28

Анонимен

преди 1 година

БУДА, ОТРОЧЕТО МУ ДЪРЛЯН ДЪРЛЕВ И АГАТА КАРАДАЙЪ ДА СИ НАМЕРЯТ ЧЕТВЪРТИ ЗА КАРЕТО, ЩОТО ВЛАСТ ТЯМА ДА ПОМИРИШАТ ОТ НИНЕ И ДО ВЕКА. ДА СИ СПРЕТНАТ ЕДНА МАСА ЗАД ПОСЛЕДНИТЕ БАНКИ В ПАРЛАМЕНТА И ПИКА, КАРО, БЕЗ КОЗ, ВАЛАТ, ЧЕ СКУКА, БЕ!!!

27

ББ

преди 1 година

До П.К.капани заложени от гроб с цел манипулация!ама бочко не влизаше в парламента от години..."император"?плюе върху това как искате да живеете!"матрял" ни назова пред Света матрял на крадец ли сте?къде е Швейцария на Балканите...в офшорните на бочко и авери...а децата ви роби...искате си господари...ок!

26

Щирлиц

преди 1 година

Големият обрат в действие:Стани Да Седна.

25

П.К.

преди 1 година

- Никой не е над закона??? Никой друг, освен тия, що редовно го минават метър. Да е само този фрапантен случай? Всички, всички прояви, решения и изпълнения са нарушения на законите в РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ от плямпа-щите и широко рекламираните п.п.Още от началото, та до края по всички линии и координати.Доброто на тези криминални и политически престъпления е, че тия що ги правят ще ги плащат. Ще бъдат принудени да ги плащат с лихвите. БАСТА.

24

до ПроСоТо

преди 1 година

Риск винаги има. Не очаквам да изпълнят и половината от това, което заявяват. Но ако се държат малко като българи, пак стига за начало. Защото никой от другите не го прави. С изключение на ДПС в някои случаи, но пък те са турци:) Нейсе. Хайде, лека!

23

ПроСоТо

преди 1 година

До до ПроСоТо..и още едно малко уточнение,ако позволиш:..-Аз съм авантюрист!..А в основата на авантюристите е ПОЕМАНЕТО НА РИСК .."Риск печели,риск губи"..

22

ПроСоТо

преди 1 година

До до ПроСоТо.."Немам повече въпроси"...Обаче знаеш ли,ВЕРОЯТНО и аз ще се опитам да ги подкрепя..Имам и основания и съмнения,но...просто не виждам /ЗА СЕГА/ на кого да се доверя..НЕ че няма вероятност да бъда излъган!...Но трябва да се рискува..

21

до ПроСоТо

преди 1 година

Вероятно за Възраждане. В никакъв случай за ПП, ДБ и БСП. За ИТН също не. Някакви други въпроси?

20

ПроСоТо

преди 1 година

До до ПроСоТо..."Присмял са Хърбел на Щърбел"..Знаеш ли я тая поговорка?..И понеже ТИ повдигна въпроса,АКО ИСКАШ,може да споделиш:..-За кого би гласувал?..Само не отговаряй със.."Нема такъв,сички са маскари",моля!..Не че е важно,но просто стана дума..

19

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден обрати. Утре Ное обрат. Първа точка утре ще е гласуване оставката на Миро на Лена като председател на НС. Пак е сгазил лука и Карадайь внесъл първа топка оставката на Мирослав Иванов.

18

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден обрати. Утре Ное обрат. Първа точка утре ще е гласуване оставката на Миро на Лена като председател на НС. Пак е сгазил лука и Карадайь.

17

до ПроСоТо

преди 1 година

Извинявай, но аз по-некадърни хора от тези в ПП и ДБ не съм виждал. В сравнение с тях дори герберските калинки са класи нагоре.

16

Анонимен

преди 1 година

Някой сеща ли се за случай, в който тези от ПП са спазили закона? Питам съвсем сериозно, защото аз не се сещам за така тяхна проява.

15

СМЕХ...

преди 1 година

ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА КЪМ ГЕРБ ...САМО ЩЕ ВИ ДОНЕСАТ ВИСОКИ СМЕТКИ ЗА ТОКА И ГАЗА ЗАЩОТО СТЕ ПЪЛНИ ГАЛ ФОНИ И АБСОЛЮТНО НЕКОМПЕТЕНТНИ!..ДА ВИ Е ЗДРАВЕ СЕГА....И ЗИМАТА!

14

Анонимен

преди 1 година

Промяната Почина. Толкова некомпетентни, че не разбират колко са некомпетентни. За тях рушенето на Конституцията е спорт.

13

ПроСоТо

преди 1 година

..м/у другото,както и преди съм отбелязвал:..-С тая неистова злоба и клевета с/у "пп",малограмотните Бокови държанки само ще им вдигнат рейтинга..Вместо да извадят очи,Тиквените Червенотиквеничковчета ще изпишат вежди..

12

ПроСоТо

преди 1 година

хм!...За какво реват гробарите?...Та ВСЕКИ,който "Поеме кормилото на властта" иска да работи с хора,които го разбират и са лоялни!..Това е ПЪРВОТО УСЛОВИЕ програмата на Партията и правителството му да УСПЕЕ!...Чунким Тиквата не наблъска де що има институции с НЕГОВИКУЧЕТА?..Значи за него може,за тия-"пп" ,не може !?...Ега ти типичната Банкянска.."логика"..

11

Анонимен

преди 1 година

Нормално е ако съда е на страната на Буци да е все на въпреки на новите! Това че съда и прокуратурата са на герб и дпс вече го знаят и децата в детската градина!

10

Винету

преди 1 година

Уф, и ти ли постоянно лягаш и ставаш с ГЕРБ? Айде стига де.

9

Гражданин

преди 1 година

Тези от ПП "Пълни профани" наистина вече стигнаха дъното. Най-глу.павото нещо е, когато си сгафил някъде, да търсиш кусури на другите за съвсем друго. Ами просто си признайте и замълчете бе, некадърници. Стига с този изтъркан комунистически номер "А вие защо биете неггрите".