106

Персефона

преди 1 година

Тоя пъпеш много лошо гледа. А какви глупости говори не е истина.

105

Joko

преди 1 година

Абе накой може ли да ми обясни на достъпен език какво значи "завършил специалност политология" Каква е ползата за обществото от такава профеция ?

104

Анонимен

преди 1 година

за тва не влязох да уча политология, в университетите ти промиват мозъка , само точните науки все още не могат да излъжат ,т.е. природните закони на физиката :))

103

До 129

преди 1 година

Информирай се повече и не ръси политически глупости!

102

Отново опорки!

преди 1 година

Ние къде сме??? Русия сключи много добри договори с Китай, Индия, Саудитска Арабия, Бразилия...

101

Анонимен

преди 1 година

Е ква сила е Туршия? Ако изключим атома, колкото Виетнам и Сев. Корея

100

бг

преди 1 година

Както стана ясно много малко готвачи от руското посолство са изгонени.Последвалите взривове във военни складове в Карнобат го доказва.Ако правителството си вършеше работата това нямаше да стане

99

НЯКОЙ

преди 1 година

Много хубава статия, веднага се вижда, че одобрена от кака му Херо. Русия говорела от позицията на силата, ами от каква позиция да говори държавата с най-голяма територия и с най-много природни богатства. Причината за войната в Украйна е,че САЩ говорят от позиция на силата, не са съгласни на никакъв диалог с никой и смят, че те командват света. Да ама не както казваше един журналист.

98

анонимен

преди 1 година

Говорела от позицията на силата? Този господин явно иска тя моментално да си предостави всички ресурси на запада безплатно, да плаща заради войната, а хората си да направи роби на същия този запад. Да, ама не. Защо не си припомни безкрайните доскорошни колонии на същия този прогресивен запад, едва ли не по целия свят, заради което такива като нас, дето и сотинка не сме взели от тези колонии, ще издържаме и търпим бившите колонизирани? Наглостта край няма, че и на такива като този.

97

ОФ

преди 1 година

Русия може да си позволи да говори от позицията на силата и би било безкрайно разточителство от нейна страна да не се възползва от слабостите и издънките на колективния запад. Лиз Тръс е толкова объркана, че казаното вчера от нея "Аз ще продължа да подкрепям Владимир Путин" се възприема от наблюдателите като грешка по Фройд.

96

Твърдо съм убеден

преди 1 година

Вън путинизмът от Европа! Русофилството не трябва да се бърка с путинофилството! Последното е пагубно за всеки свободомислещ! Пък дано т.нар. БГ управленци се опиентират накъде е тръгнала България и да са наясно, че на изток свобода няма!

95

Анонимен

преди 1 година

Кой е този строг чичко, който ни поучава? Дал по-пространно интервю от Брад Пит. Новоизгряла звезда?

94

Мдаааа

преди 1 година

Жалостивият запад изпраща хуманитарна помощ за Украйна и основно я тъпче с оръжие и боеприпаси т.е. смърт и разруха, а искат да спре войната!!! КОЙТО ИСКА МИР НЕ ПРАЩА ОРЪЖИЕ!!! БЕЗБОЖНИЦИ!!! А най добрата и благородна миротворна помощ за Окрайна е изпращане на бели знаменца за спиране на тази братоубийствена война. Помощ е да помогнеш да спреш войната или при пожар да изгасиш огъня! През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота. А най добре беше тия дето му дърпат конците

93

ББ

преди 1 година

ако "силата"на путин юнкер,меркел,вебер,шрьодер...обслужващите ги в източна европа обран,борисов,вече говори с имена...и ще става още по искренно,ще "убият" ЕС,ще създадат "империя"на путин...не сте чели Световната История и Библията...с гьобес ще свършите като него,приятели...където и да се крият,заплахите за Народа на САЩ,за Свободните...САЩ ще ги намери и спре...Историята моля!

92

Анонимен

преди 1 година

До юлиян "Всеки и всичко може да ти каже" Може, но само в неговото съзнание. В реалността какво хората представляват и зад какви ценности застават определя РЕАЛНОТО им знание, а не това, което твърдят, че имат. Демократ не означава "наивник". Когато си пропаднал нацист, нямаш представа какво е демокрация: ти просто оперираш с други "ценности". Не се тормози. Това дали ще си изключиш компютъра няма да промени нищо: няма да разбереш какво е демокрация. Специализираш в нацизъм.

91

юлиян

преди 1 година

Всеки и всичко може да ти каже.А ти като си наясно с концепцията,защо ги плещиш такива.И ти си демократ само на думи.Реакцията ти никак,ама никак не отива на един истински демократ.То за това и ''демокрацията'' ви е такава.Добре,че не бях изключил компютъра.Щях да те пропусна ''демократоре''.Вече наистина дотук.

90

ББ

преди 1 година

уоу.."слабостите на Запада",няма такъв,имаше план на кгб да корумпира висши политици...като юнкер,меркел,вебер...и да финансират путин...забравяте Народите им!това не са крепостни на путин!Германия до 3 дни ще създаде ядрени......ще направи Армия за която путин...не е и мечтал...газ...за Бога,нелепо,показа работещите за превземането и разрущаването на ЕС...на Свободният Свят...световна война...ок,няма да я понесете!подцетявате Свободният Свят...те не са юнкер,меркел,вебер и обслужващите ги

89

Анонимен

преди 1 година

До юлиян "Не виждате ли,че демокрацията остана само дума,напълно изпразнена от съдържание" Путинофил не може да ми каже нищо за демокрацията, защото той не разбира концепцията, както се вижда по затъването му в диктаторска нацистка идеология.

88

юлиян

преди 1 година

До110,114;Точно на такива като вас даваха да носят знамената и плакатите по манифестациите.Не виждате ли,че демокрацията остана само дума,напълно изпразнена от съдържание.Цензура,забрана на твканали,сайтове показващи събитията от другата,различна от проамериканската и пронатовска гледна точка.Това има ли нещо общо с демокрацията.Един канал имаше Русия в Европа РТ и него спряха.При 100 процента прозападни канали.И това ако е демокрация.Това беше последния ми коментар за днес.Излишно е да ми пишет

87

Анонимен

преди 1 година

До юлиян "Русия беше не принудена,а направо изнудена" Русия е агресор и терористична държава. Руските нацисти открито говорят, че Украйна трябва да бъде унищожена , "за да си живеят спокойно". Руската армия извършва масови убийства, геноцид, масови изтезания и осакатявания, изнасилвания, насилствени депортирания, мародерство, тотални разрушения, използва филтрационни и концетрационни лагери, отвлича, пали и унищожава хора, посеви и собственост. Това не е жертва, а Империя на Злото.