10

Анонимен

преди 1 година

При нас пушат истински.

9

Анонимен

преди 1 година

Едни с цигари, едни с водки, трети с особени дъвки, и т.н. и т.н.

8

Анонимен

преди 1 година

До До разбирачите, па кажи им го. Но нищо няма да постигнеш що дъртия русофил не е прочел нито ред смислен материал, но разбира от всичко и ей сега ще ти докаже колко е хубаво да пушиш тютюн със всичките му канцирогени и прочее. Има и друго, вейпа трябва да се различи от пушенето, съвсем различни неща са.

7

Следваща новина ще е

преди 1 година

Вълна от импотентност сред децата пушачи в UK. Всичките с еректилни дисфункции.

6

Анонимен

преди 1 година

По-добре да пушиш шампоан. И според мен има голяма разлика, дали приемаш веществото без термична обратока или след. Най-вероятно след нагряването не е така безопасно, както го изкарват. Ама пуста реклама....и кокошките вярват.

5

До разбирачите

преди 1 година

Всъщност, драги ми смехурковци, във вейп течността има основно две съставки. Пропилен гликол и растителен глицерин. И двете се използват в хранително-вкусовата промишленост и в козметиката от около 200 години. Всекидневно употребявате и двете, като започнете сутрин с паста за зъби(ако си миете изобщо зъбите), през храненията за деня и завършите с чаша хубаво уиски/коняк вечер. Тъй че, тъпчовци, залягайте над учебниците, че иначе цял живот на минималната...

4

Анонимен

преди 1 година

Защо ни занимавате с тази пропаднала Абглия дето ще си има пакистански премиер ?

3

Супер

преди 1 година

Вече 15г прибирам супер дивидентче от Алтрия, като пазарната капитализация е нарастнала 4 пъти. Колкото повече пaфкащи по добре за мойта доходност.

2

Анонимен

преди 1 година

До Hoqsan Вдишват графен само, че още не са го осъзнали. Скоро като минат под улична лампа ще ги стягат гърдите.

1

Hoqsan

преди 1 година

T'ва вейповете са голяма простотия... ще нагрявате антифриз, за да пуши, че и да го вдишвате... Само да ви светна, от тия течности с още малко химичен синтез накрая става полиестер. Т.е., когато вейпвате, пушите основната съставка на полиестера, хак да ви е, пОшачи :D