22

Анонимен

преди 6 месеца

Киро, Кироо гола вода си, освен да лаеш друго незнаещ! Жалък ***, който се взе за император, но освен мераци се иска и много други качества, които дори и не си сънувал. Как не се намери някой твой истински приятел да те просветли колко си зле, че родата ти е неадекватна и не мой' ти помогна? Търсиш дивото, като пъдиш питомното с газта!!! Цяла Европа купува от Газпром само ти не?!?! Защото сме хипер богати и ларж, та цената не ни ***, е ли защото сме мега прос'ти и слугуваме на всички...

21

До 20

преди 6 месеца

Вервам ти другарю...азерската газова компания е 100 % собственост на Азърбайджан...БСП другарите пак разтягат локумите....

20

БСП В ШОК

преди 6 месеца

Газов шут за Русия.....дипломатически шут също...БСП в тих ужас

19

dmx

преди 6 месеца

Ще се срещне кървавия диктатор Илхам Алием, който преди няколко години устрои геноцид над мирното население в Нагорни Карабах и е син на предишния президент и генерален секретар на азербайджанската комунистическа партия Гейдар Алиев, да договаря морален и демократичен газ ли? Ще падна от стола!

18

Анонимен

преди 6 месеца

Предател! Марш към Канада!

17

Анонимен

преди 6 месеца

На границата са забелязани 2 лица носещи с прибежки и залягания по 2 туби. Гранична полиция ги заловила и установила, че това са Кирчо и Кокорчо. При проверка от страна на митничарите се установило, че двамата внасяли контрабанда евтин газ от Азербайджан.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Киро нещо се е вманиачил по Азербейджан. И колко газ чакаш от там бе Кире? Очаква да го залеят с азарбейджански благини, ама няма.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Киро в правото на какъв още се размотава с народни пари в чужбина? И е толкова зле,че досега нищо положително за България не е направил. Дразни Киро с присъствието и с глупостите,които върши

14

Хах

преди 6 месеца

Кирчо,какво разширяваш бе мамин сладък? Ако беше си направил труда да провериш кой държи акциите на азерския газ, щеше да разбереш, че това е Газпром, демек Русия.

13

Анонимен

преди 6 месеца

България искаша да плаща само в евро без превалутизация в рубли и вследствие на санкцията изключване от междубанковата система суифт, Русия не можеше да си получи еврата, тогава кой собственик на стока ще продължава да я продава без реално да може да си получи парите за нея. Продай ми и ти на мен примерно апартамента си и аз в момента в който ти преведа парите банката ще спре трансфера към твойта сметка понеже съм със санкция да нямам право на банков транфер.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Когато Русия се разпада, те дават суверинитет на Туркменистан, Таджикистан, Узбекистан, Азербайджан, Грузия, Армения и тк но след 5 години там се намериха петролнинаходища. Когато на 8 Август 1991 Украйна получава независимост, никой не подозира, че в Кримея, Луганск и Донбас има повече петрол отколкото в Северно Море между Норвегия и Шотландия взети заедно. Е това е причината за войната на Путин и таксите които трябва да плащат на Украйна за транспорт, ако има незапознати друга причина няма!

11

До Лъжеца

преди 6 месеца

Ти не си добре! Русия едностранно спря доставките за България, с надеждата да сплаши по доходоносните държави от ЕС. И мога да предоставя записки от пра-пра родителите ми, как са изнасилвали, всичко което е живо по време на Втората Световна Война в България . А ти си живей в твоя измислен святи си вярвай, ме са нещо повече от братоубийци!

10

Анонимен

преди 6 месеца

Ходи да изпие едно кафенце, пръдна и се пребера при жената

9

Иванчо

преди 6 месеца

Чичо, а защо Кирето не каза колко кофи газ договори ?

8

Браво

преди 6 месеца

Сетихте се накрая да публикувате новините с киро кьсно нощем когато никой не чете за да не дразните хората

7

Ха ха

преди 6 месеца

Азарбайджан испитва недостиг в подаването кьм гьрция и зимата купува гас от русия когато е по голямо потреблението , хвьрли народни пари на вятъра - кировска работаТоя за кви ни взима приличаме ли му на бьльчета

6

Шалом Дениъл Лоурер

преди 6 месеца

в джобчетата ни дрънкат Крюгерранди и Диаманти!

5

парапет

преди 6 месеца

лена снима ли се до забележителностите на Азербайджан ?

4

По същество

преди 6 месеца

Ще купува руски газ от Азербайджан. Ако Русия искаше да спре Азербайджан щеше. Азербайджан купува и препродава на Европа сега. Не се вдигат така от днес за утре производствата.

3

КИРО И ФАЩ = ДРУЖБА

преди 6 месеца

КИРО НЕ Е ЧОВЕК ТОЙ Е ТОРБА ПЪЛНА С АЙНА