36

Анонимен

преди 1 година

До Обективно Ами то преди месеци се говореше за избори през септември, сега се промени на октомври. Значи някой нещо чака. Като ще чакаме, поне да си ги гледаме хубаво нашите.

35

Анонимен

преди 1 година

Има шанс да имат 18 депутата ако върнат веднага мандата иначе може и 13 да не хванат

34

Обективно

преди 1 година

И ДА ГО ДЪРЖАТ , И ДА НЕ ГО ДЪРЖАТ - МАТЕМАТИКАТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯ. ОТ СТИСКАНЕ - БРОЙКАТА НЯМА ДА СЕ УВЕЛИЧИ. ОСТАВА САМО ИНАТЪТ.

33

Анонимен

преди 1 година

В никакъв случай не трябва да бърза с връщането на мандата. Нека се види добре кой от кои е. Кой се обижда, кой още трябва да му се извинява и какви маски са необходими, за да се скрие фалша. Ако сега се избърза, след следващите избори сценарият "работещ парламент, стабилно мнозинство ..." ще е още по-кошмарен. Нека видим кой на кого още може да забие някой "шамар". Лято е, време за забавления, война, вируси, ....

32

Анонимен

преди 1 година

Шанса на това нелегитимно правителство да продължи подмяната е единствено ако обяви война на Русия и тогава въвеждат извънредно полижение докато има какво да се краде

31

чичо

преди 1 година

Нинова винаги е играла подло.Колкото повече задържа мандата,толкова повече вреди.Дано наивниците са на привършване.Вижте италианците-3 дена консултации с всички партии и обявиха нови избори.

30

ПроСоТо

преди 1 година

Корнелия Нинова е добър човек.

29

2 годинни

преди 1 година

2 години тотална пауза на държавата.. пътища разруха 1 мантинела здрава няма или подновена.. магистрали тангенти всичко спря. потънахме в мизерия като след първата световна батко.. от 2 години абс нищо не се случва в тая държава

28

ОТ БАНКЯ

преди 1 година

Жега, плискам се в басейна. Гледам по БСТВ как Нинова са напиня за правителство.....не изпуск кокала.

27

еиии

преди 1 година

нагли та нагли то не са бкп то не са клюнове то не са канадци то не са мазници лорерски и жена му на заплата веднага то просто няма край с тия пък и не иска да си ходят все едно с една ръка въже от скала държат..

26

НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ

преди 1 година

Роди ни....кръв повръщам, власт не връщаю

25

Анонимен

преди 1 година

Аз ако съм на Нинова ще държа мандата поне до края на август, само за да гледам реването на герберската тpолска сбиpщина във форума! Няма да ви позволим да се върнат Бибитко и Пеевски, не го ли разбрахте бе оли-го-френи??? Ако опитат да се върнат, следват бунтове и блокади още от първия ден!

24

БОЙКО

преди 1 година

Оставки подавайте и сдавайте.....

23

Ха ха ха ха

преди 1 година

По - скоро мандато мътачка е Корни , не и се вярва още, че изпуща кокала. Умува дали да чака да и го вземат зорлем, защото доброволно не ще

22

Шансът ви

преди 1 година

Отново да сте трета политическа сила е да задържите мандата докато се приеме антиклрупционното законодателство и се избере шеф на комисията. Борисов трябва да влезе в затвора заедно с обкръжението си от безобразно окрали държавата и довели до геноцид народа иСроди. От тяхното оставане безнаказани агонията за България продължават и всички произтичащи за хората злини. Точка.

21

ххх

преди 1 година

Нинова непрекъснато прави заседания. Сега ще заседава ИБ на БСП. Та въпроса ми е защо го прави. На всички е ясно че това което предложи тя ще се приеме и ще бъде решение на ИБ. С тези действия тя иска да внуши че не взема решенията сама което е лъжа. На всички е ясно че тя управлява БСП еднолично.

20

7373

преди 1 година

Мандалото хлопна, но за кой? Лелята трайно и окончателно се раздели с възможността да управлява. Лидерството й начело на БСП също приключва. Наглостта, бруталността и простащината никога не са водели до нищо добро. Президентът днес в 18 часа може спокойно да разпусне парламента и насрочи избори. Лелята може да осуети това само ако предложи кандидат за премиер. Попътен вятър желая на меркантилната, себична и опростачена лелка. Никой няма нужда от лельо Корнела.

19

Анонимен

преди 1 година

За каква съдба на мандата говорите бе наглеци? Разсипвате съдбата на България! Какво ще умувате? Разтурихте седянката, сега дали сте купили още някой подкупен ли?

18

Пеевски

преди 1 година

Вчера в Росенец се събраха Боко Пеевски и Слави Трифонов със Ахмед на чеверме по случай предстоящите избори и връщане на далаверите по границата с Турция и магистралите тунелите и обществените поръчки и доставки на газ за България. Долу ДПС ГЕРБ и Итн. Да живее България

17

Анонимен

преди 1 година

защо не се спазва конституционния срок 7 дни,или излъчваш правителство или президента прави служебен кабинет,какви пленуми и заседания на БСП ,че то всяка партия ще си прави такива събирания да протака и не изпълнява сроковете.