38

ИТН=ДПС=ТИМ

преди 1 година

Да ви е честито другари

37

До: 33

преди 1 година

Как да няма за кого? Направо за Владимир Путин гласувай, за неговата партия Единая Россия гласувай ако щеш...Даже си направи партия с име: Болгарская Народная Республика - субъект Единой Россией!!!Но побързай преди Русия да се е разпаднала, а Путин да го видим в съда в Хага в клетка като Милошевич!!! Майтап ти се струва, но ми запомни думите...

36

22

преди 1 година

Да, господа от ИТН. То и не ви е там мястото. Политиката не е нито шоу, нито чалга. Отидете да правите шоу другаде. Не в Народното събрание.

35

Слави благодаря

преди 1 година

За мен слави е спасителя на бьлгарите от пропаданетоМожеше и той да си прибира с останалите и да си стои в клалицииката -4 г докато ние изнемогваме и измираме

34

Спешно

преди 1 година

Да почистят партия от кърлежите на Прокопиев и Костов. Нормално е да искат избори, като вече нямат парламентарна група.

33

Анонимен

преди 1 година

ИТН си свърши работата направи хаос в държавата дългия си взе милионите но ние ще платим за всичко на Трифонов не му пука за хората той си направи политическото шоу и приключи с НС и политиката

32

Анонимен

преди 1 година

Свидетели сме на последния спектакъл на чалгаря шоумен Станислав Трифонов, и неговите сценаристи Тошко Африкански и компания!!! Да се пържат в Ада дано, в компанията на Владимир Владимирович и Бойко Методиевич!!!

31

сценарист

преди 1 година

За какви преговори бълнуваш, бе Балабан? Вие сте аут от политиката вече! Дано сте го осребрили добре! За 1 година- 4 парламента бутнахте- РЕКОРД!!!Евала, машала итн...Оказахте се една банда за поръчки. А вождът ви се оказа много лош актьор(направо предавайте позицията на водещ на бат ви Бойко- Славито на малкия пръст не може да му се качи по актьорски талант- да МУ се свети името и пак в някой манастир да се прекръсти!) и в позьорските си фалшиви викове Македония-я-я и в пошлия ви сценарий.

30

Harper

преди 1 година

До: АнонименОтговор на: 80-85 процента от българите са на страната на Русия. Това е абсолютен и неоспорим факт доказан във времето. - Някакво официално проучване ли сте правил/а? С времето и действията, много неща се променят. Какво е било, какво е и какво ще бъде, са много различни неща, променящи се именно с времето.

29

Демократ

преди 1 година

Освен за вьзраждане не виждам никой друг за който да гласувам на изборите , ясно е че и копейко нищо няма да направи ама поне да се сменят малко стига едни и сьщи -30г

28

Lina

преди 1 година

и.т.н ще се върнат , където им е мястото - в левски г. И дано си останат в мазето при собственика си завинаги.

27

Анонимен

преди 1 година

Айдее отивайте на избори ве клизмии. Аман от цирковее 1 месец.. надухте ни главата.

26

Mopcku_

преди 1 година

Надяваме се, че Славуца и ИТН никога повече няма да се появят на политическата сцена.Цирковете на Славуца от 30години ги гледаме.

25

Анонимен

преди 1 година

80-85 процента от българите са на страната на Русия. Това е абсолютен и неоспорим факт доказан във времето.

24

Harper

преди 1 година

До: Анонимен, който твърди, че българският народ стои на страната на Русия:Моля да не слагате всички под общ знаменател! Ако вие сте на страната на Русия, не всички са!

23

Анонимен

преди 1 година

Спокойно сега ни готвят нова вълна на ковид за да затворят цялата икономика понеже няма да има газ. За да отклонят вниманието на хората от истинската причина за енегрийната катастрофа в която ни набутаха тези престъпници в парламента и ЕС

22

Анонимен

преди 1 година

Де е България господа, докато коментираме колко партии има продадени на Русия и нейните интереси втората половина са най-чинните слуги на американското посолство и фондация Америка за България която упрвлява не малко медии. Кога и ние ще си отстояваме нашия интерес и ще спрем да избираме явни продажници, наглеци и лъжци?

21

Демократ

преди 1 година

Лошото е че пропадането са толкова зле заедно с ортаците си , че ще вьрнат баце на бял кон на изборите

20

Анонимен

преди 1 година

ДБ трябва не при Мая да отидат а директно в ЦСЗ

19

Анонимен

преди 1 година

Като ходиш в Киев при убиеца психопaт Зеленски сега ще си носиш последствията. Сто пъти ви се каза че българския народ стои на страната на Русия. Дълго ще управлява само този който осигури евтин ток, газ, бензин храна и вода. Този който построи АЕЦ Белене и подпише дългосрочни договори за доставка на ЕВТИН газ и горива от Русия. Този който забрани категорично проучването и добива на шистов газ на наша територия.