25

Анонимен

преди 1 година

На втория план рускинята Надежда Йорданова не скрива удоволствието си от поредната далавера.

24

комунист

преди 1 година

Вице в СДС любовница на НДСВ продажница в ДПС враг на социализма червената линия на ПП вожда но БСП 30 год несменяема.

23

Анонимен

преди 1 година

Комунист е Борисов и това си е неоспорим факт!Колкото и да слагате минуси има си документи точка.

22

taschunka witko

преди 1 година

Крадлива *** на гърба на народа.За такива престъпления в Китай разстрелват с 30 калибър.

21

Анонимен

преди 1 година

Абе Баце нали , щеше да работиш , младите да се върнат в България ? Е какво , ето ги върнаха се , ама решиха да изметът старите муцуни , защото нов публичен дом със стари каки не става!Ама ,май не си доволен , защо , ти какви млади хора очакваше !?Може би послушковци , които да те боготворят ! Бацето не обича да му противоречът , той знае повече ! Дааа, ама не !

20

Нагъзян Изотзадзе

преди 1 година

Бойко Борисов ще спечели изборите!

19

до Аз промяната

преди 1 година

А Борисов не е ли комунист а?Даже е милиардер,хванаха му само джобните в чекмеджето.Пълни го с %-ти от ''Капитан Андреево'' , магистрали и всичко за което се биеше в гърдите,че е като картичка,а то се руши,защото не е качествено.А не е качествено защото половината пари са в чекмеджето!Я му проследи биографията да видиш как липсват едни моменти от Чехия,а и от България когато беше див каратист,както сам се нарече.

18

Анонимен

преди 1 година

8 е най-прав, всичко друго, което си мислите е за ваша сметка.

17

Депутат

преди 1 година

Не знаех, че някаква си партия можела да говори. На всичкото отгоре и да пита. Аз предпочитам не да задавам въпроси, а да си хапвам питки. За предпочитане е да са пърленки.

16

Анонимен

преди 1 година

Тези щом толкова ги е страх от Рашков , значи той е правилният човек !Всеки който ГЕРБ и ДПС не харесват , значи ще е добре за народа ! А пък всички гербаджии може да се упражнявате в риторика ,но истината е само една ! Не мажете ,не мажете!

15

Аз промяната

преди 1 година

14 този Рашков вече две години управлява и какви са тези закани България е демокрация Защо трябва България да е зависима от пенсионер комунист с държавна заплата милионер на имоти и в сметките Къде са новите млади нулеваци ТОЗИ човек цял живот е борец и какъв е резултатът защо не му проследиш биографията вместо да пишеш закани

14

Аз промяната

преди 1 година

Помните ли как започна разрушаването на България и лансирането на тези Подмяната и как бкп тихомълком станаха бели и добри Гечев и компания Е тогава ще навържете нещата огромната инфлация докарана от тези *** лъжат лъжат и заблудени българи и вярват Асене кажи къде са онези 8 милиарда течове Комитова саботира Хемус парите изчезнаха нулеваците ги прибраха пътища не са правени вече 2 год кой ще отговаря за всичките тези загуби

13

Анонимен

преди 1 година

И какво като пита ГЕРБ?Кои бяха тия ГЕРБ?Е сега Рашков като ги почне и ще изчезнат като ланшния сняг!!!!

12

Мен

преди 1 година

Автора на статията да провери как се пише "Комисиона"... Всякакви "Журналисти" пишат какво ли не...

11

ДЕМ

преди 1 година

Боже Господи, как се сключва меморандум бре хора, това е израз на намерение и има по-скоро проучвателен характер. С меморандум не се поема задължение за нещо. Те, че не стават за нищо, не стават, ама като гледам и опозицията и ГЕРБ са си голи и боси и не знаят какво говорят.Вчера слушах при Цветанка Ризова как Кирил Петков обяснява, че "...аршинът бил свален много ниско...". Г-н Петков, 'аршин' е мярка за дължина, не за височина. Тази г-жа говори за сключване на меморандуми...

10

Анонимен

преди 1 година

Старите разбойници не харесват младите разбойници...

9

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ също пита, дали Борисов е бил в чешки затвор през 90-те :)))

8

Киркор

преди 1 година

Кокор и Кикор задминаха Боко с 200 не с 2000!

7

П.К.

преди 1 година

- Имали ли сте някога чувството, че демокрацията е просто илюзия? Подозирали ли сте, че има много могъщи хора, които са създали система, която изглежда демократична, но всъщност изключва обикновенните граждани от процеса на вземането на решения? Чудили ли сте си някога: "Кой наистина управлява нещата и какво точно се опитва да постигне?" Ако сте си задавали тези въпроси - не сте сами./// Джоузев Плъмър =Тайните структури на властта=.

6

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ пита, какво крие Бойко в чекмеджетата и коя е Мата Хари :)))