41

Анонимен

преди 1 година

Време е народа не да влиза в народното събрание, а да залости тези вътре и да го запали!

40

Анонимен

преди 1 година

Не случайно са нарекли Крум страшни защото на такива като тия им е рязал ръцете да не крадат така, се оправя една държава

39

Анонимен

преди 1 година

Само нещо избирате и тлъсти пари от заблатите си прибирате. Това правителство и този парламент правят само цирк и скандали, тъпки сметки за кресла и бюра, а народа кучета го яли.Заради един шеф на КЕВР или КП КОМПИ ще държели мандат цели 15 дни, после пак друга причина ще изтъкнат.

38

Аз

преди 1 година

Тая не нормална ли е. Всъщност Народа е много пр-ост

37

Анонимен

преди 1 година

Това е някакво безумие! Значи сега правителство, което е свалено ПРЕДИ 1 МЕСЕЦ ще управлява ОЩЕ един месец без да се избира нов кабинет или да се назначи служебно правителство ВЪПРЕКИ, че сегашния кабинет е потънал и никой няма доверие в него! На всичкото отгоре В ПРАВ ТЕКСТ ни заявяват, че това ще го направят УМИШЛЕНО, само и само да могат да си назначат техни хора на някакви позиции! По умопомрачаващото, е че ти го казват хората с НАЙ-НИСКА ОЦЕНКАТ ЗА ЕНЕРГЕТИКА ЧЕ ИСКАТ ПОСТ В ЕНЕРГЕТИКАТА!

36

Анонимен

преди 1 година

Има тълкователно решение на КС обаче.Ти го виж.

35

Анонимен

преди 1 година

Без кръв няма да се отървете от тия не го ли разбрахте ще ви крадат те и внуците им

34

Анонимен

преди 1 година

Спрете се с тая Конституция, или поне я прочетете преди да дрънкате глупости! Чл. 99, щото съм убеден че ви мързи и да търсите! Има посочен 7 - дневен срок В КОЙТО ПРЕЗИДЕНТА ТРЯБВА ДА ВРЪЧИ МАНДАТА, но никъде НЯМА СРОК В КОЙТО ДА БЪДЕ ВЪРНАТ ИЛИ ОСЪЩЕСТВЕН ВЪПРОСНИЯ МАНДАТ!

33

Анонимен

преди 1 година

Това се нарича преврат. Как може да БСП да оставят държавата в безвремие ? само и само да вземат власт която не са спечелили на избори . Хората искат избори по бързо . Интереса на народа е по бързо да има избори и правителство а не да го има БСП .

32

Анонимен

преди 1 година

Дръжте го мандата колкото искате. Накрая ще държите кюлчето на Боко щото толкова ви е акъла.

31

Анонимен

преди 1 година

Това е дело на радев, съгласувано с козяк.

30

тарикати

преди 1 година

БСП са тарикати. Ще правят консултации ,до като си искат. Нямат срок по конституция!

29

до 36

преди 1 година

Като няма срок и айде да го държи 4години!!! Стига сте се филмирали. Нямало срок. Големи специалисти станахте всички. Хахахахахахахахаха

28

Анонимен

преди 1 година

До Няма срок!Тогава да си го държи още три години? Вот на недоверие няма да мине щото такъв вече е минал и така? Докато не ги сгребе народа с камъни и дърве!

27

Васко

преди 1 година

Нали нямаше да тупкате топката! Отиде така до Нова година !

26

Няма срок!

преди 1 година

За третия мандат няма срок, така, че хайде спрете да се упражнявате в конституционно право!

25

Прокурора на Пелишат

преди 1 година

Комунист да те обгрижва-това е виц!Той комуниста да има как ризата от гърба да ти вземе! Никога не съм допускал ,че дигиталната ера някой ще вярва на ***!

24

АнонимеН

преди 1 година

НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ!! 1 МЕСЕЦ ЩЕЛИ ДА ДЪРЖАТ МАНДАТА И С НЯКАКВИ НАПЪЛНО ИЗМИСЛЕНИ ОПРАВДАНИЯ КОИТО НЕ КАСАЯТ ДА ИМА ПАРЛАМЕНТ!!! ИСКАТ СИ ВРЪТКИТЕ ОЩЕ 1 МЕСЕЦ ТОВА Е!

23

до 19

преди 1 година

Конституционалистите са оставили тази дупка в Конституцията точно заради наглеците. По презумпция всеки мандат се държи 7 дни. Защо този да се държи 1 месец или 2 месеца?Това е тотална гавра с Конституцията. Правителството е свалено. Как свалено правителство продължава да назначава, да уволнява и да харчи парите на България? Нали коалиционен партньор свали правителството с мотивите, че са корумпирани, че парите са похарчени неправомерно и заради некомпетентност.Сега защо потапят България с 1 м.?

22

Анонимен

преди 1 година

наглите крадци така до догодина ще си вършеят. хората искаме и з б о р и кое не ви е ясно бре !? ще крадът та кокала накрая ще изядът от алчност