86

Открит е

преди 1 година

.. военопрестъпника отговорен за зверското обезобразяване на украински войник от терористичната руска организация наречена "армия". Името му е Виталий Арошанов. Всички руски военопрестъпници ще бъдат намерени и ще си получат заслуженото.

85

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията винаги я е имало и винаги ще я има. Вие всички сте Демокрацията и всички сте царе, а не крепостни селяни на жалкия тиранин Путин, като руснаците!

84

да бе

преди 1 година

русия е една слаба държава, армията и не стртува за нищо а икономиката и е по-малка от тази на люксембург, какава сиила може да има па и да говори, има само едни ядрени оръжия от преди 100 години които най вероятно не работят вече

83

юлиян

преди 1 година

До101 ;Затова си анонимен.Декламираш като първокласник на първомайска трибуна.Русия беше не принудена,а направо изнудена да отговори на непомерното разширяване на НАТО и постоянните провокации на нацисткия режим в Украйна.Да допуснат разполагането на ракети на 4 минути летеж до Москва.Да допуснат създаването на Натовски военноморски бази на Черноморските пристанища на Украйна...Трябва да си голям наивник,за да си помислиш,че Русия може да допусне подобно нещо.Това да не ти е ''Просто Киро''.

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 103 Разбира се. Ирак вече не е заплаха за всичките си съседи, а Афганистан, не е източник на тероризъм, в какъвто се беше превърнал. Не бъркай вихрещата се в Украйна Империя на Злото с отстранените опасности в Ирак и Афганистан.

81

Анонимен

преди 1 година

До юлиян "Те ако работеха,нямаше да пустеят толкова ниви и свинеферми." Хахахахаха. В България няма почти никакви пустеещи ниви, другарю. Явно за последен път си бил в голям земеделски район през 90те.

80

Анонимен

преди 1 година

До юлиян "Изнасяш само това,което на Запад не могат да произведат" Не знаеш нищо, затова само повтаряш, но си нямаш идея за какво говориш. Кое не произвежда "запада"? Краставици и домати ли? Мед ли? Сирене ли? Вино ли? Всичко това се изнася от България.

79

Анонимен

преди 1 година

Преди 20 г. един от америка и един друг от велика британия пратиха войски в Афганистан и Ирак и казаха, че ги пращат, защото искат светът да стане по-сигурен. Е, по-сигурен ли стана света след 20 г.?

78

юлиян

преди 1 година

До 81;Изнасяш само това,което на Запад не могат да произведат.Протекционизма никой не го е отменял.Нали за това реват нашите фермери и месопроизводители.Заради високите субсидии за техните фермери,нашата селскостопанска продукция,особено месото е непродаваема.Нали за това фалираха нашите месопроизводители.Те ако работеха,нямаше да пустеят толкова ниви и свинеферми.Затова навсякъде месопреработвателите работят с вносно месо от ЕС.Червения печат не си ли го виждал.Навсякъде е.

77

Анонимен

преди 1 година

От 10 години благодарение на бункерния бандит... Русия се превърна в абсолютно тоталитарна държава-социопат, която изобщо не се съобразява с правата на човека и международното право, като активно провокираше Украйна с всевъзможни подлости. То не беше Крим, после ЛНР и ДНР, а сега и тази пълномащабна война... Вместо хората да се съвземат от пандемията и да заживеят нормално, сега почти всички в Европа трябва да увеличат разходите си за да живеят, както преди...

76

Анонимен

преди 1 година

До юлиян "Тая глупост,че всичко сме изнесли за Русия я говореха ''невежите'' по ''бай Тошово'' време." Аз съм го живял, за разлика от теб. Даже и твоите другари тук се пъчат, че получавахме самолети срещу зеленчуци. Колко ли зеленчуци (и не само, разбира се) сме изнесли, за да ти дадат един боен самолет, м? И къде отиваше ЦЕЛИЯ УРАН на уранновите мини в Бухово, Елешница и още десетки места? Да ти кажа ли къде? В съветската ядрена програма.

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 86 "защо сега в България продават турските домати и гръцката праскова?" Кой ти каза, че продават САМО турски домати и гръцки праскови? Познат производител от тъмно до тъмно събира доматена реколта от парниците си. Няма достатъчно хора да ги обере. Ти къде мислиш, че се продават?

74

юлиян

преди 1 година

До 78;Анонимнико.Явно и в училище си бил същия анонимник.Тая глупост,че всичко сме изнесли за Русия я говореха ''невежите'' по ''бай Тошово'' време.Нали пазарът е най-важното в съвременния свят.Заради тези пазари се водиха две световни войни през миналия век,сега започва и трета.Как може да ръсиш подобни ''бисери''.Сам се излагаш.

73

do 58

преди 1 година

До до 37 в русия има много повече гейове отколкото в евопра явно никога не си ходил щем не знаеш или не ти стиска да кажеш

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88 Тъй като си нямаш никаква идея какво и колко се изнася е очевидно, че си тук само да се правиш на многознайко.

71

131

преди 1 година

На тоя лат му видиш мутратаа и разбираш за лъв капацитет иде реч цъ цъ !!!!!

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 85 Другарю, не си подготвен за такъв разговор и ти личи. НАдъхал си се но не си го живял. Чакай да ти кажа какво ДРУГО изнасяхме за СССР: УРАН, ПИРИТ, ЗЛАТО, транзисторни елементи, и редица други неща, с които страната ни беше богата. Руските престъпници ни смучеха дори когато "братеросвахме". Бяха ни напълнили с непотребно оръжие, на което трябваше да се плаща поддръжката и заради което икономиката ни беше в постоянен фалит.

69

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска да има нищо общо с Русия, освен да купува от тях газ и нефт. Бункерният дъртак в Кремъл постави държавата си в безпрецедентна, международна изолация на която не се вижда края... Ако някой си мисли, че това е нормално, значи изобщо не е наред в главата. Русофилите са болни мозъци на тема признателност към Рашистан и донякъде ги разбирам за отчаяните им напъни да ги оправдават и защитават.

68

Анонимен

преди 1 година

до 81 защо сега в България продават турските домати и гръцката праскова?

67

юлиян

преди 1 година

До Анонимника73;Демокрация слабако няма и не е имало.Само много за кратко в древна Гърция.Съвременната''демокрация''е фалш.Предтекст за намеса във вътрешните работи на ''неудобните''държави и агресия срещу тях.Това в момента е прехвалената ви ''крация''.