26

Докторе...

преди 1 година

Преброй си имотите, които имаш.....и пресметни отговарят ли на законните ти доходи, които си декларирал............. Затова ли толкова искате за шеф на КПКОМПИ да бъде следовател от ДС /БКП......

25

Анонимен

преди 1 година

Този и по тези теми ли е компетентен, льольовец.

24

Анонимен

преди 1 година

ходи работи, не ставаш за депутат и си обръсни мустака

23

Анонимен

преди 1 година

Слави е излизал точно от ЕДИН кабинет. Всичко останало са били проектокабинети или големи уйдорми. :-)

22

asd

преди 1 година

По време на пандемията 2 години дестабилизираха допълнително държавата тези от ИТН с постоянното облъчване с дезинфорамция. Тогава защо не казахте, че дестабилизрат. Тогава просто трябваше да се клати държавата, за да се спаси кожата на олигархията. Много хора се подлъгаха и сега си имаме премиер в сянка в Дубай.

21

Азарта

преди 1 година

Преживяхме Бялата Златка, ще преживеем и този картунковец.Всъщност кой от двамата е по-доолен!

20

Анонимен

преди 1 година

Колко пари взе чалгаря?

19

Ментора бай Иван

преди 1 година

Лидерите на мафиотски структури в България са главните виновници за жалкото финансово състояние на българина!В същото време Бойко Борисов , Мустафа Карадайъ , Ахмет Дотан , Слави Трифонов тънат в разкош , без да произвеждат и за 1 лев продукт!И ние ще чакаме тия бандити да отпуснат хватката на властта?Няма да стане , ще ни омайват с лъжи и инсинуации , но ще държат здраво кокала!Лошато е че и младото поколение иска да стане като тях - богаташи от далаверки , без съвест , без задръжки!

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 АЙ СТИГА БЕ. ТО В ЦЯЛ СВЯТ ИМА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА, ГОЛЯМА ИНФЛАЦИЯ ЩЕ ПРАВИШ СРАВНЕНИЕ С БОРИСОВ. ДА НЕ БИ ТОГАВА ДА ЖИВЕЕХМЕ НОРМАЛНО. ДА НЯКОИ ОТ ХУНТАТА ГЕРБ ЖИВЕЕХА НО НАРОДА НЕ. СТИГА С ТОЗИ ГЕРБ ТЕ ВЕЧЕ СА ПОГРЕБАНИ. НА НАС НИ ЛИПСВА НЕЗАВИСИМОСТТА КАТО ДЪРЖАВА И ЗАТОВА ТЪПЧЕМ НА ЕДНО МЯСТО ВЕДНО С НЕНАСИТНИТЕ ПОЛИТИЦИ АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ.

17

Анонимен

преди 1 година

Ето го милионера изживяващ се като разбиращ от медицина. Тоя не е виждал лекарски кабинет откакто е завършил. Занимава се само с бизнес и политически измами

16

гнус

преди 1 година

Кой го интересува какво мисли тоя гнусен коороноид. Да си слага маската, че грозната му мутра дразни

15

Анонимен

преди 1 година

До 18 Дали ГЕРБ е остатък от миналото ще кажат хората на изборите.Всеки нормален може да направи сравнение - цени,сметки и т.н как се живее при Борисов и как сега.

14

Къде се намирате

преди 1 година

Тези от Булгариа Он Ер както сами се наричат, какво се натягат на Козяк с украински знамена в студиото ? Какво ли не прави загубен човек за няколко пробити долара повече !

13

Анонимен

преди 1 година

И без Слави и Бойко ще съмне.

12

Анонимен

преди 1 година

Защо продължавате да коментирате Слави?Той е вече история.

11

страх тресе кочината

преди 1 година

Защо си мислите 99% от новинари, гости и журналисти вече втора година в ефир показват знаци с ръцете нетипични за нашия бит и култура? Да не ги е страх, че някой ги гледа и ако не му хареса, какво приказват от телевизора, ще има случка?

10

Слави е цървул

преди 1 година

колкото по-бързо се разкара от политиката толкова по-добре

9

Белене

преди 1 година

Скъса се да прави грозния масонки знак с ръчичките, пишмана масончик. Като нашрави пирамидката, да си знаете, че Ви лъже като дрът..

8

мустакат пияндур

преди 1 година

Тази СЗО калинка пак изпълзя като въшка на чело.

7

Анонимен

преди 1 година

Наистина странно защо този доктор обсъжда Слави,а не ковид.На Слави не му пречи да бута правителства даже да не е в парламента.Като ги вижда,че са лицемери да им трае ли?Нашият политически "елит" в момента не струва и 5 ст.,защото само лъжат и мислят народа за пpocт.На това дередже сме,защото политиците ни се мислят за велики,богоизбрани и недосегаеми,а всъщност от дрогата и алкохола мозъка им се е изпарил.От ПП и ДБ не могат да схаванат собствените си грешки и се държат като бавно развиващи се.