреин който се прави на арменец, както Ердоган се прави на турчин. Забравих им определенията, дьонмета-мьонмета, все такива думички с гадна енергия ...

46

Космонавт

преди 1 година

Арменска мазмантийке, на мен какви лихви ще ми взимаш?? Никога не съм взимал заем от банка, никога не съм взимал заем от никъде. Помислих, че на снимката е бай Тошо тц тц

45

Анонимен

преди 1 година

Част от коментиращите все още не осъзнават какъв са им го приготвили централните банки. Проблемът не е, че лихвите се вдигат, а че ще се вдигат докато влезем в рецесия. В момента всеки очаква кризата да го прескочи. Да видим.

44

Хампи :

преди 1 година

Пари има само , за ВСИЧКИТЕ Премиери !

43

Коцето Коцев

преди 1 година

Да си жиФ и по-здрав , милиардере !подари поне 1 лев за арменската НОВА ЦЪРКВА В СТОЛИЦАТА , ЗАЩО СИ ТОЛКОВА ГОЛЯМА СКРЪНДЗА !

42

Хампи

преди 1 година

къде ще занесеш толква пари --- Това не е въпрос, капитализма не е за всеки... Парите ще отидат при правилните хора - Елита.

41

Анонимен

преди 1 година

Някой сеща ли се , как се харчи заплата , от 220 000 лева на месец , а за година --- 2 640 000 млн. .

40

питане !

преди 1 година

Хампи , къде ще занесеш толква пари , лакомията не е за всеки ,... запоВни !

39

Анонимен

преди 1 година

Аве , Хампарцомяне , нИ сЪ наядОоте бре !Старите номера не свършиха : ----Ние сме със вас , които сте на власт '' , и така още 33 ГОдин !

38

Анонимен

преди 1 година

Банката е най-репресерищата институция измисляна някога в света. Не си дръжте парите в банки!

37

Анонимен

преди 1 година

Всички ще сте милионери! Вие ще плащате войната на бедните евреи в Украйна!

36

Анонимен

преди 1 година

най-добрата борба срещу инфлацията е производството на повече стоки и услуги, които да балансират излишъка на парична маса, но това е по-лесно да са каже, отколкото да се направи. ---------------- Те за това соца загина - до последно не пипнаха цените и лихвите .... :):):)

35

Анонимен

преди 1 година

Без да се укротят търговците като се разследват за картели, и изсветрляване на парите няма как да падне инфлацията тук, вече минава 30 процента. Търговците безпричинно повишават цените от 2-3 години насам, доходите им растат, но пак били били без печалба. Как става така, че фирма с оборот 1 млн ще има печалба едва 16 хиляди? Примерите като този са стотици хиляди, частни болници, рафинерии, стигнем до търговците на дребно