10

Анонимен

преди 1 година

Щом чак пяна им излиза от устите на ГЕРБ и ДПС , значи Рашков е правилният човек ! Толкова са уплашени за откраднатите си пари , че чак забравиха да се прикриват ! Мафията , трудно се изчъгърква , така се е вклинила в прокуратура , съд , общини , та дори и в църквата, под прикритието на уж дарения! Тези са си купили , всичко което се е продало ! Бацето от години си управляваше по телефона , кой да се унищожи , на кой какво да се даде, медии които и сега припкат да записват , бисерите на Бацето!

9

бай Даньо

преди 1 година

Много ценен тоя комунделски кадър Рашков за ПП , много!? Чак психодесните се усетиха че влизат в засада с безрезервната подкрепа за тоя червен каtил и дадоха назад ... Честита ви промяна !

8

Анонимен

преди 1 година

Треперят от Рашков - явно има защо ?

7

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересна цялата работа около Рашков. Значи от 1979г тоя човек все бори престъпността. Първо в криминален съд, после в НСС, после в ДС, после шеф на НСС, после зам министър на МВР, после Секретар на МВР, после Министър на МВР, после в парламентарна комисия за вътрешна сигурност. 43 ГОДИНИ той бори корупция и престъпност. От толкова много борба 22 имота на обща стойност 9 млн ЛИЧНИ и на жена му още 19 млн, а престъпноста и корупцията все ПО ГОЛЕМИ! НО ТОЯ ПЪТ ВЕЧЕ В КПКОНПИ ЩЕ ПРЕБОРИ!

6

Берия

преди 1 година

Треперете жалки *** от Гроб и резански мутанти.Бойко,ама не от Банкя,ще бъде избран ,за да вкара банкянския *** в затвора....с цялата му продажна свита от ласкатели.И в една килия ще бъдат Данчо Ментата с Томчето Биков-щот са от един край.Кой кого първи ще нафърфори?Струва ми се ,че Биков бая има да пищи първия път.Към тях след време требе да се присъедини и Кошлуков,за да им покаже как се прави знойна ***.Бойко идваааа!

5

Нина

преди 1 година

Рашков да прикрива кражбите на Киро и Ококорения ли и други крадци от ПП?Какви са тия ултиматуми,бе,какъв е тоя зор тая дамаджана - милиционер да оглави КПКОМПИ.Има една подробност- ген.Стоимен Стоименов бащата на ПП.близък на Радев,на бащата на Киро-Петко,а зетя на Стоименов е племеник на близка на Рашков Пак в стил-кум,кумица,леля ,тетка,братовчедка...Негодници искат да си присвоят държавата .Марш бе И з.р.О.д.и

4

До "българите с

преди 1 година

Не, не българите са разрешили, а тези, които ти плащат да пишеш са ти дали текста! Явно си на крехка възраст и не си в състояние да разбереш какъв сатрап е Рашков. Рашков е човекът измъчвал журналистите, за да кажат, кой е направил записа "Танковете да дойдат" на Петър Младенов - БСП/БКП. Рашков е човекът, който създаде и пази мафията през 90-те години, не случайно и сега се увеличиха рязко тежките престъпления! Този човек ли защитаваш!?

3

споко

преди 1 година

КОМУНИЗМА СЕ ЗАВРЪЩА! СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА! УМНИЯТ ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ГРЕШКИТЕ НА ДРУГИТЕ, А ЛУПАВИЯТ ОТ СОБСТВЕННИТЕ СИ!

2

7373

преди 1 година

Жалка история. Този дъртак злобен заядлив и отмъстителен ще свърши чудеса. След няколко месеца ще го гонят по жълтите павета.

1

Българите са разреши

преди 1 година

На г-н Рашков да линчува до кръв до иземване на власта на дпс от политиката и преустановяване на националната сигурност на Република България.