60

ЕС дали ще го има?

преди 7 месеца

Няма гаранция че много по-рано от 2035 година Евросъюза да не просъществува.

59

ЕС...

преди 7 месеца

...маскира липсата на евтини енергийни ресурси като зелена сделка. На всички е ясно, че акциите на ЕУ ще умрат без ядрени клетки, а те идвайки от САЩ ще са на адски висока цена. А липсата на бензин, дизел, керосин и газ ще довърши ЕУ веднъж за винаги. Ако ЕУ разчита на вятър, въглища, вода и слънце за заместител на урана и петрола, то 100 про ще има режими на ток и ще се пътува със коне, както преди един век! Кой разбрал, разбрал. Евтините руски суровини със или без ЕУ санкции свършиха, да му ми

58

Анонимен

преди 7 месеца

На кой нормален човек му харесва мотоциклетисти да бръмчат като ненормални по нощите и да създават риск за останалите участници в пътното движение? Освен това има изследвания, че точно ЧАСТ от такива двигатели като моторни резачки, косачки, мотори замърсяват повече защото горивото не изгаря напълно и защото част от тях нямат такива филтри като на автомобили. Създаването на нормална държава минава през създаването на правила като например да не пречиш на останалите нощем и да не ги тровиш.

57

Пич

преди 7 месеца

Рокерите винаги са пречили на всички потиснически режими. Особенно сега, когато се оказа, че да караш мотоциклет и в пъти по-евтино от автомобил. Та неслучайно бързат и тях да ги забранят ;)

56

Анонимен

преди 7 месеца

Супер. Колкотонпобмалко мотоциклети, толкова по-добре

55

Соня Ериксон

преди 7 месеца

"Горещата вълна ускори желанието за преход към електрически превозни средства" , та да стане вълната още по- гореща , щото на nлашunymapнuците им хареса да ни плашат ! КПД-то на ел.двигателите било 90 % ?! Ха-Ха , Смех у залата ! Тези %-ти трябва да се умнажат по КПД-то на ДВГ-то (или парната турбина)което върти генератора ,КПД-то на генератора (или на ФВ-панела или перката) , та да видимтогава колко ще излезе , ама това нарочно се премълчава , щото трябва нов начин за измъкване на парички ...

54

АХА,

преди 7 месеца

Искахте демокрация, те ви демокрация, те ви ЕС! Всичко ще ви забранят. Ще питате дори дали може да идете да с-рете и къде точно да го правите, за да е екологично. Айде вън от еврогейсикяСъюз!

53

Анонимен

преди 7 месеца

Глобалното затопляне е резултат от повишена слънчева активност, циклите на такава активност са приблизително 100-годишни.

52

Анонимен

преди 7 месеца

Само дето сега никой не спира да избягас мотора си при Оутин и там да навиваш масура посред нощ. Само дето в Просията при първито нарушение на реда ще пребият с палки, а няма да ти пишат фиш.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Напоследък това, което се чува от ЕС е "забрана" и "трябва". Превърнаха се в бухалка, която ще ни върне в онези времена, когато всички бяхме послушни и мечтаехме за свободата на Запада. Каква дълбока заблуда и колко жалко за нас, тези от "свободния запад" са още по- зли и цинични. Знаем къде се намира Свободата, Дон Кихот ни го каза, а Левски показа.

50

Гост

преди 7 месеца

Те традиционните рокери ще им се усмихнат ,рокер на тротинетка хаха,време е да закриват гейския съюз а ние да си купим по някой електрокар от татово време че явно целта е унищожение на хората под предлог с техните климатични промени .

49

Валери

преди 7 месеца

Ще умра от смях...рокер на тротинетка.А тези не знам вече как да ги нарека..като задуха вятъра от някъде как ще го спрът да не разнася ,,вредни емисии,,смятам че е крайно време да се отървем някак си от тия кретеноидни ***..драги пратим на някоя друга планета че да унищожат и нея..или по добре да ги избесим..да

48

Бай Дрън

преди 7 месеца

Вижте сега. Ако искате да намалите вредните емисии и да спаднете под 40.3 градуса, не доставяйте боеприпаси на украйна, спрете войната.Иначе сте като в приказката за триците и брашното.

47

Анонимен

преди 7 месеца

Е, то до 2035 надали ще има някой жив поне на тази планета.

46

Анонимен

преди 7 месеца

Първо да си забранят часните джетове самолети, после да ни говорят за мотоциклетите...егаси перверзията. Вече живеем в пост-демократичен свят, глобалистите си правят каквото си искат за наша сметка

45

Анонимен

преди 7 месеца

Всички коли автобуси и мотори са 15-17% от световното замърсяване.

44

Анонимен

преди 7 месеца

След година две ще ни сложат на всички по един специален паммперс и ако отделящ газове глоба.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Колкото се осъщеатви зелената сделка, толкова ше се осъществи и идиотската забрана за ДВГ автомобили и мотори. Накрая просто ше са откраднали едни пари. А като гледам до 35-та ЕС ще се е разпаднал, а еврото ще е в киреча.

42

Аня

преди 7 месеца

Това им е точка от програмата за намаляване на потреблението на нефт и нефтопродукти. Ама нали са лицемери - емисии дъвчат. А иначе отварят ТЕЦ-овете с въглища. За тях щяло да има изключения за емисиите. ЕС е вредно да вашето здраве европейци. За референдум за излизане- Булекзит.

41

Муахаха

преди 7 месеца

това е Либерална Демокрация - Всичко Забранено!