70

Верно ли

преди 1 година

Украинските войски още се биели в Луганск. В гърдите ли се биели или докато гледат филмчета. Ама много е несериозно бе хора!

69

АнонимеН

преди 1 година

ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В МОРДОРСКВА Е ХВАНАТ ВЕЧЕ ЗДРАВО ЗА ГУШАТА И СЕГА САМО ТРЯБВА ДА СЕ СТИСКА ЗДРАВО ДОКАТО СЕ ЗАДУШИ НАПЪЛНО!

68

Анонимен

преди 1 година

Време е да доставят на украинците 500км версия на ракетите за химарс. Опукват кремъл и бункерите на джуджаците и мераците им за анексии рЕзко ще намалеят!

67

Супер!

преди 1 година

Давайте и да се приключва този цирк! Писна ми от пияндетата на кремълското джуде и наркоманите на зелената ганджа!

66

Анонимен

преди 1 година

до 68 хаха,ти май си оня дето има познати по цял свят,голям смях е с твоите коментарчета

65

Анонимен

преди 1 година

Когато Рзвелт,Чърчил и Сталин се срещат в Русия да обсъждат войната,американският президент и Чърчил били сами в кабинета на Сталин.Рузвелт станал да огледа и бил поразен от картината "Фашист прелетя" от Аркадий Пластов.Толкова се разстроил,че заявил че Америка ще се включи,за да сложи край на това.

64

МАЙОРА

преди 1 година

До До Майора ХАХАХАХАХА Глупи, наслушали сме се на тролските ви опорки за руският рай!

63

Анонимен

преди 1 година

Русофилчета, като толкова много ви харесва русия, защо не отивате там да живеете, ами си натискате задниците в гадната Европа???

62

Анонимен

преди 1 година

е не е ли по**серко дребния медведев?

61

Анонимен

преди 1 година

До: номер 61 Аз пък имам познати руснаци които живеят в Русия но търсят връзки и средства да могат час по-скоро да избягат оттам в която и да е друга държава!!!Сигурно нямаш ни най-малка представа, че и в Европа и в САЩ живеят много руснаци, но повечето от тях не искат и да помислят да ходят в Русия!!!Кажи ми, колко руски учени, носители на Нобелова награда живеят във Русия???Знам че има много руснаци учени, но колко от тях живеят и работят именно в Русия???Нали там е хубаво???

60

Коко

преди 1 година

Няма да анексира, а ще анорексира след като ги удари за втори път от 1921 г. големия глад.

59

АнонимеН

преди 1 година

АКО КОМУНДЕЛИСТАН НЕ СЕ РАЗПАДНЕ СЛЕД СВАЛЯНЕТО НА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ! ТАМ ЩЕ ИМАТ ПЪРВИТЕ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ СЪС ОБЯВЯВАНЕ НА ПРОТОКОЛИТЕ ! ТЯХНАТА 97-*** ГОДИНА ПРЕДСТОИ!

58

Анонимен

преди 1 година

до 49-а пък ние сме цъфнали та вързали та намираме маану на Русия !

57

Анонимен

преди 1 година

САЩ имат избор - или унизително поражение в Украйна, или ядрена война с Русия.

56

Анонимен

преди 1 година

Имам роднини които живеят от десетки години в тези райони и се радват че ще бъдат присъединени към Русия. В тези райони живее 90 % руско население още от Царска Русия. Но по времето на Никита Хрушчов Украйна беше отцепена от СССР като в последствие Леонид Брежнев я върна в пределите на СССР. Зпадно Украинците мразят Източно Украинците щото те се имат за много велики. Сами виждате как надменно се държат уж бежанците от западна Украйна с кеф да ги храните и поите.

55

Русофилистик

преди 1 година

А наш'те наведени "русофили" са готови да клекнат и да се наведат на Психопата от Кремъл по собствено желание и "удоволствие"!

54

анализатор

преди 1 година

До: номер 56 За съжаление, Майора не лъже. Независимо дали ти се иска или не.

53

Анонимен

преди 1 година

В Русия нямат канализация извън Москва и Петербург. Русия е Нигерия със сняг. БВП на Русия е по-малък от Италия.

52

анализатор

преди 1 година

До: номер 45 Ми то и в САЩ има огромно население с руско самосъзнание. Даже си имат и руски православни църкви, лично съм ги виждал! Това какво означава според тебе?Имай предвид, че това руско население е там много преди Путин да дойде на власт.

51

До Майора

преди 1 година

Не лъжи! Средната заплата в Русия е малко по-голяма от тази в БГ,само че тук бензина е 3.40 а там 1.60 лв. Ток и вода почти не се плаща...не знам къде ги четете тия западни пропаганди,ама сте яко заблудени!