30

Bo

преди 1 година

Бойко ще преведе парите ,той открадна 5 милярда!

29

Цв

преди 1 година

Стига сте ги помпали с оръжия, затова сме дотук сега!

28

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

"Шолц многократно е упрекван заради предполагаемото си нежелание да одобри доставките на оръжие за Украйна" _________________________________________ Разбира се, че упрекващите не са прави. Нацисткият внук гори от желание да въоръжи нацисткия укропски режим и да навреди на Русия, но това негово желание е в абсолютен противовес с желанието му да осигури за Германия силно дефицитния в последно време руски природен газ.

27

Ами да им даде

преди 1 година

те украинците веднага ще ги качат за продажба в интернет и тях , или пък ще бъдат елиминирани както повечето доставени в момента . дано на шолцчето най накрая някой му вдигне хредпазителя или да му смени бушона ако му е изгорял та да плозре какво е нагворил благодарение на началниците си зад океана ,че идва зима а поле пролет лято а запасите намалят .

26

Анонимен

преди 1 година

Ам газ?

25

Рашъ капут

преди 1 година

Това да не е ВСВ? Американците не им дават оръжие, а доставят същото на техни опоненти.

24

US motherfucker &

преди 1 година

Като не знае как се прави бизнес, американците ще са на келепир.

23

Анонимен

преди 1 година

Той ще ги достави ама газовите турбини ще дадат фира и тоя път няма да е за 10 дни без газ а за вечни времена.

22

Хер вам, а не газ

преди 1 година

Те германистанците хем ги сърби, хем ги боли. Искат да налагат санкции, ама питат що нямало газ по тръбите. Санкции, манкции, накрая пак на колене пред дядя Вова, Дай газ.

21

Анонимен

преди 1 година

Myxльо, жълтото е вгащите ти, цветовете на немското знаме са черно, червено, златно, гaлoшскъcaн. Скривай се с глупостите си и с идиoтcкия си ник с главни букви.

20

Анонимен

преди 1 година

Правилно! Пари на вятъра са това.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 - Пишат в тефтера на вересия ! Сега въпросът е да се подравни Украина като за Голф игрище , пък после ще си оправят сметките !

18

Асан

преди 1 година

Искали да купят ПВО за 2 милиарда ама и пари немали Урсула да ги пише вересия :)))

17

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за Германия и за Шолц . Край.

16

Анонимен

преди 1 година

Това явно е най умния канцлер на всички времена. Украйна го нарече наденичката. Какво очаква Украйна като се държи арогантно. Затова получи заслужено война.

15

Анонимен

преди 1 година

Производство на самолети ВСВ съюзниците - 633,072 Германия и съюзници 278,795. Танкове и оръдия съюзниците - 237,225 Германия и съюзници - 52,345. Другите неща няма да ги изброявам, но цифрите пак са колосални. Тия сега ще се лигавят 5 години за 11 ПВО-та жалка работа.

14

ГЕРБ ДПС

преди 1 година

Бойко Борисов и Пеевски харесват ИТН

13

ДПС ГЕРБ

преди 1 година

Бойко Борисов и Пеевски харесват Слави Трифонов

12

ИСТИНАТА

преди 1 година

Жълтото и Черното в Германското знаме са от ВИЗАНТИЙСКОТО ЗНАМЕ................Новобранците от Австрия ги разпространяват червените мистификации.......ИСТИНАТА е че чак 1030 Дания,Швеция,Норвегия приемат Христа.......1054 Папата предизвиква разкол недоволен от Византийската армия че град Рим граничи с Ислямска Италия.........!099 е Първият ЧЕРВЕН кръстоносен поход вдъхновен от частично реабилитирания Червен Марс от Папата

11

Анонимен

преди 1 година

Всичко деградира за 4-5 години почти цялата ВСВ е минала и са строяли хиляди танкове, самолети, пушки, автомати, боеприпаси водила са се най-големите битки в историята сега на немците им трябват 5 години за 11 ПВО системи тоя свят верно деградира, ако видите Германия колко танка и самолета е прозвела от 1940 година до 1945 година за САЩ, СССР и Великобритания да не говорим.