50

Анонимен

преди 1 година

Задържат ги щото квото руснаците не унищожат Зеленчо го продава в близкия изток да си купува колумбийски сняг. Даже хванаха едни укри, че са продали на самите руснаци някакви оръдия и то на 10 пъти по- ниска цена. Там в момента е тотален хаос.

49

ББ

преди 1 година

аре и Шолц...чЕка от Меркел и Шрьодер разрешение...германците не са това което бяха...руснаците ги превзеха тотално!!!Бог да пази САЩ!!!

48

Шолци, време е

преди 1 година

да последваш БиДжи и Драги и да се омиташ...

47

Анонимен

преди 1 година

До 36 Иванов Не мога да ги разбера тези шваби имат толкова развити соларни и веи а са толкова зависими от руския газ че да треперят да ме споменавам м го спрат . . . Напълно разбираемо за една страна от третия свят без индустрия като България! Напр. една влакова композиция от Берлин до Мадрид с газ се употребява от BASF за половин ден! Газа се ползува за торове, лекарства в индустрията! Явно си плод след 90-те, когато България беше разкостена де индустриализирана от комунистите! Сега и доматите

46

Анонимен

преди 1 година

те направо да направят една люпилня за урки в европа, да може да продължат да ги произвеждат и пращат на война и след като укропия падне

45

Анонимен

преди 1 година

То им е ясно - каквото и да пратят на урките ще стане на дреб а възвртъщане на вложението - ядец!

44

Скачени съдове

преди 1 година

Причина и следствие: "Южните държави спират плановете на Германия" :)

43

Анонимен

преди 1 година

53 Антикомуниста, много ти е изпразнена кратуната. Няма по-важно нещо от техническото разузнаване, дори и да няма война. Ама нали всичките сте АНТИ, анти са ви и мозъците.

42

Анонимен

преди 1 година

Мекия вурст си е мек вурст. Доказва го за сетен път. Не може като мъж са каже ние имаме стратегически интереси и не може да ги пренебрегваме. Ама вурст и да го вариш и да го печеш все си е мек вурст. Посмешището на Европа.

41

ХХХ

преди 1 година

Войната е бизнес ....за едни смърт ....за други начин за печалба .....САЩ го знаят най добре ......

40

Антикомунис

преди 1 година

До# 50 " Безаналоговите" *** нали са " номер 1" за какво им е да изучават западни технологии , които според путин, трошали като орехи, големи смешници......

39

Анонимен

преди 1 година

Арестович каза, че в момента Украйна е полигон за изпитание на западни оръжия и те даже много се гордеят от това. Нямаше да повярвам, ако не го чух от собствените му уста. Тоя човек щом си отвори устата и говори истини, които не бива да бъдат казвани. Преди време беше изтърсил, че лъжата е национална политика на Украйна. Ти да виш какви чудеса бродели по земята.

38

До 50

преди 1 година

Точно така, купиха си Химарс на промоция пет!пъти по-евтин от производствената цена.

37

Т.Шак

преди 1 година

В моментът Западът дава образци от най-съвременните си военни технологии на Украйна, като част от тях биват залавяни, а някои дори закупено от руснаците чрез подкупни украински военни. После русите ги разглобяват и проучват най-подробно. Технологията се взаимства и подобрява, а освен това се търсят недостатъците й за адекватно противодействие.

36

Анонимен

преди 1 година

Уж искали да закупят ПВО-та, а всъщност търсели кой да финансира покупката. Това не е покупка, а подаряване

35

Анонимен

преди 1 година

И как се спира войната ? Като се въоръжават ? Правилно е постъпил. Хохлите сами обстрелват свои позиции за да обвинят Русия. Продават вече полученото оръжие .... просяци.

34

Анонимен

преди 1 година

Мноо ясно, че ще са назландисва. Путин все пак му пусна газта, веднага щом канадците се смилиха да му върнат турбината.

33

Случаен минувач

преди 1 година

До 41Не, не съм чул. Я раздуй. Какъв е проблемът на Зеленски с Гърчия?

32

Случаен минувач

преди 1 година

Шолц е един плешив страхливец, мижитурка, без мнение. Прави това, което му кажат американците. Ако утре му кажат да даде цялото оръжие на Бундесвера, сигурно и това ще направи. Но така са му наредили, да дава по малко оръжие, целта е двете страни да се избиват възможно повече време.

31

Венелин

преди 1 година

Украенците искат да ги купят, ама германците да дадат парите...