34

Анонимен

преди 1 година

Ако някой, някога от финансов надзор, НАП или който и да било НЯКОГА се сети да направи одит на Софийска община, Топлофикация София, Софийска Вода, ЧЕЗ, Лукойл, Булгаргаз, ТЕРЕМ ЕАД и прочие държавни големи фирми и общини ще изплуват някаква КОЛОСАЛНИ суми, които са потънали в НИЩОТО! Гарантирам! После ще трябва да строим поне 5 нови затвора за да има къде да ви прибираме всичките! Не е ясно, как Софийска община с 2 млрд приходи от данъци и разходи за 204 млн ВСЕ НЯМА ПАРИ ЗА НИЩО!

33

Анонимен

преди 1 година

Не може цялата държава да плаща за топлото на една част от столичани защото не 100% са на топлофикация

32

Анонимен

преди 1 година

Фандъкова, тука става въпрос за хора, които не обичат да си плащат сметките. Не изкривявай нещата. А вие разчитате на популизъм.

31

Mara

преди 1 година

До ЛЪЖАСолидните суми ще ги видим след 20 години. На картинка.

30

Dadan

преди 1 година

Точно ти нямаш думата, ***!

29

Анонимен

преди 1 година

ЕТО, ЧЕ ПРОБЛЕМЪТ С НЕЗАКОННОТО СУБСИДИРАНЕ НА СОФИЯНЦИ ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ С ТЕЦА ЩЕ ПОЛУЧИ НАЙ-ТРИВИАЛНОТО СИ РЕШЕНИЕ. ГАЗ НЯМА, ТОЧКА. ХАЙДЕ ФАНДЪКОВА, СКАЧАЙ!!!

28

Анонимен

преди 1 година

Т.е. приемливо е да спрем газоподаването на Варна, Бургас и Стара Загора, но да не закачаме София?

27

Докато

преди 1 година

и последната ГЕРБаджийска мисирка не бъде изкорубена от властта, няма оправия в нашата мила родина. Важно е ПП, ДБ и другите да удържат още година и половина до местните избори, а през това време да има съдебни дела по десетки зулуми за милиарди на престъпната четирибуквена групировка.

26

Анонимен

преди 1 година

Алоооу мари Пенке я виж защо се заканват за спиране на газта! Не е щото са казали, че нямат, а щото Софиянци плащаме по 800 млн на Топлофикация годишно, те купуват газ за 200млн и вода за 30 млн и НЯКАК СИ СА ЗАДЛЪЖНЯЛИ и все нямат пари за да оправят топлоподаването. Да не говорим, че редовно вместо 60 градуса водата тече на 45-50! Топлофикация е продънена каца, както е и цялата "Столична община" която ръководиш! 2 млрд всяка година от данъци и нямате 50 млн за ремонти на булевардите!

25

Коко

преди 1 година

Да не плащаш газа на София едно деситилетие е пълен провал. Да няма пари Булгаргаз да напълни Чирен заради теб и да наглееш е пълен провал. Да остане цяла България без газ зимата защото ти си немърлив е провал. Оставка Фънфък

24

Bob

преди 1 година

Фандъкова е абсолютен провал като учител, а и като кмет на София.

23

Анонимен

преди 1 година

Софиянци ще играят хоро от щастие ако се отърват от топлофикация, но на нали Фандъка е била руска учителка, почна да реве :)))

22

Пипи

преди 1 година

Аз не съм съгласен цяла България да плащаме на софиянци парното Марче. Нали сте умни и красиви ,минавайте на зелена енергия .

21

анонимен

преди 1 година

Софиянците са глезениците на социализма Все те не оправени Всичките пари ги дават за тях

20

Анонимен

преди 1 година

в нас съм на газ, обаче ме боли ***, кеф ми е не защото ми е много добре със скъпите сметки, а защото знам че другите ще мизерстват яко тая зима

19

Анонимен

преди 1 година

кат е провал, кога се махаш или пак друг виновен?

18

Анонимен

преди 1 година

Да повторим,София е една провалена столица..гето,което определя политиката на цяла България..Рибата се вмирисва от главата,а София е отдавна аут умствено.Затова се влачим десетилетия и не ви светва.В София е проблема.

17

Анонимен

преди 1 година

Какво очаквате, след като развявате украински знамена на общината ви? Путин да ви даде безплатен газ ли? Много ясно, че ще ви спре газта и ще мръзнете цяла зима. Ако ви е студено, нека Фандъкова да ви раздава синьо-жълти одеала.

16

ЛЪЖА

преди 1 година

За разлика от Южен Поток, тръбата на Балкански поток е чисто Българска собственост! През чужди фирми Газпром си резервира количества за близките три години, и плаща солидна сума за пренос! Това е от най-успешните проекти на Борисов, който той построи въпреки санкциите на Щатите! Затова и русоробите газ пикаят по този проект! След две години ние ще определяме условията и цената за пренос, така че козовете са в българската държава! Освен ако не я разпродадат комунистите!

15

Анонимен

преди 1 година

Защо топлофикация не си плаща задълженията. Това да обясни тази женицца...