56

Аз промяната

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ Е ЗАЛОЖНИК НА 26 ДЕПУТАТА НА НИНОВА

55

Аз промяната

преди 1 година

28 ЖЭЛТОПАВЕТНИТЕ ВИ КРАЖБИ ПРИКЛЮЧИХА ВЪРВИ ДА ЗАПЛАШВАШ КИРО АСЕНЧО И СИЕ БЪЛГАРИЯ Е НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ТВОЯТ ФИЛМ НА ПОДМЯНАТА НА КОМСОМОЛЦИТЕ БКП ДБ ПРИКЛЮЧИ БЪЛГАРИЯ Е В ПРОПАСТТА СЕГА ТИ ЛИ 28 ЩЕ УПРАВЛЯВАШ ОСВЕН ДА ЗАПЛАШВАШ ДРУГА МИСЪЛ ИМАШ ЛИ

54

Недоразбрал

преди 1 година

Говоря 4,5 езика,прекарвам време в Нета и смятам,че съм добре осведомен?!Но такова чудо като нашето ов,че население и такава исторически впита като пиявица в снагата на държавата ни б,анда от убийци,петоколонници и откровенни крадци на милиарди,не съм чувал и виждал?!Некаква си вуй,на класирана на 6то,от пет възможни места,да си развява фистаня и да определя дневния ред на държава член на ЕС и на НАТО,най малкото е гавра с нас като народ!Тая бих я затворил в клетка и само сух хляб и топла вода!!

53

баба Пена

преди 1 година

Знзчи ИБ, на БКП, да си обира крушите и да хваща пътя за гората където им е мястото. Това да не ви е битпазара бе олигоффрени такива.

52

Анонимен

преди 1 година

Червената би-воли-ца да престане да разиграва евтини пиески,ами да връща мандата! Тази съвсем се у-sra в жалкото си властолюбие и драпането за кокал и далавера! Не се наяде лакомото туловище с милионите,които окраде и драпа за още! Отвратителна е с мантрата,че всичко това е за "благото на народа и пенсиите! БСП от триисет години се мотаят във властта и крадат безогледно,сега се сетили за пенсионерите,които са зарязани да *** от глад и мизерия! Бездънната лъжкиня да връща мандата и да се омитат!

51

Ние

преди 1 година

Коалицията продължава да храни белия кон. Хранете го добре, защото Бойко е напълнял.

50

Анонимен

преди 1 година

До Алекс - Ааа, недей така! Слагай циркова трупа в кавички, че цирковото изкуство няма нищо общо с бездарната трупа на Нинова и самата Нинова. На Радев му беше лесно преди да вдига юмрук и да нарича легитимно избрано правителство мафия, защото настроенията на доста хора бяха други. Сега ще вдигне юмрук, ама най-много боя да си изяде. Та едва ли ще го видим скоро с вдигнат юмрук. Дори и за поздрав, както го оправдаваха тогава подръжниците му.

49

Алекс

преди 1 година

Цирковата трупа БСП с художествен ръководител др.Нинова ще представи новия си репертоар.

48

Анонимен

преди 1 година

И без да заседават е пределно ясно, че вървим към избори през есентта, а БСП дали ще вкара вече и поне 10 депутата е под въпрос.Шест весеца пригласяха на Кирчо, сега искат да запеят и с Асен.

47

Анонимен

преди 1 година

Отговорността за целия този хаос,в който се намира страната е на Радев ! Къде е сега вдигнатия юмрук и "умните и красивите" дето мятаха домати,яйца,разнасяха вуду кукли?

46

реалист

преди 1 година

НИНОВА: ИТН от мандатоносители ни превърнаха в МАНДАЛОносители!!! !

45

Мунчо

преди 1 година

Мислех си че БСП са пълен отврат, но откакто се събраха с ДП и ПП направо не знам?! Пионери, комсомолци, комунисти. Демокрация ли...? Патриотизъм ли...? То при байТошо имаше поне малко срам! А и имаше Държавен и народен контрол!!!!

44

Анонимен

преди 1 година

Тая не я ли сменят незабавно, комунистите са свършили. Едва ли ще прескочат летвата.

43

Анонимен

преди 1 година

Тия изчезват бавно, но със сигурност заедно с електората си. Били русофили и социалисти..Смях, ама голям смях, и лъжа...

42

хахаха

преди 1 година

импексова ше се надява до последно че нужните и гласове ше доприпкат при нея :)

41

Анонимен

преди 1 година

Възраждане ще им определи съдбата скоро. Споко, малко остава...

40

мдааа

преди 1 година

явно пазара за депутати ше работи и днес и утре .

39

Анонимен

преди 1 година

Позитанковците трудно ще пуснат ко.кала, усещат че при нови избори са на резервната скамейка при патреотарете. Дойдат ли на власт разрухата и разсипията е неминуема. Още се помнят виденовци, лукановци, лиловци, орешковци, станишковци...

38

чичо

преди 1 година

До Анонимен 31.Като няма срок пречи ли да има морал?То и за ГЕРБ и за всички други също няма срок.А колко са *** другите не съди по себе си!

37

Гочо

преди 1 година

Нямат такава. ПП, БСП, ДБ, ИТН умряха, да ги опеем!