164

иво

преди 1 година

ЕГА ТИ МАЙТАПА : ТЕА НЕ ОТРИЧАТ К"ВО СА ГОВОРИЛИ И СА СИ ОБЕЩАВАЛИ , НО , ВИЖДАТЕ ЛИ , ВИНОВНИ СА ТИЯ , ДЕТО СА ГИ ЧУЛИ И ЗАПИСАЛИ ! АКО И ТОВА НЕ Е П А Р А Г Р А ФФ - 22 ? НЕ УМЕЯТ ДОРИ ДА СЕ ОПАЗЯТ ОТ ПОДСУШВАНЕ ! ПЪЛНИ ПСЕВДО-ПОЛИТИКО-НАИВНИЦИ !

163

дедо Его

преди 1 година

ДБ или както ги нарече Слави при създаването им Де Се *** са най-гнусните предатели и *** на ДС и БКП-хем се пишат десни,хем играят за БСП и постове.Хора като ХрИ.,Радан,Атанасов,Иван Костов са за затвора,не за политиката...

162

Ние

преди 1 година

Продължавайте да храните белия кон. Добре го хранете, защото Бойко е напълнял.

161

Съвет

преди 1 година

***, осъзнай на какво приличаш и се скрий някъде на тъмно ! Предизвикваш само съжаление и отврат у хората! А като те чуят как се изтъпанваш на трибунката на Парламента и почваш с : " Аз ми се иска....." - по-ярък про.стак има само в групата на БСП !

160

Анонимен

преди 1 година

За пореден път Герб вместо да извадят очите изписват веждите така направиха с ПП с вота на недоверие сега и с ДП всяко зло за добро Възраждане дали записа хаха а Трифонов спретна шоу набързо Дпс и Герб са щастливи хаха но вече видяхме лицето на озверялата мафия и какъв страх ги тресе от Рашков тези долнопробни интриги са характерни само за п р о с т и я тиквун който чака да ни управлява :) мечтите са безплатни а относно записа няма нищо скандално

159

Има поговорка

преди 1 година

Кой ми ср аа у гащите?Гномчето и Ристю, го закъсаа!

158

J.W.Bush

преди 1 година

така се получи много добре..

157

Анонимен

преди 1 година

Когато тези geiберасти се договарят на скрито за мръстотиите и далаверите си е добре! Говорят за бухалки,които да управляват и насочват срещу неудобни за тях хора! Но когато на тях им спретнат евентуално гаден номер оревават света! Браво на тези,които им погодиха този номер! И глухите разбраха,че плюнките,които хвърлят за прозрачност,откритост,почтеност,не струват и пет пари! Всичко е лъжа,демагогия, далавера,келепир,корупция и унищожение на ДЪРЖАВАТА и НАРОДА ни! Вън от властта на предателите!!

156

бухалката ГНОМ

преди 1 година

внимавай да не заиграепо кривия ти разградски гърбец

155

ГНОМЧЕ

преди 1 година

червен ***,докога ще ти гледаме физиономията

154

Анонимен

преди 1 година

НА ПРОКОПИЕВ ПЛАНОВЕТЕ В ЗАСТОЙ

153

Анонимен

преди 1 година

ИМА ЛИ ЧЕСТНИ ХОРА В ДБ!ОСВОБОДЕТЕ СЕ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ! ТАЗИ ДЪРЖАВА ИМА НУЖДА ОТ ДЕМОКРАЦИЯ! ТЕЗИ КОМУНИСТИ И ВНУЦИ НА КОМУНИСТИ НИ ИДВАТ В ПОВЕЧЕ!ЗЛОБНОТО ГЕНЕРАЛЧЕ ВЪН ОТ ДБ!СТИГА СЛУ..ГИНАЖ НА РАДЕВ/НАЗНАЧЕН ОТ РЕШЕТНИКОВ/ СТИГА СЛУГ..НАЖ НА ЧЕРЕПА БОБОКОВИ МАДЖО!

152

До Дядо Георги

преди 1 година

Ако бяхте слушали записа внимателно, а не изборно както явно ви е удобно. Христо каза, че Тошко смята КНОПИ за бухалка над която ИНТ няма да имат контрол. От там насетне всичко, което говорите е плява.

151

Бандера

преди 1 година

Много си се смалил от вчера, чичо.. Крачката са ти станали още по-къси.

150

от село

преди 1 година

Боко даже е виновен за Наско ,че не си е дорасло.

149

Няма диверсия

преди 1 година

- Глупости! Просто като се пуснат микрофоните автоматично се включва и камерата. Но какви ги говори Христо Иванов!?! За това Гномът от ДС и думичка не обелва.

148

Анонимен

преди 1 година

и какво да се направи! Чухме и видяхме това, което трябва!

147

Анонимен

преди 1 година

тези какво ги интересува как е станал записа , просто да не говорят глупости като става въпрос за държавно управление . Но сега ще видят те бухалката на избирателя през октомври

146

Анонимен

преди 1 година

До До Резидент разедини НИКОЙ НЕ ГИ Е ПОДСЛУШВАЛ!! САМИ СА СИ ПУСНАЛИ МИКРОФОНИТЕ!!!! НАГЛЕЦИ,ВСЕ НЯКОЙ ВИ Е ВИНОВЕН ЗА ДАЛАВЕРИТЕ ВИ КОГАТО ИЗЛЯЗАТ НАЯВЕ.

145

Днес бг?

преди 1 година

Защо триете коментари за това как този, чрез някакви ченгета-астроложки управлява тъ.панарите от ДСБ и глуповатите им женици? От ДСБ всички вярват в астология, нумерология и врачки и гадалки, те пък му пеят на този комплексар всичко, което им стане известно за клиентите им и той си ги ръководи така. *** работа, но с ниско интелигентни фенове на конспирациите работи, до някъде